Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Blokhut plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: blokhut plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: blokhut plaatsen

Blokhut Tygo plaatsen

Ik overweeg om bij Gamma de blokhut Tygo te gaan kopen van 170 x 120 cm. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de montage van de blokhut op een vlakke bestrating in mijn tuin.

Blokhut plaatsen

Ik wil dat een blokhut van 175 x 242 cm in elkaar wordt gezet. Deze moet in de tuin komen te staan.

Blokhut plaatsen

Wij hebben een blokhut gekocht bij Azalp. Nu blijkt dat we deze niet gemonteerd krijgen. Wij kunnen dit zelf niet. Kunnen wij de Gamma blokhutservice ook inschakelen? Wij hebben een tekening van de blokhut. Wij horen graag van u.

Blokhut plaatsen

Tuinhuisje Gamma in elkaar zetten plus fundering. Het gaat om een houten tuinhuis van ongeveer 2 bij 2.5 meter. Hij moet in de achtertuin komen, er is geen achterom. De planken e.d. kunnen door het huis. Zou er iemand kunnen langskomen om naar de situatie te kijken alvorens mij een offerte te overhandigen. Graag vooraf overleg wat nodig is aan materiaal voor aanschaf (hoeveel zand/ tegels voor de grond etc.)

Blokhut plaatsen

Tuinhuis van 3 m2 , zonder vloer, ondergrond is klaar, en daksingles plaatsen

Achtertuin aanleggen

Wij willen graag de achtertuin bij onze nieuwbouwwoning laten aanleggen. De tuin heeft een achterom en is op dit moment leeg. Er zal 50 m2 bestraat moeten worden, hier gaan wij zelf een blokhut op plaatsen. Er zal een looppad van voor naar achteren gemaakt moeten worden en 3 plantenbakken met aarde. Deze bakken zullen ongeveer 3 m2 groot gaan worden.

Blokhut Violier plaatsen

Tuinhuis Violier met overkapping 567X272 cm kunnen jullie indicatief een prijsopgave geven wat betreft het monteren van bovenstaande tuinhuis inclusief overkapping ZIE BIJLAGE

Blokhut plaatsen

Wij hebben een schuur van 5000 x 4000 cm aangeschaft ( bouwpakket ) en willen die laten zetten.

Tuinhuis plaatsen, tuin betegelen en plantenbakken aanleggen

Ik wil graag een blokhut laten plaatsen, voor en achtertuin betegelen (oppervlakte weet ik niet precies) en plantenbakken aanleggen. Materialen graag in overleg met de vakman.

Montagewerk in de tuin

Ik wil: A) een tuinhuis/blokhut laten monteren (model Clematis). B) een erfscheiding laten plaatsen bestaande uit een schutting 13 meter, tuinschermen 16 meter (9 stuks), hekwerk met gaas 11 meter. Allen 1.80 meter hoog. De materialen voor de diverse erfscheidings onderdelen zijn reeds aanwezig. Graag een aparte prijsindicatie voor zowel A als B. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.