Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bomen kandelaberen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bomen kandelaberen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bomen kandelaberen

Grote eiken inkorten

Om eventuele toekomstige storm schade te voorkomen wil ik 9 grote eiken (geschatte hoogte 12-14 meter) ingekort hebben, mogelijk kandelaberen van de eiken. (Recentelijk gezien dat dit kan zonder dat ze dood gaan, en dat ze na het inkorten weer nieuwe scheuten en takken krijgen) De bomen zijn minstens 40 jaar oud en nog nooit eerder ingekort. Zie bijgesloten foto van enkele van de bomen.

Bomen kandelaberen

Een scheefgegroeide prunus in matige conditie in onze eigen achtertuin kandelaberen en een uit zijn krachten gegroeide conifeer in de achtertuin van de buurman kandelaberen. Beide bomen zijn goed bereikbaar.

Kandelaberen 2 treurwilgen

Er moeten 2 treurwilgen zeer sterk teruggesnoeid, worden. Graag ontvang ik een offerte inclusief afvoeren en exclusief versnipperen en afvoeren van het hout. De bomen zijn goed bereikbaar en ongeveer 25 meter hoog.

Bomen snoeien / kandelaberen

Ongeveer 7 bomen dienen te worden gesnoeid. De bomen staan boven aan een talud van ongeveer 4 a 5 meter hoog en zijn alleen bereikbaar vanaf beneden via een weiland. Het snoeien dient binnen 1 maand te geschieden. Uiteraard op locatie te bekijken. Graag eerst een globale indicatie in de mail in plaats van telefonisch.

Tuinonderhoud: snoeien van platanen

Op het terrein van mijn woning in Delft zijn 3 jaar geleden 3 platanen geplaatst. Deze zijn nu ongeveer 5 meter hoog. Ik wil deze bomen graag "bijhouden" om te voorkomen dat ze extreem groot worden. Ik denk hierbij aan éénmaal per 3 jaar snoeien (voor het eerst in het najaar. Kunt u aangeven hoeveel kosten hier ongeveer mee gemoeid gaan? En is het najaar inderdaad de beste periode? Is een frequentie van eens per 3 jaar voldoende? Daarnaast vermoed ik dat ik deze bomen ook eens in de zoveel tijd rigoureuzer zal moeten aanpakken door ze te laten kandelaberen. Wat kost dit ongeveer? Welke frequentie zou ik hierbij in acht moeten nemen?

Wilg en Esdoorn kandelaberen

2 bomen moeten worden gekandelaberd. 1 wilg en 1 esdoorn.

Bomen kandelaberen

heb 2 bomen die gekandelabeerd moeten worden. 1 grote wilg en 1 grote esdoorn

Kandelaberen van 2 Essenbomen

Wij hebben 2 essenbomen op ons erf staan, die we willen laten kandelaberen. Vergunning is in ons bezit. Bomen van een meter of 20.