Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bomen snoeien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bomen snoeien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bomen snoeien

Onderhoud aan de tuin

Bomen snoeien en tuinvuil meenemen en de tuin onderhouden

Tuin ophogen en verfraaien

Wij willen graag onze achtertuin, 9 x 6 meter, laten renoveren. Tegels er uit, deels ophogen, groen erin, terras opknappen. Plus naderhand onderhoud voor en achtertuin. Plus snoeien van 2 bomen, wilg, 1 naaldboom.

Twee kersenbomen snoeien

Er moeten twee Kersenbomen gesnoeid worden. Het zijn twee jonge bomen met opgaande scheuten. De achtertuin heeft een achterom.

Bomen snoeien

Het gaat om snoeiwerk van een druif en een hoge Laurierheg. Graag wil ik een offerte ( ook voor het afvoeren van het tuinafval ) en afspraak laten maken.

Snoeien van bomen

Er staat een kersenboom en waarschijnlijk een rode esdoorn die ik graag weer in proporties gebracht wil hebben. Beide bomen zijn nu ongeveer 8 á 10 meter hoog en er dient ongeveer 3 meter verwijderd te worden. De bomen staan in de achtertuin van onze vrijstaande woning en zijn goed bereikbaar. Het afval dient te worden afgevoerd.

Bomen rooien en een boom snoeien

Wij krijgen de sleutel van ons nieuwe huis en ik zou al meteen 2 berken, 15 meter hoog, en een spar, 6 meter, laten rooien. Tevens is er een grote boom in de voortuin die ik willen laten snoeien/fatsoeneren. Uiteraard zou ik graag willen weten wat het kost. Van de 2 berken dient niet persé de wortels verwijderd te worden.

Bomen snoeien en takken afvoeren

Ik wil graag 3 bomen laten snoeien tot aan de knot en de takken afvoeren. Het gaat om bomen van ongeveer 6 meter hoogte.

Twee bomen flink terug snoeien

Ik wil 2 bomen flink terug laten snoeien door een vakman. Het gaat om een treurwilg en om een grote populier van ongeveer 1 meter in diameter en met een hoogte van ongeveer 18 meter. Ik ontvang graag vooraf uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs.

Bomen snoeien en inkorten

Snoeien en inkorten van soort van bomen. Ze lijken op kerstbomen. Ongeveer 5 meter en 8 meter hoog.

Bomen verwijderen en flink snoeien

In onze tuin van ons nieuwe huis staat in de voortuin een grote Ceder en achter een hoge Es. Beide willen we laten verwijderen. Ook moet er een beukenhaag en nog wat struiken flink gesnoeid worden: en ook een andere grote Es ingekort. Is het verwijderen vergunningsplichtig? Achterom is een pad van ongeveer 1 tot 1.5 meter breed.