Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom rooien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom rooien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom rooien

Boom rooien en stronk verwijderen

Het gaat om het rooien van een plataan die te dicht op de erfgrens staat. De boom is ongeveer 2.50 meter hoog met een stamomtrek van 73 cm. Hij staat in het grind en redelijk vrij.

Boom kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen of rooien van een naaldboom, geschatte hoogte ongeveer 10 meter. De omtrek van de stam is 86 cm. De boom staat in de achtertuin en is via een brandgang te bereiken. Hij staat wel tegen een ijzer hek aan.

Bomen rooien en wortels uitgraven

Er moeten 3 bomen gerooid worden en de wortels deels uitgegraven worden in verband met nieuwe beplanting. Het is te zien hoe groot de boom is op de foto. Het puin mag afgevoerd worden door de vakman.

Grote boom verwijderen

In de achtertuin staat een boom van ruim 10 meter hoog. Deze boom willen wij graag laten rooien. De tuin is goed te bereiken, echter staat er bij boom een schuur in de buurt. Het groen dient te worden afgevoerd.

Boom rooien, tuin ophogen en betegelen

Het rooien van een boom van ongeveer 7 meter hoog. Het ophogen (15 cm) en betegelen van ongeveer 20 m2 en het 10 cm verplaatsen van 10 meter schutting.

Hoge boom kappen

Ik wil graag een boom aan de voorzijde van mijn woning kappen of rooien. De boom is ongeveer 10 meter hoog en goed bereikbaar. Het hout moet worden afgevoerd.

Slangenden kappen en afvoeren

Het betreft het kappen en afvoeren van een apenboom in de voortuin. De boom is ongeveer 8 meter hoog, diameter op borsthoogte 25 cm. Graag ontvangen wij een prijs voor het kappen van de boom en het rooien van de boom. Het afvoeren van het groen dient ook door de vakman gedaan te worden. Er is een omgevingsvergunning afgegeven.

Grotere Eik rooien

Wij hebben een grote boom in de tuin staan, 100 jaar oud, die dood is, een kapvergunning aanwezig. De boom is iets van 20 meter hoog. Het is een Eik. Hij moet inclusief stronk weg, dus rooien. De takken mogen met een versnipperaar klein gemaakt worden. Het hout van de stam wil ik gaan gebruiken voor een kachel. De stronk moet afgevoerd. In een bos, het huis bereikbaar via een bospad (voor auto's geschikt).

Denneboom rooien

Boom staat in voortuin en is goed bereikbaar. Stam omvang is 63 cm en hoogte ongeveer 7 meter. Graag ook stronk verwijderen en afvoeren.

Boom rooien

In de zijtuin staat een hoge dennenboom welke we graag gerooid willen hebben. Naar schatting is de boom 15 meter hoog (omtrek op 1,30 meter hoog is een kleine 2,00 meter. Graag ontvangen we een prijs inclusief en exclusief verwijderen van de stronk.