Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een betongaas schutting maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een betongaas schutting maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een betongaas schutting maken

Schutting plaatsen met betongaas

Kunt u de mogelijkheden geven voor het plaatsen van een betongaas, 10 x 10 cm, schutting over een lengte van 24 meter met hardhouten palen. De hoogte zal 1.80 meter zijn. In de schutting komt een hoek van 90 graden. En op een andere plaats een hoekje van ongeveer 5 graden. Op dit moment staat er een laurierhaag die eventueel verwijderd en afgevoerd dient te worden door de vakman. Hiervoor ontvang ik graag separaat een offerte. Het betreft de zij- en achtertuin die goed bereikbaar is.

Betongaas schutting inclusief plaatsen

Ik wil graag mijn tuin afscheiden met betongaas schutting. Het betreft 50 meter. Op 1 plek wil ik een poort van ongeveer 2 meter breed. Alles moet geplaatst worden. Het betreft een stuk langs oude eikenbomen. Wat gaat dit kosten?

Betongaas schutting laten plaatsen

Een beton gaas schutting van 11,30 meter lang van verzinkt gaas met 10 cm maaswijdte en hardhouten palen.

Betongaas schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag een betongaas schutting over ongeveer 11.30 meter van verzinkt gaas van kleine gaatjes met hardhouten of betonnen palen. Hoor graag van u.

Een betongaas schutting maken

Wij willen een schutting geplaatst hebben van betongaas aan beide kanten. Dat moet dan volgestort worden met ballast. Deze wil ik 3 meter hoog hebben. Het gaat om een lengte van 55 meter.

Schutting van betongaas laten plaatsen

Ik wil graag 9 meter betongaas schutting laten plaatsen die ongeveer 1.80 meter hoog is. Eventueel wil ik ongeveer 1 meter 80 hoog afgewerkt met eventueel bamboe.

Betongaas schutting plaatsen

25 meter betongaas schutting plaatsen met houten palen er tussen. Wij zijn erg benieuwd naar een indicatie van de prijs hiervan. De klimplanten verzorgen wij zelf.

Schutting plaatsen van betongaas met klimop

Schutting van betongaas inclusief palen plaatsen totaal ongeveer 48 strekkende meters. Aan de achterkant heb ik al een stuk staan. Beide zijkanten mogen een nieuwe schutting hebben. Het gaat om een vrijstaande woning. Eventueel een deel van 19 meter al dicht gegroeid. Dit betreft het stuk wat ik deel met de buren, wat ik dan graag al dichtbegroeid zou willen. Graag prijsopgave van beide soorten/typen.

Betongaas schutting en poort laten plaatsen

Betongaas (roest) inclusief palen plaatsen over een lengte van ongeveer 25 meter. En aan de voorkant een poort ter afscheiding van de oprit en zijkant huis.

Oude schutting vervangen door composiet schutting

Het betreft het verwijderen van houten schutting en het plaatsen van antraciet composiet schutting. Deze dient afgewisseld te worden met ongeveer 4 trelley schermen of betongaas van ongeveer 60 cm breed. De totale schutting zal ongeveer 17 meter lang worden en 1.80 meter hoog.

Partners

Partners van Casius