Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestraten van 25 m2 of 50 m2 met grasstenen en afgraven van een heuvel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestraten van 25 m2 of 50 m2 met grasstenen en afgraven van een heuvel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestraten van 25 m2 of 50 m2 met grasstenen en afgraven van een heuvel

Oprit bestraten

Betreft een oprit die doorloopt in regulier straatwerk. Oprit moet o +-30 m² worden en straatwerk +- 20 m². Grond moet opgehoogd worden met gebroken puin/straatzand (+-25 cm). Steensoort: betonklinkers.

Tuin renoveren en bestrating aanleggen

Wij hebben een tuin van 7.5 x 4.5 m Die willen we opnieuw bestraten met grote tegels van 60 x 60 cm. En nieuwe schutting plaatsen. We hebben géén achterom dus alle karweitjes moeten via de woonkamer op de begane grond gedaan worden. Deze staat leeg. Afspraken voor bezictiging kunnen va week 25

Achtertuin opnieuw bestraten

Achtertuin moet leeggehaald en uitgegraven en afgevoerd worden( 40/60 betontegels) zand , bandjes en nieuwe tegels op ong 55 m2 van 50/50 a 25 euro m2 en een stuk kunstgras van ongeveer 25 m2.

Achtertuin opknappen

Wij willen graag het terras ongeveer 15 vierkante meter opnieuw laten bestraten met de bestaande tegels (80cmx40cm) dit ligt niet helemaal vlak vandaar . Daarnaast willen we graag nog ongeveer 25 vierkante meter kunstgras laten leggen.

Voortuin bestraten

wij willen de huidige voortuin leeghalen en opnieuw laten bestraten wat geschikt is voor een parkeerplaats. ca 25 m2

Voortuin bestraten

Ik wil de voortuin (25 m2) helemaal bestraten. Er zit een stukje grond met een aantal boompjes, deze mogen weg, behalve de vijgenboom.

Tuin renovatie

Afgraven en afvoeren van grind en zand ca 10 cm diep, voor ca 25 m2. Aanbrengen van nieuw zand, wit en zwart. Bestraten van ca 10 m2 met klinkers.

Tuin op laten hogen en bestraten

Ophogen van tuin met zand (ca 10 cm). Tuin is al afgegraven. (bedoeling is daarna betegelen). Ontvang graag offerte voor alleen het ophogen en voor ophogen inclusief leggen van de tegels. Tegels aanleveren in overleg. Tuin is 25 m2.

Renovatie achtertuin: oude bestrating eruit

Verwijderen oude bestrating, graag advies over de mogelijkheden of deze hergebruikt kunnen worden. Grond egaliseren en hierna bestraten. Afvoer van oude materialen. De geschatte oppervlakte is 25 m2. Het is een hoekwoning die makkelijk toegankelijk is, elektriciteit is er in de tuin.

Tuin afgraven 180 m2 en bestraten 70 m2, waarvan oprit met tuin

Wij zijn verhuist naar een nieuwbouwwoning, daar moeten de volgende dingen worden uitgevoerd: in de tuin 200 m2 afgraven en 70 m2 bestraten, inclusief helft puin en helft zonder) met deels waaltjes en deels grote grijze tegels. Dan moet er op de oprit soort puin gestort worden dat als een soort fundering, omdat de grond verzakt. Daaroverheen moet betegelt worden, het is 10-11 lang x 3 meter. Dan ook twee terrassen aanleggen: 25 a 30 m2 en 8-9 m2. Puin is daar niet nodig. Er is makkelijk bij te komen. Buren kunnen mogelijk in de toekomst ook meedoen.

Partners

Partners van Casius