Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bielzen afvoeren en vervangen door steen of beton? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bielzen afvoeren en vervangen door steen of beton. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bielzen afvoeren en vervangen door steen of beton

Houten tuin bielzen uitgraven en afvoeren

Het gaat om het verwijderen van 28 meter (circa 16 cm / 28 cm) ouderwetse dikke, zware tuinbielzen uit achtertuin. De helft is ingegraven, de helft is half ingegraven en vermolmd.

Bielzen afvoeren en vervangen door steen of beton

Het keermuurtje van houten bielzen in mijn voortuin moet vervangen worden door bruine betonnen bielzen. De lengte is ongeveer 14 meter en de hoogte ongeveer 60 cm hoog.

Bielzen afvoeren en vervangen door steen of beton

Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de bielzen in de voortuin. Vervolgens het leveren en plaatsen van ongeveer 13 meter betonnen bielzen antraciet aan de voorzijde naar 48 cm hoog en aan de oprit zijde naar 12 cm hoog.

Voortuin renoveren

Graag zou ik het volgende laten doen: - Verwijderen en afvoeren van 35 meter bielzen - Terrastegels leggen van 26 m2 - Stenen plantenbak aanleggen (formaat 0,6x0,15x0,15) 4,5 x 1,00 cm - Stenen plantenbak aanleggen (formaat idem) 2,65 x 0,75 cm - 3 meter schutting met extra stevige palen plaatsen - Graszoden leggen van 15 m2

Bielzen verwijderen en afvoeren

In mijn voortuin liggen 4 spoorbielzen. Ze zijn helemaal verrot. Ze liggen op een afstand van 2 meter van de straat ongeveer. Ik wil dat de biezen worden opgehaald en afgevoerd. De bielzen zijn goed bereikbaar.

Bielzenkeerwand vervangen

Bij mijn achtertuin moet de keerwand van bielzen worden vervangen. De bielzen zijn inmiddels 36 jaar oud. De hoogte van de keerwand is 1,20 meter. En de lengte is 11 meter. Tevens graag in de offerte het afvoeren van de oude bielzen meenemen. Wat zijn de mogelijkheden qua materiaal voor deze keermuur? Graag in de offerte verschillende opties meenemen. De tuin is door de garage bereikbaar of mogelijk via de tuin van de buren. Dan is het maximaal 2,20 meter breed.

Tuin leeghalen en egaliseren

Tuin egaliseren, grond afvoeren, boompjes, struiken en bielzen verwijderen en afvoeren.

Bielzen afvoeren en vervangen door steen of beton

Ik wil de bielzen uit mijn achtertuin laten afvoeren rondom de border, het is ongeveer 12 meter lang en 3 lagen hoog, deze wil ik laten vervangen door stenen bielzen. Afvoer van het afval is de verantwoording van de vakman. De tuin is goed te bereiken.

Tuin leegruimen en grond afgraven/egaliseren

Tuin, ongeveer 85 m2. Tuinafval (o.a. bielzen, schutting materiaal, stronken) afvoeren (dit ligt al klaar). Bielzen uitgraven en afvoeren. Klinkers verwijderen en naar voorkant van huis brengen. 2 Hortensia’s uitgraven en afvoeren. Grond afgraven en egaliseren. tuin is bereikbaar.

Voortuin leeghalen, afgraven en egaliseren

De tuin 5 cm uitgraven. De is een deel van 8 x 4 meter. Ook drie bielzen en een boomstronk verwijderen en afvoeren. Daarna egaliseren. In de voortuin die goed bereikbaar is. Wat zou het gaan kosten en wanneer kan het uitgevoerd worden?