Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom laten kappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom laten kappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom laten kappen

Apenboom kappen en afvoeren

De apenboom is ongeveer 6 meter hoog. De boom staat in de voortuin en is goed bereikbaar. Het gaat om het kappen van boom en afvoeren van het groen afval.

Wilg kappen tot één meter hoogte

In de achtertuin aan de sloot staat een dode Wilg. De boom is al gesnoeid maar nog ongeveer 15 meter hoog. Deze zal tot 1 meter hoogte gesnoeid moeten worden. Het groenafval dient te worden verwijderd.

Boom rooien of kappen

Een boom staat op een talud, tussen huis en schuur. De boom is aangetast door zwam, is circa 4 meter hoog (is vlak afgetopt), doorsnede naar schatting 50 cm en heeft geen grote takken (wordt telkens gesnoeid). Stronk verwijderen optioneel (niet zeker of frezen lukt ivm beperkte ruimte en schuinte). Inclusief afvoeren hout.

Boom kappen binnentuin

De boom in onze binnentuin in Amsterdam moet weg door gekapt te worden. Boom is zo’n 12 meter, er zit zwam in en aan de linkerkant groeit geen blad meer, de boom is dood. Graag in de offerte apart de kosten van het weghalen van het afval en boomstronk zodat we een keuze kunnen maken of we dit al dan niet zelf doen. Vergunning hiervoor is reeds aangevraagd.

Kappen fijnspar

Ik wil een fijnspar van ongeveer 20 meter laten snoeien en afvoeren. De boom is dood maar de stam levert zeer mogelijk nog een opbrengst op. Dit graag compenseren in de offerte.

Boom kappen

Verwijderen en afvoeren boom + wortel. De boom is 5 meter.

Boom kappen, uitfrezen en verwijderen

Ik zoek een hovenier die een spar uit mijn achtertuin kan kappen, uitfrezen en verwijderen. De takken zijn al afgezaagd. De boom is ongeveer 6 meter hoog. De boom staat in de achtertuin welk per poort bereikbaar is.

Boom kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen van een dode boom in mijn achtertuin. De boom heeft een diameter van 40 cm en is ongeveer 7-8 meter lang.

Kappen van boom

Ik wil een 16 meter hoge boom graag laten verwijderen. Ik heb al een vergunning. Afvoer moet door mijn woning heen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Boom verwijderen

In de tuin tegen een schutting aan staat een boom van ongeveer 4 a 5 meter hoog. Deze boom wil ik graag laten kappen en separaat zou ik de kosten willen weten voor het verwijderen van de stronk zodat wij erover heen kunnen tegelen. Kunt u ook separaat aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen van het groen afval.