Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Betonnen schutting laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: betonnen schutting laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: betonnen schutting laten plaatsen

Prijs voor schuttingen

De oude erfafscheiding gaan wij zelf verwijderen. Hierna willen wij of een beton schutting of een schutting met hardhouten schuttingsdelen en betonnen palen. De lengte van de schutting is 30 meter en de hoogte 1.80 meter. De tuin is goed bereikbaar.

Betonnen schutting laten plaatsen

Zo graag wat folders ontvangen met prijzen en soorten driek van erpsstraatak Oss

Tuinschutting laten plaatsen

Een schutting van de middenklasse. 8 stuks. Betonnen palen en onder de schutting ook ook betonnen plaat. En de benodigdheden er voor. Achter kant. Voorkant 3x 80 cm hoog en 1x schuine deel. Houten palen er tussen.

Schutting repareren of nieuwe plaatsen

Door stormschade is 10 meter schutting plat gegaan, inclusief poort. Dit stuk wil ik nieuw en stevig in de grond. Liefst betonnen palen in beton gegoten. Ik heb ook een offerte voor de verzekering nodig, maar de schutting wordt sowieso geplaatst.

Schutting opnieuw plaatsen

Vanwege stormschade is 2 meter van de schutting eraf gewaaid en de resterende 17 meter is los komen zitten. Kortom 2 meter vernieuwen en 17 meter herplaatsen. De schutting bestaat uit betonnen palen met dorpels onder de schutting. Graag voor de verzekering een offerte.

Schutting met poortdeur plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een nieuwe schutting. De houten schutting zal ik zelf verwijderen, u mag die ook separaat offeren. Hierna wil ik of een betonnen of een composiet schutting inclusief een poortdeur willen laten plaatsen. De lengte zal 6 meter zijn en de hoogte 1.80 meter. Er is een achterom aanwezig.

Tuin vernieuwen en renoveren

Wij willen graag de tuin laten vernieuwen. Op dit moment bestaat de tuin uit gras, een lage heg en 2 struiken. Wij willen graag dat de tuin wat opgehoogd word, gelijk aan de woning, en dan voor het grootste gedeelte laten betegelen en een kleine vlonder. De heg zal verwijderd moeten worden en daar willen we een nieuwe houten schuttingsdelen met betonnen palen hebben met deur. De grond bij de heg is zo'n 30 cm lager dan de woning waardoor de schutting dan erg laag uitkomt. Vandaar dat we het willen laten verhogen. De tuin is totaal 60 m2 en goed bereikbaar.

Schutting plaatsen

Graag vrijblijvende, gratis offerte voor: schutting in achtertuin, schutting tussen huis en schuurtje, afstand van regenpijp huis tot regenpijp schuurtje is ongeveer 5 meter. De tuin is te bereiken via een steeg (afstand weg - steeg circa 20 meter). Houten schutting grenen van circa 2 meter hoog, betonnen palen en onderplaten.

Betonnen palen plaatsen en de schutting weer rechtop plaatsen

Ik wil mijn omgewaaide schutting laten repareren en weer rechtop zetten. Met de schutting is niets aan de hand, die ziet er nog goed uit, alleen de palen zijn afgebroken en moeten vervangen worden door betonnen palen. De schutting is 11 meter lang inclusief poort. Graag zou ik willen weten wat de kosten zullen zijn.

Leveren en plaatsen van een houten schutting

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het volgende: Het leveren en plaatsen van een houten schutting, verticale delen van geïmpregneerd hout met betonnen palen en betonnen onderzijde. Het gaat om een tuin van 11 meter diep en ongeveer 5 meter breed. Tegen het huis aan zit een gemetselde muur die over een lengte van 2.50 meter schuin afloopt. Hierop graag de schutting doorzetten. Ik zie uw reactie tegemoet.

Partners

Partners van Casius