Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Blokhut plaatsen en oude schuur afbreken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: blokhut plaatsen en oude schuur afbreken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: blokhut plaatsen en oude schuur afbreken

Blokhut Lugarde plaatsen

Binnen een maand wordt bij ons een bouwpakket van een tuinhuis van 'Lugarde' geleverd. Dit is een huisje met de afmeting van 4.5 x 5.5 meter, inclusief een veranda. De tuin wordt momenteel waterpas bestraat, waarop het tuinhuis direct op kan worden geplaatst.

Blokhut Gember plaatsen

We hebben een tuinhuis Gember 240x180 gekocht. We waren in de veronderstelling dat het icl montage was. Graag uw offerte.

Blokhut met invallend dak plaatsen

Het betreft een blokhut van circa 7,35 x 4,85 meter met invallend dak (zie tekening). De montage kan beginnen vanaf 14 mei (en wellicht enkele dagen eerder). Ik wil de blokhut laten plaatsen.

Blokhut plaatsen

Ik wil een blokhut plaatsen van 200 x 300 cm. De materialen mogen door de vakman aangeleverd worden.

Terrasvlonder en blokhut plaatsen

Ik wil in de achtertuin, aan de slootkant, een hardhouten vlonder laten plaatsen. De vlonder komt over de gehele breedte van de tuin (10 meter) met een diepte van 1 meter. Op de nieuwe vlonder wil ik over de gehele breedte een gaashekwerk van circa 2,2 meter hoog laten monteren. Links achter in de tuin wil ik een kleine hoekblokhut (2 x 2 meter) laten plaatsen, de blokhut komt deels op de vlonder te staan.

Blokhut plaatsen

Blokhut laten plaatsen. Zie bijgevoegde link. Demontage van de oude blokhut zal door ons zelf gebeuren. Blokhut is 2.20 meter bij 1.80 meter. Achtertuin is goed toegankelijk.

Blokhut Bieslook plaatsen

Ik wil een blokhut laten bouwen en plaatsen door de vakman. Het gaat om het type Bieslook met vloer. De afmetingen zijn 2 bij 2,30 bij 2,14 meter.

Blokhut plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een tuinhuisje. Deze zou 3 bij 3 of 3 bij 4 meter worden.

Blokhut plaatsen en oude schuur afbreken

Wij willen het tuinhuis (2.5 x 3 meter) "bieslook" geplaatst hebben. Ook moeten er ventilatieroosters in gezet worden. De oude schuur van hout moet worden afgebroken en afgevoerd. Het parket zal in delen aangeleverd moeten worden. Aan de achterzijde van de tuin hebben we een branduitgang.

Blokhut Sven plaatsen

Betreft Tuinhuis Sven. Verwijderen oude schuur. Electrisch opnieuw aansluiten. Daarnaast de onderkant van onze stacaravan (12m) voorzien van een nieuwe afwerking.