Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betontegels en een houten terras vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betontegels en een houten terras vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betontegels en een houten terras vervangen

Tuin opnieuw aanleggen

Onze tuin van ongeveer 45 m2 willen we graag opnieuw aan laten leggen. Daarvoor moet het volgende gebeuren: Tuin ontruimen: - ongeveer 40 m2 betontegels verwijderen - 5-6 strekkende meter gemetseld muurtje verwijderen + inhoud wegbrengen Tuin aanleggen: - Leggen van ongeveer 32 m2 kunstnatuurstenen tegels - Leggen van grasmat van ongeveer 4 m2 - Metselen van bak van oneveer 4 meter lang, 30 cm breed en 20 cm hoog - Beplanten van de bak met o.a. hortensia's - Plaatsen van 2 leibomen achter in de tuin die hele jaar begroeid zijn - Maken van afdakje, bitumen, 5 meter lang, 1 meter breed, schuin aflopend. Daarnaast willen we nog een houten schutting met betonnen palen plaatsen van ongeveer 14 strekkende meter + 5 strekkende meter, maar dit moeten we nog met de buren overleggen. Daarom graag als stelpost opnemen.

Tuin laten aanleggen

Wij zijn op zoek naar een hovenier die voor ons onze tuin wilt aanleggen. We zouden graag een aantal dingen willen laten doen, namelijk: * een nieuwe houten schuur met plat dak van ongeveer 3.20 lang bij 3 meter diep * oude tegels eruit, nieuwe betontegels van 60 x 60 cm erin. Ongeveer 44 m2 * de trampoline op een andere plek ingegraven. De trampoline is in diameter 240 cm * een stuk kunstgras van 2 x 3 meter ongeveer, die grenst aan de trampoline zodat ze via het kunstgras de trampoline in kunnen. * iets van drainage voor het hemelwater * en 4 houten schuttingstukken vervangen. Graag hoor ik van jullie of dit een mogelijkheid is en wanneer u kunt langskomen voor een offerte op maat.

Betontegels en een houten terras vervangen

Betontegels 50/50 60 m2 en een houten terras van 11 m2 wat vervangen moet worden.

Tuin aanleggen

De tuin is ongeveer 40 m2 groot en dient 10 cm opgehoogd te worden. Hierna wil ik graag grote lichtgrijze betontegels laten plaatsen en 8 kunststof of houten schuttingsdelen. De tuin is goed bereikbaar en het puin dient te worden afgevoerd.

Terras en houten vlonders aanleggen

Ik wil een terras (5,1 meter bij 3 meter) van betontegels (60 bij 60 cm) aanleggen en twee kleine rechte houten vlonders aanleggen. De ene vlonder is 1,20 meter bij 2,40 meter en de andere vlonder is 0,60 meter bij 1,80 meter. De tegels zijn aanwezig. Het h out in overleg. Het gaat om een bestaande tuin.

Aanleggen van de achtertuin

Wij willen de achtertuin bij onze tussenwoning volgens een ontwerpplan laten aanleggen. We willen een andere schutting, overkapping, een houten schuur, 2 terrassen en een stukje grasveld. Het terras bij de achtergevel moet ongeveer 30 cm worden opgehoogd. We willen daar betontegels van 60 x 60 x 4 cm laten leggen. Op het achterste terras willen wij graag een vlonder. Wij kunnen u ons tuinontwerp met alle maten en ideeën toesturen en ontvangen daarna graag uw opmerkingen en offerte.

Gehele tuin aanleggen

De voor- en achtertuin dient te worden aangelegd. Achtertuin 48 m2: tuin leeghalen, betegelen met antraciet betontegels voorzien van 2 borders van ongeveer 2.50 x 0,80 meter. Borders afgezet met blokken. Het hoogte verschil van achter- naar de schuurdeur is ongeveer 30 cm. Verder moet er een houten schutting geplaatst worden van 8 meter lang en 1.80 meter hoog. Voortuin 7 m2: leeghalen en voorzien van antraciet betontegels, tuin afgezet met blokken. Het puin van de beide tuinen dient te worden afgevoerd.

Bestrating en schutting plaatsen

Ik heb een kleine achtertuin van 56 m² die ik wil opknappen. Er ligt nu voor een deel bestrating en de rest is beplant. Ik zal die bestrating en planten zelf verwijderen en afvoeren. Ik heb al betontegels van 30 x 30 cm gekocht en wil die laten plaatsen. Er moet eerst wel zand worden aangevoerd. Verder wil ik graag een afscheiding tussen mijn tuin en die van de buren. Dat gaat om een lengte van 8 meter en hoogte van 180 cm. Ik wil daar graag een houten schutting met houten palen en daarin ook 2 trellisschermen. Ik ontvang graag uw offerte met daarin een aparte post voor de materialen. Ik wil de klus in onderling overleg met u inplannen, het liefst op korte termijn.

Schutting laten maken

Wij willen graag een schutting laten plaatsen. Alle materialen worden besteld bij de Gamma. We hebben de hele constructie met één van de medewerkers daar samen uitgedacht. Het betreft een schutting die zelf opgebouwd moet worden van planken van 3.6 meter lang, 2 palen aan het eind en 2 palen tussendoor. Planken om en om. De schutting moet worden bevestigd aan de woning met een dwarsbalk (aan een houten wand) aan de ene kant en aan twee schuurtjes aan de andere kant met balken. Daarnaast zitten we bovenop een parkeergarage en daarom komen de palen in paalhouder platen te zitten die met vier schroeven in betontegels moeten worden vastgemaakt. Zie de bijlage: op de foto de twee woningen naast elkaar. En links en rechts op de foto zijn de schuurtjes te zien. De linkerschuur heeft een recht dak, de rechter schuur heeft een schuin aflopend dak. Mocht het nodig zijn dan kan ik nog een tekening maken van de wijze waarop e.e.a. gerealiseerd moet worden. Die kan ik dan fotograferen en opsturen.

Tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning

Betreft het aanleggen van de tuin bij onze nieuwbouwwoning, in totaal 265m2. De achtertuin is 9,5 meter diep, vanaf achtergevel en 13 meter breed (op het zuiden), zij tuin is 4 meter breed en 13m lang (westen) en de voortuin is 11 meter breed en 3,5 meter diep plus een oprit van 53m2. In de achtertuin moet in elk geval plaats komen voor een fietsenschuur achter de berging (mag deels open zijn) met aansluitend veranda, ongeveer 2,40m hoog, 6,5-7m lang en 3m breed. Pergola rechts achter op houten terras vlonder van 3,5 x 4,5 m. Groot terras aan de achtergevel van 27m2 groot en betontegels, 2 paadjes van klinkers naar pergola en naar de veranda en de rest opvullen met gras. Een flinke boom (tegen inkijk achterburen) op zuidwest, liefst lang groenblijvend, snelgroeiend maar die niet te groot wordt (max 6-8 meter), rond de pergola nog wat andere grotere beplanting (bv vlinderstruik, hibiscus). Er moet een gat worden gemaakt voor de trampoline en verlichting / grondkabel voorbereiding. In de (zij)tuin gras aanleggen, vanaf waar de erker begint kijken we tegen een garagemuur aan en we zouden dit graag heel groen willen maken met behulp van een flinke border, beetje tropisch bv met varens. In de voortuin wordt al een groenblijvende haag opgeleverd. Verder een combinatie tegels en beplanting (nog nader uit te werken). De tuin moet onderhoudsvriendelijk zijn. Erfafscheidingen moeten we nog afstemmen met de buren. Afgraven en opvullen met zand/puin/aarde zouden we ook graag meenemen in de offerte.