Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom rooien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom rooien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom rooien

Bomen rooien en een boom snoeien

Wij krijgen de sleutel van ons nieuwe huis en ik zou al meteen 2 berken, 15 meter hoog, en een spar, 6 meter, laten rooien. Tevens is er een grote boom in de voortuin die ik willen laten snoeien/fatsoeneren. Uiteraard zou ik graag willen weten wat het kost. Van de 2 berken dient niet persé de wortels verwijderd te worden.

Boom verwijderen

In de achtertuin met achterom staat ene ceder van ongeveer 10 meter hoogte. Deze boom willen wij graag laten rooien en het puin laten afvoeren.

Boom rooien

In de achtertuin een Acacia laten rooien. Het opruimen en kort zagen doen we zelf en de stronk mag blijven staan. Hij moet moet waarschijnlijk met klimwerk gerooid worden.

Grote es rooien en stobbe frezen

In onze tuin staat een Es van rond 6 meter hoog die niet gezond oogt. Wij willen hen laten rooien. De boom staat langs de weg en is goed bereikbaar. Een kapvergunning is niet nodig. We laten ook graag de stronk verwijderen.We hebben een voorkeur voor het uitvoeren van de klus in de herfstvakantie in oktober, zodat we dan ook snel verder kunnen met onze tuinplannen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Renovatie van de voortuin

Wij willen graag onze voortuin laten renoveren. Het gaat om het uitbreiden van de oprit met ongeveer 12 m² tegels van 60 x 60 cm die uit een ander deel van de voortuin komen. Daarvoor is het nodig om een boom te rooien en met een stobbefrees de boomstronk weg te frezen. Verder gaat het om het leeghalen van de bestaande tuin, het benodigde voorbereidende grondwerk, en het bestraten van ongeveer 45 m² met nader te bepalen klinkertjes (bijvoorbeeld Waaltjes). Tot slot moet er nog ongeveer 25 meter buxushaag en een nieuw boompje worden geplant. Ik bespreek de klus hier graag even en ontvang daarna uw offerte.

Tuin renoveren

Graag willen wij de volgende werkzaamheden in de tuin laten uitvoeren: - De grote boom rooien, huis hoogte verwijderen en houtzagen voor eigen gebruik. - Slopen tuinhuisje. - Tegels verwijderen, ongeveer 60 m2 - Beplanting verwijderen, ongeveer 5 m2 struiken, heggen - Tuin afgraven - Terras bestraten, 60 m2 - Tuin egaliseren en grasmatten aanleggen, ongeveer 110 m2 - Ingraven trampoline. De tuin is bereikbaar via een poortdeur van 1.20 bij 2 meter.

Boom rooien

In de voortuin staat een boom van ongeveer 4 a 5 meter hoog. Graag laat in de boom graag rooien.

Grote Es rooien

In de tuin naast onze kerk moet een grote Es worden gerooid, graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen. De stronk kan blijven zitten. Graag in de offerte aangeven wat de kosten zijn voor volledig rooien en alles afvoeren en een optie om de stam en dunnen takken af te voeren zodat de grote takken achterblijven voor eigen gebruik. De boom is ongeveer 8 a 9 meter hoog met een diameter van 50 cm.

Boom uit de tuin verwijderen

In de achtertuin staat een pruimenboom van ongeveer 5 meter hoog. Deze boom willen wij laten rooien. De achtertuin is bereikbaar via een poort en de boom staat in de omgeving van een schutting.

Boom rooien met wortelstronk

Het betreft een Gincko. Rechte boom circa 7.50 meter hoog. Moet snel weg ivm kapotte riolering. Wortels doorgegroeid.