Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bomen kappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bomen kappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bomen kappen

Bomen kappen en afvoeren

3 bomen voor het huis kappen en afvoeren.

Kappen van grote en hoge bomen

Het kappen van 5 hoge / grote bomen (circa 15 meter). Graag op de offerte apart vermelden wat het verwijderen van de wortels kost.

Bomen kappen

Graag 2 sparbomen kappen in de achtertuin, tevens het afvoeren van hout. Goed toegankelijke achtertuin, via het weiland.

Bomen kappen en verwijderen

Ik heb een tweetal bomen (circa 9 meter hoog) in de achtertuin staan. Beide zullen verwijderd moeten worden. Graag had ik een offerte ontvangen voor de verwijdering van deze bomen.

Boomstronken verwijderen

Er staan 2 bomen die gekapt moeten worden en stronken verwijderen ivm aanleg c.q. vergroten terras. Graag een prijsindicatie alvorens we de bomen laten kappen

Kappen van twee bomen

Graag wil ik 2 bomen gekapt hebben. Het gaat om 1 kastanje (stam circa 80 cm) en 1 populier (circa 40 cm). Bomen kunnen eventueel in het weiland ernaast vallen (mits droge grond). Tussen boom en weiland is een 3 meter brede sloot. Zie graag een offerte tegemoet. De vakman dient het puin af te voeren.

Bomen kappen

Graag zal ik een prijsopgave willen om 4 bomen in onze achtertuin te kappen. De bomen zijn respectievelijk; 105 cm, 95 cm, 73 cm en 165 cm in omtrek. Ik wil alles afgevoerd hebben en ook de stronken weg laten vrezen. Tuin is goed bereikbaar.

Kappen van twee bomen

Voor twee woningen in Breda staan twee bomen, een blauwspar van circa 15 meter hoog en een (zieke) kersenboom van circa 6 meter hoog. Beide bomen mogen zonder vergunning gekapt worden, voor de blauwspar heb ik die vorig jaar nog wel aangevraagd, maar ik kreeg bericht, dat de kap zonder vergunning geoorloofd was. De stronken moeten ook weggehaald worden. Het puin hoeft niet per se worden afgevoerd omdat een aantal het hout willen hebben. Eventueel zou een deel afgevoerd kunnen worden omdat het gewoon veel hout is.

Boom kappen en andere boom snoeien

Graag ontvangen wij een offerte voor het kappen van een walnotenboom en het snoeien van een andere walnotenboom in onze achtertuin. Met betrekking tot het kappen van de boom: • Er is geen vergunning nodig • De stamomtrek op zijn dikste punt is maximaal 190 cm • Wij willen het bruikbare deel bewerkt hebben tot open haard hout • Al het overige mag worden afgevoerd • De stronk moet worden weggefreesd • Er is een achterom met een doorgang breder dan 90 cm Daarnaast staat er een 2e notenboom in de tuin die wat mag worden teruggesnoeid. Op de foto met twee bomen voor het achterhuis is dat de linker. Die zelfde boom staat op de foto met een blauw tuinhuisje. Ook hier mag het afval worden afgevoerd. Tot slot staat er in een halve cirkel een haag van 2,5 m om de te kappen boom heen. Die mag worden teruggesnoeid tot dezelfde hoogte als het lagere stukje haag wat daar aan vast zit. In de offerte graag apart zichtbaar maken de kosten rondom 1) het kappen van de boom, 2) het snoeien van de andere boom, 3) het snoeien van de haag. Ik wil dat de vakman het gesnoeide materiaal afvoert.

Bomen kappen

Een berk en een sierappel kappen inclusief stobbenfrezen en afvoeren. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval is vanzelfsprekend voor de vakman.