Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom kappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom kappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom kappen

Kappen of snoeien boom

Er staat een hoge berk in mijn tuin die ik wil inkorten of anders kappen

Complete tuinaanleg

Wij zijn opzoek naar iemand die de volgende dingen kan doen in onze tuin. Graag vragen we een offerte aan voor: Achtertuin: - Tegels verwijderen - Boom kappen (doorsnee 30 cm) - Betegelen - Kunststof schutting beide kanten plaatsen - Kunstgras plaatsen - Overkapping met spotjes - Spotjes in de grond - en overige bijkomende werkzaamheden in overleg Zie voor de afmetingen de plattegronden. Graag zien wij per mail een offerte, zodat we eventueel enkele dingen kunnen uitstellen, maar andere zaken door kunnen laten voeren.

Rechte boom met kleine zijtakjes kappen

Ik wil mijn boom laten kappen van ongeveer 20 meter. Het is een rechte boom met kleine zij takjes. Mijn tuin is 2400 m2 en de boom heeft ongeveer 25 meter om te vallen. Het zou in een keer om kunnen vallen als de grond goed hard en droog is. Tuin is goed bereikbaar

Boom in de tuin kappen

Ik heb een boom in de tuin en vorig jaar heb ik een vergunning ervoor gehad om het te laten kappen. Is het mogelijk om een offerte ( na bezichtiging) te krijgen voor kappen incl afvoeren? De boom is 3 verdiepingen hoog. Het is de bedoeling dat deze tot een meter hoogte wordt gekapt en de rest van de boom door u wordt afgevoerd.

Boom kappen en afvoeren

Dennen boom van ongeveer 5 meter in achtertuin wil ik laten kappen. Er is makkelijk door de poort bij de boom te komen. De boom staat naast de schuur dus deze kan niet ergens neervallen. Graag de boom afvoeren.

Conifeer kappen

Conifeer, met hoogte van plusminus 5,5 meter (zie markering op boom) kappen, stronk verwijderen en afvoeren afval.

Een boom kappen en 3 stronken rooien

Goedenavond, Bij deze wil ik graag een offerte aanvragen voor het kappen van een berk met een diameter van 100 cm en een geschatte hoogte van 12 meter hoog. Deze berk gaarne ook de stronk uit de grond verwijderen. Verder staan er in mijn tuin nog 2 stronken van +/- 1 meter hoog met diameters van 100 en 120 cm. Hiervan wil ik ook graag de stronken uit de grond laten verwijderen. Wij zijn in het bezit van een open haard en willen graag het hout bruikbaar voor de haard verzaagd hebben. Zie de bijlagen. (3X) Op de vrijdagen is mijn vrouw vrij, dus dan zou je langs kunnen komen. Als het niet op de vrijdagen lukt, kunnen wij een andere dag vrij nemen.

Dennenboom van ongeveer 16 meter kappen

Een dennenboom is geschat op 15-17 meter en staat in onze voortuin. We willen 'm graag gekapt hebben tot ongeveer 2 meter boven de grond. We vallen buiten de groene zone van Zeist en hoeven voor deze boom geen vergunning aan te vragen. Er staat een boom naast, maar die is van onze buurvrouw.

Kappen van een (zieke) kastanjeboom

Onze kastanjeboom is ziek. Omdat de boom nu diepe barsten in de stam krijgt, is deze in onze ogen niet meer veilig bij eventuele storm. We willen deze gekapt hebben. Wat ons vorig jaar door de gemeente is verteld, zou een vergunning niet nodig zijn. Als het mogelijk is zouden we de grote stukken van de boom, kleiner willen hebben voor onze openhaard. De rest hoeft in eerste instantie niet afgevoerd te worden. De boom is ongeveer 8-9 meter hoog en de diameter is ongeveer 65 cm.

Boom kappen

Ik wil graag een spar van 20 meter laten kappen en stronk verwijderen + alles afvoeren. De tuin is makkelijk te bereiken. De boom kan niet vallen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.