Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestaande betonnen veranda herstellen en aanbouw maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestaande betonnen veranda herstellen en aanbouw maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestaande betonnen veranda herstellen en aanbouw maken

Bestaande betonnen veranda herstellen en aanbouw maken

Bestaande betonnen veranda (12 meter) herstellen en aanbouw maken, ook van beton. Het terras bestaat nu, over het beton heen, uit hardhout.

Veranda bouwen en tuin betegelen

Het gaat om een nieuwbouwwoning waar ik grenzend aan de woning een veranda wil laten bouwen en de tuin wil voorzien van terrastegels. In de tuin dient de wildgroei aan planten verwijderd te worden. De tuin moet circa 20 cm worden opgehoogd, voorzien van een zandcement laag en natuursteen tegels (deze ook graag afvoeren) die worden afgevoegd. De veranda wil ik graag aan de voorzijde open hebben, zonder kolom in het midden, met een schuin aflopend en zonwerend dak, voorzien van verlichting. De afmeting moet ongeveer 5.40 x 2 meter worden. Het terras van de veranda moet evenals de tuin worden opgehoogd, met een zandcementlaag. Van de veranda naar de tuin ligt een betonnen trap, die ik graag wil laten afdekken met dezelfde natuurstenen tegels.

Tuin opnieuw aanleggen/inrichten

Graag zouden we onze tuin anders aanleggen/inrichten. Het materiaal wat er is kan grotendeels opnieuw gebruikt worden. Het terras moet worden verplaatst en het gras opnieuw aangelegd. De tuin moet ook worden opgehoogd. Er moet een schutting geplaatst worden van voor naar achter, dat betekent 10 meter bij 6 meter. Ook moet er een tuinhuis/veranda geplaatst worden. Verder willen we een overkapping voor de fietsen laten maken in de zijtuin. Hierbij zijn we benieuwd of het mogelijk is om het betonnen hokje dat er nu staat kan worden afgebroken en op de plek/fundering van het oude huisje een nieuw tuinhuis kan worden geplaatst. We willen e.e.a. in goed overleg met onze buren, er moet een 'groene afscheiding' als schutting komen. We willen een afspraak maken om de klus hier met de vakman te bespreken. We staan open voor uw advies en ontvangen daarna graag uw prijsopgave.

Tuinhuis en schutting vervangen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van 16 meter tuinschutting en het plaatsen van een tuinhuisje. En bijkomende bestratingsplannen. De hele schutting moet vervangen worden: de onderzijde van betonnen platen, betonnen palen en houten schuttingdelen. Alles eruit en een nieuwe erin. Een tuinhuis met ondergrond. Huis met een plat dak en een veranda eraan. Het huidige huis is 3 x2 meter maar mag iets groter worden. De vlonder zal 6 x 4 meter worden, die loopt onder de veranda door. Het oude tuinhuis breken wij zelf af. Het is zinvol dat er eerst een afspraak ter plaatse wordt gemaakt zodat en een duidelijk inschatting van werkzaamheden gemaakt kan worden en dat er ook goede afspraken gemaakt kunnen worden.

Schutting leveren en plaatsen

Wat kost een schutting van 7 x 3 meter 21 planken, met betonnen palen, te leveren en te zetten? In het stuk van 3 meter moet een bestaande poort teruggeplaatst worden. Oude schutting moet er nog uit en we willen een veranda bouwen. Uitvoeringstermijn in overleg.

Veranda plaatsen

Ik heb bij Praxis een veranda besteld van 4 meter breed en 3 meter diep. Het is een bouwpakket; alu staanders en profielen en damwandplaten bovenop. De palen worden op betonnen poeren gezet. De veranda plaatsen graag.

Het huis is omringt door gras. De ...

Het huis is omringt door gras. De voortuin willen wij een landelijke uitstraling geven. De oprit, nu nog van betonplaten, willen wij laten bestraten. De achtertuin met betonnen verhoogd terras (60m2) willen wij betegelen en voorzien van een veranda. Het overige gedeelte van de achtertuin bloemrijk inrichten met 1 of 2 kleine terrasjes. Het voorste gedeelte van de tuin + de zijkant willen wij verder uitbreiden met een afrastering (staat nu gedeeltelijk) en een toegangspoort plaatsen.