Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beschoeiing slootkant vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beschoeiing slootkant vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beschoeiing slootkant vervangen

Beschoeiing slootkant vervangen

Goedemiddag, wij willen de beschoeiing in onze tuin grenzend aan een sloot laten vervangen. Dat betekent oude eruit en nieuwe er in. Het gaat om een hardhouten beschoeiing waar grotendeels gras langs zit. Graag ontvangen wij een offerte om te weten wat de kosten zijn en waar wij rekening mee moeten houden. Het betreft een rechte slootkant van ca. 12 meter zonder hoeken en bochten

Beschoeiing slootkant vervangen

De achtertuin grenst aan een sloot waar de houten beschoeiing deels is weggerot (ca. 9 meter lengte), dit wil ik graag laten vervangen voor een duurzaam materiaal en hier laat ik mij graag over adviseren. Ik heb een lichte voorkeur voor hout, omdat dit bij de buren ook zo is en dan blijft het een beetje hetzelfde voor het oog, maar als bijvoorbeeld kunststof beter is, dan kunnen wij daarop verder praten.

Beschoeiing plaatsen + laurierhaag

Ik wil graag een beschoeiing van 25 meter lang en 60 cm hoog laten plaatsen. Deze kan direct geplaatst worden, zonder dat er eerst iets verwijderd dient te worden. Geen voorkeur voor een materiaal aangezien het niet zichtbaar is. De laurierhaag is ook 25 meter lang 175 cm hoog en komt langs de beschoeiing te staan. De slootkant bevindt zich naast de oprit dus is makkelijk te bereiken met een kraan. Foto's kan ik per mail sturen.

Damwand laten slaan

Ik wil graag aan de slootkant beschoeiing laten plaatsen van circa 25 meter lang en circa 2 meter boven water niveau. Bij voorkeur drukken in plaats van heien. Nu is er niets, alleen de slootkant. Materiaal maakt niet uit, ik wil het zo duurzaam mogelijk. Moet eerst met de eigenaar van het land achter mij overleggen of het via hem geplaatst mag worden. Als dit niet mag, zou het in kleinere delen geplaatst moeten worden.

Beschoeiing langs de sloot aanbrengen

Ik wil een beschoeiing laten aanbrengen bij een sloot. Hoogte beschoeiing 50 cm. de sloot is ongeveer 40 cm diep. totale lengte slootkant is 30 meter. In een later stadium volgt er nog een stuk van 25 meter (na aankoop grond)

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Mijn buurvrouw en ik willen de beschoeiing aan de slootkant laten vernieuwen. Het gaat over een lengte van 53 meter. Ik laat mij adviseren over duurzame mogelijkheden.

Beschoeiing bij een volkstuin vervangen

We willen de 17,5 meter beschoeiing in onze volkstuin vervangen en zouden graag een oplossing willen. Het gaat om een tuin op een volkstuinenpark, de tuin is daarom niet met de auto bereikbaar. Er zijn wel karren op het park aanwezig om spullen te vervoeren. Het gaat om een tuin met een lengte van 17,5 meter. De sloot is 80 cm diep waarvan 40 cm modder. We zijn er nog niet uit of we de tuin willen opvullen aan de slootkant of dat we twee niveaus willen. We ontvangen graag een offerte met een passend voorstel voor beide opties.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Wij zijn op zoek naar een ervaren bedrijf die een nieuwe hardhouten of kunststof beschoeiing kan leveren en plaatsen aan het einde van onze tuin, aan de slootkant. Wij willen de coniferenhaag behouden, dus hebben we in gedachten dat een nieuwe beschoeiing vóór of achte de oude beschoeiing geplaatst kan worden. De lengte van de beschoeiing is 10 meter. De huidige beschoeiing dient dus verwijderd en afgevoerd te worden.

Damwand of beschoeiing langs het water plaatsen

Langs de slootkant laat de huidige beschoeiing wat mankementen zien. Het is dus hoog tijd voor een sterkere waterafscheiding. Het gaat om circa 9.50 meter breed. Het is goed toegankelijk door een poort (1.20 meter) of via het water. Duinwand, beschoeiing (hout of beton).

Beschoeiing in de tuin aan de slootkant vervangen

Wij willen graag vrijblijvend een offerte voor het vervangen van de beschoeiing aan de slootkant van onze achtertuin. De tuin is circa 6 meter breed, ligt 0,35 cm boven het water, onder water tot bodem is circa 0,75 cm. Wij willen vervanging in verband met de verzakking van het terras aan de slootkant, en eventueel een vernieuwing van dat terras met trapje en een andere terrasindeling. Een en ander is afhankelijk van het prijskaartje. Het is prettig als een vrijblijvend gesprek in onze tuin kan plaatsvinden om de mogelijkheden en bijbehorende kosten te bespreken. Samenwerking met de buren is een optie, afhankelijk van de kosten. De tuin is alleen toegankelijk via het huis.