Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bestraten van 25 m2 of 50 m2 met grasstenen en afgraven van een heuvel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bestraten van 25 m2 of 50 m2 met grasstenen en afgraven van een heuvel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bestraten van 25 m2 of 50 m2 met grasstenen en afgraven van een heuvel

Tuin ophogen en bestraten

Na 25 jaar is het nodig om onze tuin op te hogen en opnieuw te bestraten. Het gaat om een stuk van ongeveer 10 x 4 meter. Het is ongeveer 10 cm verzakt. Er zal een gedeelte met zand opgehoogd moeten worden maar de borders zullen ook verhoogd moeten worden. Of we dezelfde stenen houden weten we nog niet. we hebben nu kleine tegels, misschien dat we grote willen, maar dat weten we nog niet zeker. Er is een achterom aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Terras dieper bestraten, vlonder en pergola realiseren en kunstgras leggen

Beste, Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor onze tuin. We gaan de tuin zelf afgraven en voorzien van witzand. Er ligt al een terras, deze moet alleen nog 2 rijen dieper bestraat worden. Daarnaast wil ik graag een vlonder van +/- 25 m2 met daarnaast 2 grote plantenbakken. Ergens wil ik ook een pergola bij de vlonder zodat ik hier een schommel aan kan hangen. Daarnaast moet onze tuin voorzien worden van kunstgras +/- 57 m2. De tuin is alleen via de poort te bereiken, naast garage van ongeveer 90 cm. Zouden er 2 prijsopgaven gemaakt kunnen worden: 1 inclusief materiaalkosten en 1 exclusief materiaalkosten. Alvast hartelijk bedankt.

Bestraten van 25 m2 of 50 m2 met grasstenen en eventueel afgraven van een heuvel

Graag zou ik een parkeerplaats aanleggen. Er zijn 2 mogelijkheden, uiteindelijk wordt het 1 optie. (zie bijlage) Voor optie 1 gaat het om het aanleggen extra haakse parkeerplaatsen. Hier moet het gras worden verwijderd, en de grasstenen worden geplaatst. Dit is een stuk van 6x5 meter. De andere optie zou zijn om een deel van een heuvel af te graven om de bestaande parkeerplek uit te breiden. Hier moeten ook weer grasstenen worden geplaatst. Dit zou gaan om een stuk van 10 bij 15 meter. Graag ook het gras of de grond afvoeren. Stenen kan ik zelf regelen, maar mag in de offerte worden meegenomen. Kan er iemand langskomen om de situatie even te bekijken?

Egaliseren, bestraten en een overkapping maken

Ik wil graag onze tuin egaliseren, bestraten en een overkapping aan de tuindeur en achtertuin maken. Oppervlakte is ongeveer 25 m2. De oude tegels graag verwijderen afvoeren. De overkapping moet ongeveer 2,5 m lang worden.

Tuin leeghalen en bestraten

Gaat om mijn tuin van 75 m2 waar veel beplanting en terras van ongeveer 25 m2 in zit. Dit moet leeggehaald worden en opnieuw bestraat. Graag ontvang ik een prijsindicatie Oude materiaal ook graag afvoeren.

Tuin uitgraven en bestraten

Ik wil mijn tuin uitgraven , verse aarde storten en klein terras en looppas aanleggen met aanwezige tegels. Misschien moeten er nog een aantal bij komen. Mijn tuin is 25 a 30 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten

Ik wil de vloer en oprit van de schuur gelijk maken met de tuin. Het moet met 50 cm opgehoogd worden. De vorige eigenaar heeft deze ongeveer een halve meter afgegraven zodat zijn hoge camper in de schuur kon. Totaal oppervlak ongeveer 25 m2 en dus ongeveer 12 kuub zand nodig. Plus opnieuw bestraten met bestaande tegels.

Tuin bestraten van een nieuwbouwwoning

Ik wil graag 25 m2 bestraten en 20 m2 zand vervangen met aarde (of ophogen ipv vervangen). De weg naast tuin is toegankelijk voor vrachtwagens.

Tuin egaliseren deel bestraten deel grind

Onze tuin egaliseren, bestaande bestrating +/- 25 m2 opnieuw leggen. Rest van de tuin grindplaten met rond grind (geen split). En deel tuinaarde vervangen. Bijgaande tekening geeft maten aan. Alles grind behalve terras aan de woning en tuin links achterin. (+/- 10 m2) tuin moeten dan wel afsluitbandjes tussen (zijn aanwezig maar weet niet of deze nog goed zijn).

Tuin egaliseren, bestraten en kunstgras aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Wij willen graag een kindvriendelijke tuin met een stuk kunstgras op de plek van een oude bloemperk. Er moet een klein deel betegeld worden en geëgaliseerd. Ook staat de schutting scheef. In totaal gaat het om +- 25 m2. De huidige bestrating verwijder ik zelf. Wellicht moet de tuin ook deels worden opgehoogd.

Partners

Partners van Casius