Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom snoeien in de achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom snoeien in de achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom snoeien in de achtertuin

Naaldboom snoeien of rooien

Boom voor de helft terugsnoeien en in het ergste geval rooien. Het betreft een naaldboom.

Snoeien van een eik in een tuin

Ik wil een eik in een tuin gesnoeid hebben. De boom is ongeveer 25 meter hoog. Ik wil alleen 30% gesnoeid hebben omdat de gemeente niet meer toelaat. De takken zijn te hoog en te breed. Afvoeren van het puin door de vakman.

Boom snoeien en zo nodig verwijderen

Het gaat om een oudere berk, ongeveer 25 meter hoog, stam omtrek 1.70 meter. De boom werd 5 jaar geleden al flink gesnoeid.

Bomen rooien en een boom snoeien

Wij krijgen de sleutel van ons nieuwe huis en ik zou al meteen 2 berken, 15 meter hoog, en een spar, 6 meter, laten rooien. Tevens is er een grote boom in de voortuin die ik willen laten snoeien/fatsoeneren. Uiteraard zou ik graag willen weten wat het kost. Van de 2 berken dient niet persé de wortels verwijderd te worden.

Boom snoeien in de achtertuin

Wij willen de boom (zie foto's) in bijlage kort laten snoeien. Kan dit nog in deze periode van het jaar? De vakman is verantwoordelijk voor de afvoer van het afval.

Wilgen snoeien en afvoeren

Grote boom van 10 meter snoeien in een achtertuin van 300 vierkante meter. Gaat om wat grote takken die moeten worden gesnoeid en dan worden kleingemaakt. De klant wil dat de werkzaamheden in januari gaan plaatsvinden.

Boom snoeien of kappen

In mijn achtertuin staat een grote atlasceder. Ik wil de boom laten snoeien of laten kappen. Voor beide opties wil ik graag een prijsopgave ontvangen.

Walnotenboom snoeien

In mijn achtertuin wil ik een walnotenboom laten snoeien. Is dit verstandig om in oktober te doen? De boom is (naar schatting) 9 meter hoog. Het weggesnoeide materiaal hoeft niet afgevoerd te worden. De tuin is goed bereikbaar.

Boom in de voortuin snoeien

Onze boom in de voortuin zou gesnoeid moeten worden. Dat is alweer een tijdje geleden. Daarom vraag ik een offerte aan om te zien of het goed en betaalbaar gedaan kan worden. Het snoeiwerk moet door de vakman worden afgevoerd.

Stronk verwijderen en boom snoeien

Ik wil graag een stronk verwijderd hebben en een andere boom gesnoeid hebben. De stronk is 50 cm doorsnede. De beuk is ongeveer 4 meter. Het hout hoeft niet afgevoerd te worden.