Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beschoeiing vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beschoeiing vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beschoeiing vervangen

Beschoeiing vervangen

Onze 20 meter lange beschoeiing is aan vervanging toe. Dit moet gedaan worden in combinatie met het renoveren van de tuin. Daar hebben wij al iemand voor gevonden. Alleen moet de beschoeiing wel gedaan worden. Wij willen advies over de type beschoeiing.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Wij hebben een kavel toegewezen gekregen waar een beschoeiing van ongeveer 30-35 strekkende meter moet worden geplaatst (de gemeente doet dit niet). De beschoeiing mag maximaal 0. 30 meter hoog zijn, gemeten vanaf het waterpeil.

Beschoeiïng langs de sloot vervangen

Graag een offertebezoek aan huis voor een prijsopgave van het vervangen van de huidige beschoeiing met bijbehorende vlonder (zie foto's). De vaarsloot is ongeveer 7 meter breed en is aan de tuinkant ongeveer 50 cm diep. De beschoeiing is circa 12 meter en sluit aan bij de houten beschoeiing van de buren en die van de brug. De vlonder/steiger is circa 9 meter lang en 1 meter breed. Hardhouten beschoeiing en vlonder en het aanvullen van de weggespoelde grond.

Houten beschoeiing vervangen

Wij hebben bij onze tuin nu een restant van een oude schoeiing langs de waterkant. Ik wil daar graag een nieuwe houten beschoeiing laten maken van ongeveer 10 meter lang. De hoogte moet hier worden opgemeten. Ik ontvang daarna graag uw prijsindicatie.

Beschoeiing vernieuwen

Ik wil mijn huidige beschoeiing vervangen. Afmetingen (inschatting): Lengte: 11 meter; Hoogte: 3 meter. Tuin is toegankelijk langs de zijkant van het huis of via de sloot. Graag ontvang ik een inschatting van de prijs en de mogelijkheden.

Beschoeiïng langs de sloot vervangen

Ik wil graag de beschoeiing langs de sloot vervangen. Betreft 30 meter aan de zijkant van het huis. Graag advies van de vakman met welk materiaal de huidige beschoeiing vervangen kan worden. Offerte inclusief materiaal.

Beschoeiing bij sloot vernieuwen

Onze achtertuin grenst aan een sloot. De beschoeiing is hard aan vernieuwing toe. We willen graag een indicatie van wat het gaat kosten om de beschoeiing te vervangen dan wel te renoveren? +- 12 m. lengte + 2 m. haaks, hoogte van waterpeil 1.2 m en slootdiepte ongeveer 30 cm.

Beschoeiing langs de sloot laten vervangen

Ik zou graag willen weten aan wat voor'n bedrag ik moet denken om 5 meter beschoeiing te laten vervangen in onze achtertuin. Wij hebben geen achterom. Het gaat om het huis links van de vlonder.

Bestaande walbeschoeiing vervangen

Onze achtertuin grenst aan een sloot. De beschoeiing is hard aan vernieuwing toe. We willen graag een indicatie van wat het gaat kosten om de beschoeiing te vervangen dan wel te renoveren.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Onze tuin grenst aan een 3 meter brede sloot. Over een breedte van 18 meter grenst de tuin aan het water. Circa 5 a 6 meter van de beschoeiing is toe aan vervanging. Werken vanuit de tuin met machines is niet mogelijk. Aan de andere kant van de sloot is een breedte strook gemeentegrond. We willen een hardhouten beschoeiing. Tot circa 40 cm ( optioneel tot 80 cm ) boven waterniveau, diepte van het water is ongeveer 1 meter. Wat zal het kosten de 5-6 meter te vervangen en wat zal het kosten om de gehele 18 meter te vervangen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.