Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een betongaas schutting maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een betongaas schutting maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een betongaas schutting maken

Een betongaas schutting maken

Wij willen een schutting geplaatst hebben van betongaas aan beide kanten. Dat moet dan volgestort worden met ballast. Deze wil ik 3 meter hoog hebben. Het gaat om een lengte van 55 meter.

Schutting van betongaas laten plaatsen

Ik wil graag 9 meter betongaas schutting laten plaatsen die ongeveer 1.80 meter hoog is. Eventueel wil ik ongeveer 1 meter 80 hoog afgewerkt met eventueel bamboe.

Betongaas schutting plaatsen

25 meter betongaas schutting plaatsen met houten palen er tussen. Wij zijn erg benieuwd naar een indicatie van de prijs hiervan. De klimplanten verzorgen wij zelf.

Schutting plaatsen van betongaas met klimop

Schutting van betongaas inclusief palen plaatsen totaal ongeveer 48 strekkende meters. Aan de achterkant heb ik al een stuk staan. Beide zijkanten mogen een nieuwe schutting hebben. Het gaat om een vrijstaande woning. Eventueel een deel van 19 meter al dicht gegroeid. Dit betreft het stuk wat ik deel met de buren, wat ik dan graag al dichtbegroeid zou willen. Graag prijsopgave van beide soorten/typen.

Betongaas schutting en poort laten plaatsen

Betongaas (roest) inclusief palen plaatsen over een lengte van ongeveer 25 meter. En aan de voorkant een poort ter afscheiding van de oprit en zijkant huis.

Oude schutting vervangen door composiet schutting

Het betreft het verwijderen van houten schutting en het plaatsen van antraciet composiet schutting. Deze dient afgewisseld te worden met ongeveer 4 trelley schermen of betongaas van ongeveer 60 cm breed. De totale schutting zal ongeveer 17 meter lang worden en 1.80 meter hoog.

Plaatsing betongaas schutting

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de plaatsing van ongeveer 14,5 meter betongaas schutting. Aangezien onze kavel ongeveer 20 cm hoger ligt dan het aangrenzende land zou ik graag weten of het mogelijk is om aan de onderkant tussen de schuttingpalen met hardhouten planken een grondkering te maken en wat de meerprijs hiervan zou zijn. Mocht er meer informatie nodig zijn hoor ik het graag.

Betongaas schutting laten plaatsen

Graag een offerte voor een betongazen schutting: betongaas 2 meter hoog, maaswijdte 15 cm, dikte 6 cm, neergezet met hardhouten palen 6 x 6 cm, elke 1.50 meter. Totale lengte 18.50 meter. Geen hoeken, geen oude schutting weg te halen.

Betongaas schutting plaatsen

Wij willen graag in een hoek van 90 graden met een zijde van 2.50 meter en een zijde van 3 meter een betongaas schutting. De hoogte zal 1.60 of 1.80 meter gaan worden. Er staat op dit moment geen erfafscheiding, de vakman kan zo aan de gang. Kunt u een indicatie geven van de kosten?

Betongaas schutting plaatsen

Leveren en plaatsen van een fijnmazige betongaasschutting met bevestigingspalen. Totale lengte is ongeveer 6 meter en 10 centimeter, een recht stuk, geen hoeken. Afwerken aan de achterzijde met rietscherm om voorlopig inkijk te voorkomen. Graag op of direct na 5 juli. Graag uw vrijblijvende prijsopgave.