Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom snoeien in de achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom snoeien in de achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom snoeien in de achtertuin

Boom snoeien in de achtertuin

Wij willen de boom (zie foto's) in bijlage kort laten snoeien. Kan dit nog in deze periode van het jaar? De vakman is verantwoordelijk voor de afvoer van het afval.

Wilgen snoeien en afvoeren

Grote boom van 10 meter snoeien in een achtertuin van 300 vierkante meter. Gaat om wat grote takken die moeten worden gesnoeid en dan worden kleingemaakt. De klant wil dat de werkzaamheden in januari gaan plaatsvinden.

Boom snoeien of kappen

In mijn achtertuin staat een grote atlasceder. Ik wil de boom laten snoeien of laten kappen. Voor beide opties wil ik graag een prijsopgave ontvangen.

Walnotenboom snoeien

In mijn achtertuin wil ik een walnotenboom laten snoeien. Is dit verstandig om in oktober te doen? De boom is (naar schatting) 9 meter hoog. Het weggesnoeide materiaal hoeft niet afgevoerd te worden. De tuin is goed bereikbaar.

Boom in de voortuin snoeien

Onze boom in de voortuin zou gesnoeid moeten worden. Dat is alweer een tijdje geleden. Daarom vraag ik een offerte aan om te zien of het goed en betaalbaar gedaan kan worden. Het snoeiwerk moet door de vakman worden afgevoerd.

Stronk verwijderen en boom snoeien

Ik wil graag een stronk verwijderd hebben en een andere boom gesnoeid hebben. De stronk is 50 cm doorsnede. De beuk is ongeveer 4 meter. Het hout hoeft niet afgevoerd te worden.

Boom snoeien

Ik wil graag een boom van ongeveer 10 meter hoog laten snoeien in de achtertuin. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte (wel apart vermeld).

Boom kappen en andere boom snoeien

Graag ontvangen wij een offerte voor het kappen van een walnotenboom en het snoeien van een andere walnotenboom in onze achtertuin. Met betrekking tot het kappen van de boom: • Er is geen vergunning nodig • De stamomtrek op zijn dikste punt is maximaal 190 cm • Wij willen het bruikbare deel bewerkt hebben tot open haard hout • Al het overige mag worden afgevoerd • De stronk moet worden weggefreesd • Er is een achterom met een doorgang breder dan 90 cm Daarnaast staat er een 2e notenboom in de tuin die wat mag worden teruggesnoeid. Op de foto met twee bomen voor het achterhuis is dat de linker. Die zelfde boom staat op de foto met een blauw tuinhuisje. Ook hier mag het afval worden afgevoerd. Tot slot staat er in een halve cirkel een haag van 2,5 m om de te kappen boom heen. Die mag worden teruggesnoeid tot dezelfde hoogte als het lagere stukje haag wat daar aan vast zit. In de offerte graag apart zichtbaar maken de kosten rondom 1) het kappen van de boom, 2) het snoeien van de andere boom, 3) het snoeien van de haag. Ik wil dat de vakman het gesnoeide materiaal afvoert.

Hoge haagbeuk snoeien

Wij hebben een haagbeuk die een hoge boom is geworden. Inmiddels is die zo groot dat er wat aan gedaan moet worden. Graag ontvangen we een offerte. De boom moet alleen ingekort worden en eventueel het puin wordt afgevoerd.

Ceder snoeien in voortuin

Ceder boom, ongeveer 10 meter hoog in voortuin.