Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom kappen en andere boom snoeien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom kappen en andere boom snoeien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom kappen en andere boom snoeien

Denneboom kappen

In de achtertuin wil ik een denneboom laten kappen, tot net boven de grond. De boom is 8 a 10 meter hoog en de stamdikte 200 mm. Het groen dient te worden afgevoerd en de tuin heeft een achterom.

Overlastgevende boom kappen

Boom (denneboom circa 10 meter) wordt lelijk, te groot, valt erg uit en de bestrating gaat kapot.

Dode boom kappen en verwijderen

In de tuin staat een boom die helaas niet meer leeft. Ik wil deze graag laten kappen. Ik heb tot nu nog geen vergunning aangevraagd

Boom kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het kappen of rooien van een naaldboom, geschatte hoogte ongeveer 10 meter. De omtrek van de stam is 86 cm. De boom staat in de achtertuin en is via een brandgang te bereiken. Hij staat wel tegen een ijzer hek aan.

Grote ceder in voortuin kappen

De grote ceder in de voortuin kappen, stronk kan blijven zitten. In achtertuin medium esdoorn kappen inclusief boomstronk frezen. Graag ook de prijs voor alleen frezen stronk van esdoorn, want mogelijk kappen we die boom zelf. Het afvoeren mag de vakman doen.

Hoge conifeer kappen in kleine achtertuin

De boom staat in de achtertuin van mijn moeder. De boom staat er al meer dan 20 jr, tegen schutting aangegroeid. Schutting moet ook vervangen worden maar kan pas als de boom weg is. Conifer is ong 15 mtr hoog en is moeilijk bereikbaar vanuit de kleine achtertuin ( huis is tussenwoning in wijk met veel huizen. Telekraan wrschlk nodig om over het huis te gaan. Eventueel stronk dan ook verwijderen ivm wortels die bestrating omhoog hebben geduwd. Daarna wellicht opnieuw bestraten.

Boom kappen of snoeien

Bij ons in de achtertuin staat een boom die we willen laten kappen/Snoeien. Deze is behoorlijk scheef gaan groeien. En hangt over de schutting in het gezamenlijke pad . Daarbij drukt de boom ook tegen de schutting aan. Wortels of stronken mogen blijven zitten.

Plataan kappen

Een boom moet worden gekapt, inclusief de stronk weghalen, omdat het betegeld moet worden in plaats van de plaatsing van een serre. Eventueel kunnen wij van tevoren de takken verwijderen. De vakman mag het puin afvoeren onder een goede prijs tenzij de gemeente dit doet.

Tuin afgraven, grond afvoeren en/of zand aanbrengen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het afgraven en afvoeren van grond, 20 cm diep en een oppervlakte van 60 m2. Daarnaast zou ik ook graag een meer prijs ontvangen wat het extra zou kosten als ook het zand word aan gevoerd. De boom zal ik zelf kappen en de bestrating haal ik er ook zelf uit. De voortuin is goed bereikbaar.

Boom kappen

Wij hebben een boom in de tuin die ik graag weg wil hebben, het is volgens mij een sparboom