Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bomen flink terug snoeien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bomen flink terug snoeien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bomen flink terug snoeien

Bomen snoeien

We hebben in de achtertuin 3 bomen staan die we terug willen laten snoeien om overlast voor de achterburen te voorkomen. De bomen zijn ongeveer 10 meter hoog. Het gaat om een Spar, Es en een Lijsterbes.

Achtertuin renoveren

De achtertuin moet er voor de helft uit. Het gaat om het afbreken van een tuinhuisje, 2 kleinere bomen, een stenen muur, voor de helft de bestrating eruit en het afvoeren van grind. Voor de opbouw komt er voornamelijk gras en zwarte zand met groen voor terug. De volledige tuin is 126 m2.

Coniferen flink terug snoeien

Wij hebben een stuk of 8 flink grote coniferen. Deze zijn vrij breed aan onze kant en ongelijk. De bomen zijn ons een doorn in het oog omdat ze ons inziens veel te groot zijn geworden! Wij hopen dan ook dat jullie ze flink kunnen terugsnoeien en voor het eerst sinds jaren kunnen genieten van onze bomen. Wij hebben ze elk jaar twee keer gesnoeid maar de vorige eigenaar heeft er weinig aan gedaan helaas. Al het puin dient vervolgens afgevoerd te worden.

Twee bomen flink terug snoeien

Ik wil 2 bomen flink terug laten snoeien door een vakman. Het gaat om een treurwilg en om een grote populier van ongeveer 1 meter in diameter en met een hoogte van ongeveer 18 meter. Ik ontvang graag vooraf uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.

Coniferen en blauwspar met wortel en al verwijderen

Wij willen een aantal bomen laten kappen en ook de stronken laten verwijderen. Het gaat om 2 grote coniferen en 1 grote blauwspar, allen ongeveer 10 meter hoog en om 3 kleine coniferen van ongeveer 5 meter hoog. De bomen staan allemaal op eigen grond, maar er schijnt een boom tussen te staan die eigendom is van de gemeente. Ik ga dat navragen en eventueel een vergunning aanvragen. Ik ontvang graag uw offerte. Al het afval moet worden afgevoerd, omdat we als volgende stap de tuin willen laten aanleggen. Daar komen we dan later bij u op terug.

Bomen snoeien

Nu de bomen bijna kaal zijn willen wij een offerte opvragen voor het flink terug snoeien van de haagbeuken op ons terrein. Ze zijn veel te groot geworden en belemmeren het zicht op het pand en de lichtinval naar binnen. Het zijn zes groepjes van vier bomen (3 groepjes vóór het pand, 1 in het hoekje bij de parkeerplaats en 2 links en rechts van de voordeur). Om een beetje beter beeld te krijgen heb ik een paar foto’s toegevoegd. De foto’s zijn helaas een beetje donker geworden.

Tuinen winterklaar maken

Wij willen graag de voor- en achtertuin winterklaar laten maken. De achtertuin is ongeveer 9 bij 15 meter en de voortuin 9 bij 5 meter. In beide tuinen hebben wij bestrating liggen en beplanting staan. De beplanting dient te worden terug gesnoeid inclusief de bomen. Verder dient het onkruid te worden verwijderd en horen wij graag van de vakman welke werkzaamheden er verder uitgevoerd moeten worden.

Onderhoud aan de tuin plegen

Het betreft een offerte aanvraag voor wat onderhoud in de voor- en achtertuin. De voortuin wil ik graag onkruid vrij laten maken en de tuin laten egaliseren. Er liggen nu op 3 niveaus tegels in de voortuin, dit wil ik terug laten brengen naar 1 niveau. In de achtertuin wil ik graag enkele bomen en struiken laten snoeien, een kippenhok laten verwijderen, verzakte tegels ophogen en de schuur laten inspecteren omdat deze volloopt bij zware regenval.

Rooien en snoeien van bomen

Ik wil in mijn achtertuin 3 coniferen van circa 6 meter hoog die tussen ons en de buren staan, laten kappen ofwel met wortel en al laten verwijderen en afvoeren. De achterkant van onze woning is alleen via een weiland en slootje te bereiken. Eventueel kan met behulp van een kraan de afvoer worden verzorgd over het dak van de serre heen. Verder hebben wij een hulststruik van ongeveer 3 meter, die wij drastisch terug willen laten snoeien. Wij nodigen bedrijven graag uit om de situatie te beoordelen.

Snoeien en/of kappen van bomen

Ik ben mijn volledige tuin aan het opknappen. Ik wil hierbij graag van een vakbedrijf advies krijgen over het snoeien en kappen van diverse bomen. Er staat een boomgroep van een zestal "waterwilgen" die nu ongeveer 12 meter hoog zijn. Ik wil er mogelijk drie laten kappen en de overige drie terug laten snoeien tot ongeveer 6 meter. Verder staat er een Zwarte Els die ik volledig wil laten kappen ofwel wil laten toppen. Ook hierover krijg ik graag advies. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de kosten van het kap- en snoeiwerk.