Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Boom kappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: boom kappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: boom kappen

Grote boom rooien

Er moet een boom worden gerooid. Het is een wilg van 15 meter hoog, beneden 80 cm doorsnee in de achtertuin. Deze is via de zijkant via de openbare weg bereikbaar, maar er staat een taxus tussen. Het gaat om het kappen inclusief stronk verwijderen en afvoeren. De vergunning is al rond.

Enorme boom kappen

Ik ben al maanden bezig een bedrijf die voor mij een heel grote boom eruit te halen, aan de achterkant. De boom hoeft niet weggehaald te worden als hij om is deze laat ik in mootjes zagen voor mijn open haard. Het gaat om een 40 meter hoge boom? Takken van 35-40 cm dik, het is een gevaar voor de omgeving.

Boom kappen

Ik zou graag een boom laten weghalen. De vergunning via de gemeente is al verleend. Graag zou ik een offerte krijgen wat de kosten hiervan zullen zijn.

Boom kappen in de achtertuin om storm schade te voorkomen

Ik ben opzoek naar iemand die de grote conifeer kan kappen in de achtertuin. Deels op verzoek van de buren en deels, omdat de boom scheef begint te staan. Om storm schade te voorkomen moet hij gekapt. Een vergunning is niet nodig dacht ik. De boom zou afgevoerd moeten worden. Er is helaas geen achterom aanwezig, alles zou door het huis moeten. Graag ontvang ik een offerte.

Boom kappen

Ik wil een hoge dennenboom laten kappen en af laten voeren en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Boom na advies snoeien of kappen

Bij de buren staat een boom van een meter of 6 die een flink deel van het licht tegenhoudt. In overleg met de buren mag de boom flink gesnoeid of gekapt worden. Hopelijk kan de vakman komen kijken naar de situatie en beoordelen wat het juiste is. Locatie is goed bereikbaar.

Boom rooien

Ik wil deze boom laten kappen. Het is 5 meter hoog. Ik ontvang graag een offerte.

Boom kappen

Ik zoek iemand voor het kappen van een berkenboom van 10 a 14 m. Ook graag afvoeren.

Boom kappen

Ik heb een den die ik wil laten kappen. Hij is moeilijk te bereiken want hij staat in een hoek, achter de brandgang, en kan moeilijk vallen. De boom is 40 cm diameter en 15 meter hoog. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Denneboom van 15-20 meter hoog kappen

Ik wil mijn Denneboom van ongeveer 15-20 meter die in mijn achtertuin staat, laten kappen. Op dit moment ben ik bezig met een kapvergunning. Het is een tuin die achterom niet bereikbaar is, dit zal dus of via een kraan of via mijn huis moeten worden afgevoerd. De stronk mag blijven staan. Boom kappen.