Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beschoeiing vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beschoeiing vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beschoeiing vervangen

Beschoeiing langs de sloot vervangen

De huidige beschoeiing is aan vervanging toe. Lengte ongeveer 10 mtr, hoogte vanaf de bodem ongeveer 70cm.

Houten walbeschoeiïng vervangen

Graag ontvang ik advies en een offerte voor het vervangen van mijn houten walbeschoeiing. De verrotte beschoeiing is 10 meter lang en de hoogte tot de bodem van de sloot is ongeveer 1.50 meter. De sloot / achtertuin is te bereiken via pad. Ik wil weer hout, geen kunststof. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Kunststof damwand / beschoeiing stellen

Zes jaar geleden is er in de achtertuin een kunststof damwand /beschoeiing geplaatst, deze staat niet in het water. Helaas was de verankering niet stevig genoeg en begint de damwand /beschoeiing te werken. De damwand/beschoeiing moet opnieuw worden afgesteld en de verankering vervangen. Tevens dienen de horizontale balken te worden vervangen door stevigere balken. De lengte van de damwand/beschoeiing is ongeveer 7 meter. De tuin is alleen via het water of door de woning bereikbaar.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

We willen de beschoeiing aan de achterzijde van onze tuin laten vervangen. Plaats is makkelijk bereikbaar. Beschoeiing is 1 meter hoog en 25 meter lang.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Samen met de buren moeten wij de hardhouten beschoeiing bij de sloot vervangen. Maar dat zou ook even bekeken moeten worden of dat echt zo is. Zo ja, dan gaat het om 10 meter in totaal.

Beschoeiing vervangen

Het betreft +/- 60 meter perceel aan de oude Rijn (geen beroepsvaart) en heeft een inham van 10 meter lang en 5 meter breed. Dus dit vormt in totaal 75 meter, maar de inham heeft veel minder te verduren dan de 60 meter aan den Rijn zelf. Graag zou ik van u een vrijblijvende offerte met advies van u ontvangen voor het volgende: - Wat zijn de eigenschappen van een houten, betonnen of kunststof beschoeiing? (In mijn optiek kan de beschoeiing geplaatst worden vanaf de walkant. Ik heb wat foto's toegevoegd van de huidige situatie. Ik begrijp dat het voor u handig is om te weten hoe diep de beschoeiing geplaatst dient te worden en om wat voor soort vaart het gaat waar de beschoeiing geplaatst word. Ik heb zelf geen idee wat hiervoor gekozen moet worden, maar volgens mij mag de beschoeiing tot 60 cm boven het wateroppervlakte uitsteken. Hoe diep deze geplaatst moet worden, laat ik even aan u over. De vaart wordt voornamelijk voor pleziervaart gebruikt. Wat is uw advies en wat zijn de totale kosten voor het plaatsen/vervangen. Het is niet de bedoeling dat de beschoeiing tegen de oude wordt geplaatst, omdat er dan een vergunning nodig is en grond gekocht moet worden van de provincie Zuid Holland. Het liefst hebben we ook niet dat dit ten koste gaat van de tuin, omdat het perceel al heel erg smal is en iedere cm die eraf gaat zonde is. Ik hoop dat u mij hierover voldoende kan adviseren en te informeren over de te verwachten kosten). - Wat zijn de totale kosten voor het vervangen van 75 strekkende meters beschoeiing en welk materiaal kan ik het beste kiezen?

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsindicatie voor het aanbrengen van een beschoeiing van 6 meter lang en ongeveer 145 cm boven het water uit. Voor de werkzaamheden dient er gebruik gemaakt te worden van hardhout. Daarnaast is er een deel bestrating van 28 m2 dat opnieuw bestraat moet worden. Het oude materiaal dient de vakman te verwijderen en af te voeren. De tuin kan alleen via de woning bereikt worden.

Beschoeiing vervangen

Onze 20 meter lange beschoeiing is aan vervanging toe. Dit moet gedaan worden in combinatie met het renoveren van de tuin. Daar hebben wij al iemand voor gevonden. Alleen moet de beschoeiing wel gedaan worden. Wij willen advies over de type beschoeiing.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Wij hebben een kavel toegewezen gekregen waar een beschoeiing van ongeveer 30-35 strekkende meter moet worden geplaatst (de gemeente doet dit niet). De beschoeiing mag maximaal 0. 30 meter hoog zijn, gemeten vanaf het waterpeil.

Beschoeiïng langs de sloot vervangen

Graag een offertebezoek aan huis voor een prijsopgave van het vervangen van de huidige beschoeiing met bijbehorende vlonder (zie foto's). De vaarsloot is ongeveer 7 meter breed en is aan de tuinkant ongeveer 50 cm diep. De beschoeiing is circa 12 meter en sluit aan bij de houten beschoeiing van de buren en die van de brug. De vlonder/steiger is circa 9 meter lang en 1 meter breed. Hardhouten beschoeiing en vlonder en het aanvullen van de weggespoelde grond.