Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom kappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom kappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom kappen

Kappen en afvoeren boom in achtertuin

Het betreft een conifeerachtige boom van 10-13 m hoog en een stamomtrek van 127 cm. De totale boom inclusief stronk die verwijderd en afgevoerd te worden. De boom staat in de achtertuin. Zie foto.

Boom kappen

Graag zou ik een boom willen laten kappen tot aan het maaiveld. De boom is ruim 5 meter hoog en staat vlakbij de schuur en een heg. De takken dienen te worden afgevoerd, de stammen mogen in stukken van 40 cm.

Het kappen en uitfrezen van een oude kastanjeboom

Ik zoek een hovenier voor het kappen en uitfrezen van een grote, oude kastanjeboom. De boom is goed bereikbaar. Na het kappen dient alles te worden afgevoerd.

Wilg kappen en afvoeren

Ik zoek een hovenier die een wilg kan kappen en afvoeren uit mijn achtertuin. De wilg is ongeveer 10 meter hoog. 250 cm van de stam mag blijven staan, de boom hoeft dus niet uitgefreesd te worden. De achtertuin is bereikbaar via de garage.

Kappen en uitfrezen ceder

Ik zoek een hovenier voor het kappen en uitfrezen van een ceder van 8 meter hoog. Dit alles inclusief hout afvoeren. Alles zo spoedig mogelijk omdat boom probleem veroorzaakt met naalden. (ik heb al twee keer in het verleden een vergunning verkregen van de gemeente). Ook wortels verwijderen. De boom staat in de voortuin en is goed bereikbaar.

Boom laten kappen en afvoeren

Ik heb een verwilderde tuin en wil hier een eik van ongeveer 12 meter laten weghalen en wat struiken en verwilderde klimplanten. Ik zou hier graag offertes voor ontvangen.

Een boom kappen en wegfrezen

Ik zoek een hovenier die een flinke boom met veel takken uit mijn achtertuin kan verwijderen. De wortels/stam dienen weggefreesd te worden. De boom is zeer goed bereikbaar.

Berk kappen in tuin

Vlak achter het huis staat een grote berk van 15 meter die gekapt moet worden. De stronk moet er ook uit en het afval moet afgevoerd worden. De tuin is alleen via het huis bereikbaar, er is geen achterom. In de bijlage een foto van de boom en het huis.

Boom van 12 meter hoog kappen

In onze achtertuin hebben wij een boom van circa 3 woonverdiepingen hoog (12 meter). De boom splitst zich na 50 centimeter vanaf de grond op in 4 stammen met ieder een mindere doorsnee dan 30 centimeter. Ik wil deze boom laten kappen. Achtertuin is bereikbaar via een smalle brandgang waar waarschijnlijk geen hoogwerker doorheen past.

Boom kappen

Boom in achter tuin kappen (12 m). Heel grote boom met 3 grote vertakkingen. Boom is begroeid met klimop. Kan momenteel niet zo'n goede foto maken vanwege dekzeil die ervoor staat. Ik heb ook nog een half afgezaagde boomstronk die verwijderd moet worden