Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom stronk uit tuin verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom stronk uit tuin verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom stronk uit tuin verwijderen

Boom verwijderen

Graag willen we in onze voortuin een berkenboom laten verwijderen inclusief stronk. Hiervoor in de plaats ga ik zelf nieuwe beplanting plaatsen. Zodra de boom verwijderd is wil ik het straatwerk ( ongeveer 24 m2) daarom heen opnieuw laten bestraten met de huidige klinkers. Het één en ander zal moeten worden opgehoogd. Graag ontvang ik een offerte.

Dode boom plus stronk verwijderen

Ik wil een dode Conifeer uit mijn tuin laten verwijderen. Hij is 4 meter hoog.

Een kapvergunning regelen en het werk uitvoeren

Ik ben op zoek naar een hovenier die ons kan helpen met de aanvraag van een kapvergunning voor de boom in onze afgesloten binnentuin. Boom heeft een omtrek van 115 cm op 130 hoogte en is net hoger dan het huis van 4 verdiepingen. Kunt u ons helpen de aanvraag te verzorgen en wat zijn de kosten voor de kap inclusief de verwijderen van de stronk?

Amber boom + stronk verwijderen en afvoeren

Ik wil een amber boom verwijderen. Zelf geplant 2006 stam dikte destijds 6 cm, nu inmiddels 22 cm op 50 cm vanaf de grond. Boom ongeveer 8 meter hoog. Bedoeling nieuwe aanplant.

Berk kappen in tuin

Vlak achter het huis staat een grote berk van 15 meter die gekapt moet worden. De stronk moet er ook uit en het afval moet afgevoerd worden. De tuin is alleen via het huis bereikbaar, er is geen achterom. In de bijlage een foto van de boom en het huis.

Boomstronk en wortels weghalen

Boomstronk en wortels weghalen, die onder het terras gegroeid zijn, De boom had een omtrek van 57 cm (om een idee te geven van de grootte van de stronk) Egaliseren van het terras kunnen we eventueel zelf doen.

Boom kappen

In mijn achtertuin staat een slanke /dunne boom, doorsnee cm of 15 tot 20, hoogte ongeveer meter 6. Deze boom staat pal voor de schuifpui en moet volledig weg, ook de stronk dus.

Boom rooien of kappen

Een boom staat op een talud, tussen huis en schuur. De boom is aangetast door zwam, is circa 4 meter hoog (is vlak afgetopt), doorsnede naar schatting 50 cm en heeft geen grote takken (wordt telkens gesnoeid). Stronk verwijderen optioneel (niet zeker of frezen lukt ivm beperkte ruimte en schuinte). Inclusief afvoeren hout.

Het verwijderen van een boomstronk

Ik zoek een hovenier die een boomstronk van een oude Dennenboom kan verwijderen/uitfrezen. De boom is tot net boven de grond gekapt. De stronk staat in de achtertuin die bereikbaar is via de poort (100 cm) of via een tijdelijk verwijderde schuttingdeel.

Schutting plaatsen

Rondom schutting + poort plaatsen. Tuin is 14X5,5 mtr. Graag een offerte voor de goedkope optie van beton hout schuttingen + poort + plaatsen. Achter in de tuin staat een stronk. Deze moet eruit. Boom was 7 mtr hoog en is nu afgezaagd tot 60 cm vanaf de grond. Ook graag een offerte voor het egaliseren van de achtertuin (77m2) en het bestraten van 40 M2.