Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom kappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom kappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom kappen

Renoveren tuin

Ik wil graag mijn bestaande vijver verkleinen naar een strak model, mijn tuin (140m2) volledig bestraten met drainage, een laurier heg verwijderen, een taxus boom kappen, en er staat nu ook een schuur van 3 bij 4 meter, en daarom heen moet het ook nog betegeld worden. Ik verneem graag van u.

Boom kappen

Vergunning voor het kappen van de zeeden loopt. Na het kappen zal de boom over het dak moeten evenals de freesmachine. Er is nog geen vergunning voor het plaatsen van een kraan. Wat zal de prijs ongeveer worden? En regelt u ook de precario vergunning bij de gemeente Haarlem? En weet u daar de prijs van? Waar zit uw bedrijf?

Boom kappen

We hebben een grote boom in de achtertuin staan die we willen laten verwijderen. Het is volgens mij een Lariks van ongeveer 10 meter. De boom staat redelijk vrij met een schutting er achter. Er is geen achterom dus alles zal via de woning moeten gaan. Separaat wil ik de kosten weten voor het afvoeren van het groenafval.

Boom kappen

In onze tuin hebben we een naaldboom die tegen het pand aan groeit. Wij willen deze graag verwijderen (zie fotos plus situatie tekening). De boom is naar onze schatting ongeveer 12m hoog. De locatie is in Amsterdam en we zouden graag zsm de boom willen kappen (vergunning is goedgekeurd).

Boom kappen

Ik wil een naaldboom van ongeveer 15 meter in onze voortuin laten kappen en afvoeren.

Boom kappen

In de achtertuin staat een Esdoorn van ongeveer 15 meter hoog. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het kappen van deze boom. De afvoer van het groen zal door de woning gaan en het is niet duidelijk of er een kapvergunning nodig is.

Boom van 7 meter kappen

Wij zijn onlangs verhuisd naar een mooi huis met ruime tuin met daarin een grote boom (net boven de grond splitst deze zich in 2 stammen). De hoogste top bedraagt (naar onze schatting) zo'n 7 mtr. Deze boom neemt veel zon weg in onze tuin, hierom zouden wij deze graag laten verwijderen. Hopelijk kunt u ons van informatie voorzien over wat hierbij komt kijken en wat de kosten zullen bedragen.

Boom kappen, boom snoeien

Wij hebben een naaldboom van ongeveer 6 meter hoog. Deze dient tot de grond gekapt te worden en het groen afgevoerd. Bij de andere naaldboom willen wij graag de uitstekende takken laten inkorten en afvoeren. Beide bomen zijn goed bereikbaar.

Boom kappen

Er dient een Wilg van ongeveer 10 meter hoog gekapt te worden, de stronk mag blijven staan. De boom staat redelijk vrij maar kan niet alle kanten op vallen. Het opruimen van het groen zullen wij zelf verzorgen.

3 bomen kappen tbv bouwperceel

Het gaat er om dat er drie bomen gekapt moeten worden op een perceel om het bouw gereed te maken. Een kapvergunning is afgegeven. Zie: In het document zoals in bovenstaande link is de positie en omtrek van de bomen te zien alsmede hoe ze er uit zien. Het gaat er om dat de bomen gekapt worden en de wortels er uit gegraven of gefreesd. De achterste boom links staat net voor een hekwerk van de school dat mogelijk deels tijdelijk gedemonteerd moet worden tijdens het uitgraven/frezen. Afvoer is niet nodig, de buurman verzaagd de bomen tot open haardhout, restanten voeren we later af samen met ander bouwafval. De bomen moeten voor het broedseizoen dat 15 maart start gekapt zijn.