Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bomen kappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bomen kappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bomen kappen

Bomen kappen

Kunt u hier wat mee? Zie foto. Ik heb nog een aantal foto's indien deze niet voldoende zijn. Ik wil ze er graag alle vier uit, met wortelstronk en al. Ik hoor graag spoedig van u wat het mij gaat kosten. Alvast dank!

Bomen kappen of trimmen

Ik wil graag 4 bomen kappen en een beuk trimmen. Tevens de klimop van een grote den halen. We hebben de vergunningen. Aan de voor- en achterkant van ons huis staan deze bomen, dit is allemaal goed toegankelijk. Bomen na het kappen graag afvoeren.

Boom kappen

Het betreft het kappen van een boom in de zijtuin. De boom staat tussen andere bomen en heeft een stam diameter beneden van ongeveer 35 cm. De hoogte van de boom is 15 a 20 meter. De stronk kan blijven zitten het hout dient of afgevoerd of in stukken te worden gezaagd.

Bomen kappen

We hebben 2 berken in de tuin staan. De omtrek van de bomen zijn 90 cm. Graag willen we deze laten kappen.

Drie bomen verwijderen

Kappen van 3 bomen (2 loofbomen en 1 naaldboom) uit de vrij toegankelijke achtertuin - apart benoemen de kosten van het verwijderen / frezen van de boomstronk.

2 x bomen kappen

Betreft 2 Esdoorns (op de foto boom 1 en 2) van circa 10 meter. Hoog en een doorsnede van circa 30 cm. De bomen staan in mijn achtertuin op 1-2 meter van de gevel. Er is geen achterom, aan- en afvoer materialen, takken en hout moet door het huis of over het water. Gaarne uitgesplitste offerte kappen-stronk en wortels verwijderen, afvoer hout. Hoor graag.

Bomen kappen en afvoeren

3 bomen voor het huis kappen en afvoeren.

Kappen van grote en hoge bomen

Het kappen van 5 hoge / grote bomen (circa 15 meter). Graag op de offerte apart vermelden wat het verwijderen van de wortels kost.

Bomen kappen

Graag 2 sparbomen kappen in de achtertuin, tevens het afvoeren van hout. Goed toegankelijke achtertuin, via het weiland.

Bomen kappen en verwijderen

Ik heb een tweetal bomen (circa 9 meter hoog) in de achtertuin staan. Beide zullen verwijderd moeten worden. Graag had ik een offerte ontvangen voor de verwijdering van deze bomen.