Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonschutting met rotsmotief plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonschutting met rotsmotief plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonschutting met rotsmotief plaatsen

Hout-/betonschutting laten monteren

Ik ben op zoek naar iemand die het plaatsten van een schutting in onze zijtuin op zich wil nemen. De lengte van de schutting is 11.40 meter. Het zal gaan om betonnen onderranden met een rotsmotief, betonnen palen en houten schuttingsdelen. De tuin is goed te bereiken en wij zullen zelf de oude schutting verwijderen.

Betonschutting plaatsen, coniferen en hekken verwijderen

34 Meter Beton schutting ca. 200cm hoog bestaande uit: - Combi-betonpalen 100x100x2700mm. - Enkele rots motief betonplaat 1840x360mm, 1 zijde motief. Helft 1 zijde motief en voorzijde huis dubbelzijde (ongeveer helft) - Afdekkappen van beton op de betonplaten met muts. - Alle montage materialen geel verzinkt. - Incl. Het plaatsen van de schutting. - Incl. Laatste platen op maat maken. - Beton kleur Rotsmotief Antraciet - Beton standaard gecoat. Poort ca. 1. 80cm hoog bestaande uit: - Stalen gegalvaniseerd frame 90cm breed. - Geïmpregneerde Schuttingplanken van 17x145mm. - Planken zijn KOMO-geïmpregneerd, geschaafd en afgerond. - KOMO-geïmpregneerd kozijn. - RVS deurkrukken. - Sluitwerk met cilinderslot, 3 sleutels. - Alle montage materialen. - Incl. Het plaatsen van de poort. - 10 Jaar garantie tegen houtrot. Verwijderen van 7 meter coniverenhaag en oude hekken. Graag totale prijs en levertijd as soon as possible. En graag een mooie prijs. Bel mij anders even om de deal rond te maken. Facturatie is op ons bedrijf. Een gedeelte is dus enkelzijdig motief en voor het huis dubbelzijdig motief. U mag mij ook bellen en de prijs doorgeven om direct de deal te maken. Ik wil zo spoedig mogelijk starten met dit project. Mvg

Betonschutting met rotsmotief plaatsen

De klant wil een beton schutting met rots motief laten plaatsen. De gewenste hoogte bedraagt 2 meter of 2.40 meter en de lengte 88 meter.

Betonschutting plaatsen

Graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een betonschutting met enkelzijdig rotsmotief, antraciet van 850 cm lang met 1 hoek, 130 cm hoog. Incl plaatsen

Betonschutting met rotsmotief plaatsen

Ik wil graag 6.30 meter beton schutting rotsmotief, enkelzijdig recht tegen een schuur aan. Tuin is goed bereikbaar.

Hout-/betonschutting met rotsmotief plaatsen

Ik wil de schutting bij mijn hoekwoning graag gaan vervangen. De oude schutting zal ik zelf verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik er een hout met beton schutting laten plaatsen van in totaal ongeveer 15 meter lengte, inclusief een poortdeur. Ik wil betonnen palen en een betonnen onderplaat met rotsmotief. Verder wil ik houten schuttingdelen met 21 of 23 verticale planken zonder inkijk. De poortdeur moet worden voorzien van goed hang- en sluitwerk. Ik maak graag een afspraak om de schutting hier te laten inmeten en ontvang daarna een offerte.

Luxe betonschutting leveren en plaatsen

Het aanschaffen en plaatsen van een beton schutting met de onderzijde van betonplaat rotsmotief dubbelzijdig 72 cm hoog, kleur antraciet en vuren houten schutting van 21 plank, 130 cm hoog, toog model en betonpalen met punt, lengte 270 cm, kleur antraciet in betonmortel gestort. Incl. Beugels, schroeven e.d. En afvoeren oude schutting. Afmeting lengte schutting = 31 mtr. Met 2 hoeken (diepte re 11,70 m -breedte 11,20 m -diepte li 7,80 m)

Tuinafscheiding met hout/betonschutting maken

Kunt u ons een vrijblijvende prijs doorgeven voor een hout-betonschutting inclusief plaatsen, geen luxe-rotsmotief, voor ongeveer 7,20 meter lengte 90 graden hoek en dan weer 7.20 m.

Hout/betonschutting met rotsmotief plaatsen

Ik wil tussen de aanbouw en de schuur een hout-beton schutting met rotsmotief en de kleur antraciet. Het beton met een hoogte van ongeveer 50 centimeter met daarboven dus hout terwijl de bovenkant is afgewerkt met een fraaie ligger. De lengte is 3.75 meter. Graag dus totale prijs inclusief materiaal. Geen andere bijkomende kosten. Wij verwijderen zelf de oude schutting.

Garden Elements betonschutting plaatsen

Graag vrijblijvende prijsopgave voor schutting incl alle benodigde materialen(beton/hout/begin- eind en tussenpalen/afdeklatten), bezorging en plaatsingskosten incl btw etc. Gaat om 2 stukken schutting (aan weerszijde vd tuin tussen ons en ons beide buren. Elk deel is 504. 5 cm lang en 200 hoog van de Garden Elements betonschutting met Betonplaat rots ( 184cm breed en 36cm hoog, aan 2 zijdes afgewerkt met een rotsmotief en uitgevoerd in de trendkleur antraciet. ) En dan daartussenin hout. Bvd