Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom rooien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom rooien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom rooien

Boom rooien in de tuin

We willen een boom uit onze tuin laten rooien om die in de toekomst te vervangen. Boom moet volledig gerooid worden inclusief stronk. Graag een deel afvoeren en een deel hergebruiken.

Heel grote boom in tuin kappen

De boom in de tuin rooien. Het gaat om een naaldboom, de tuin is via de achterkant goed bereikbaar. Het is een boom van 3 etages hoog, waarschijnlijk hoger dan 10 meter

Boom rooien en verwijderen

Wat kost het om een niet te grote boom te verwijderen? Het gaat om een taxus boom van 7 meter hoog. De boom is makkelijk te bereiken.

Boom rooien

Graag wil ik u vragen of u een offerte zou willen uitbrengen voor het verwijderen van een grote boom (omtrek stam ca 164 cm). Het betreft de boom aan de achterzijde, aan de achterzijde van (hoge) woningen, zonder achterom. Wij hebben bij onze buren een boom klein gemaakt zien worden en worden afgevoerd door het huis. Wij hopen dat dat in dit geval ook mogelijk is.

Twee hoge boomen rooien

1 boom heeft een omtrek van 3.16m, de ander is een stuk dunner met een geschatte omtrek van 1m. Beiden dienen compleet gerooid en afgevoerd te worden. Hoogte +/- 20 m., het is niet mogelijk de boom vrij te laten vallen aangezien aan beide kanten woningen staan.

Grauwe Populier rooien

Graag zouden wij de zieke Populier in onze voor tuin willen laten verwijderen. LET OP! de boom kan niet vallen en moet dus gedemonteerd worden. Dit betreft een flinke jongen ik denk +- 1 meter doorsnee en ik gok 15 a 20 meter hoog, met flinke takken. De boom staat aan de openbare weg met licht dagelijks verkeer. Aan de andere kant van de weg zit een weiland (tegenover het huis).

grote boom rooien (12m)

Ik wil graag een grote hoge boom rooien van ongeveer 12 meter. De vakman kan de boom afvoeren, het is ook goed bereikbaar.

Prijsopgave boom rooien

Prijsopgave voor het rooien van een boom van ongeveer 12 meter en het afvoeren. De achtertuin is bereikbaar via het huis. Onduidelijk of er een kapvergunning nodig is.

Boom rooien incl Wortel verwijderen

Den 12 meter omtrekstam 1.40m verwijderen incl wortel Boom staat in voortuin

Boom uit tuin verwijderen

Graag ontvangen wij van u vrijblijvend een prijsopgave voor: 1. Het rooien van een dennennaaldenboom van circa 14 hoog; 2. Het verwijderen van de stam, takken en stronk van de boom uit onze tuin; 3. Het afvoeren van het onder punt 2 genoemde. Details 1. Er is een kapvergunning aanwezig; 2. De boom is van de straatkant goed benaderbaar.