Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beschoeiing langs de sloot vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beschoeiing langs de sloot vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beschoeiing langs de sloot vervangen

Steiger en vlonder deels boven sloot aanleggen

Graag ontvangen wij een offerte voor de steiger/vlonder combinatie zoals afgebeeld op de foto in de bijlage ( maar dan zonder de uitstekende paaltjes). Apart beschoeiing is in deze situatie toch niet nodig, dit is toch al onderdeel van het ontwerp? Indien aparte beschoeiing nodig is, graag de prijs vermelden in de offerte. Steiger: 5,65m breed (totale breedte tuin) en 1m overstekend over het water Vlonder: gecentreerd op de steiger 3,5m breed en 2 meter diep (exclusief 1 meter steiger), dus vlonder gedeelte wordt 3 m diep inclusief steiger. Trap naar de vlonder gecentreerd.op de vlonder, De tuin is direct bereikbaar via de buren (1 woning). Werkzaamheden kunnen in mei plaats vinden.

Plaatsen van een beschoeiing in mijn tuin

Ik ben aan het oriënteren over het plaatsen van een beschoeiing in mijn tuin. Het gaat om een hoekwoning, waar er aan de zijkant en achterkant een sloot aanwezig is, en een afloop van de tuin naar de sloot toe. Graag zou ik via deze weg een schatting willen opvragen (om vervolgens een offerte te vragen na eventueel bezoek om te kijken wat de mogelijkheden zijn) voor een beschoeiing voor: - Ongeveer 36 meter lang (het betreft een L-vormige tuin, waar beide kanten ongeveer 18 meter zijn). - Ongeveer 3 meter diep (de tuin ligt ongeveer 3 meter hoger dan de sloot) Ik zou graag de ruimte tussen de beschoeiing en de tuin willen opvullen met aarde.

Beschoeiing bij een volkstuin vervangen

We willen de 17,5 meter beschoeiing in onze volkstuin vervangen en zouden graag een oplossing willen. Het gaat om een tuin op een volkstuinenpark, de tuin is daarom niet met de auto bereikbaar. Er zijn wel karren op het park aanwezig om spullen te vervoeren. Het gaat om een tuin met een lengte van 17,5 meter. De sloot is 80 cm diep waarvan 40 cm modder. We zijn er nog niet uit of we de tuin willen opvullen aan de slootkant of dat we twee niveaus willen. We ontvangen graag een offerte met een passend voorstel voor beide opties.

Beschoeiing langs de sloot aanbrengen

Ik wil graag een nieuwe beschoeiing laten maken van 5.5 meter breed. Ongeveer 120 cm hoog. Het water is ongeveer 60 cm. Diep. Graag wil ik dan daar ook een vlonder of houten terras tegen aan. Ik heb daar nu een stenen terras liggen, dat moet dan een klein stukje verlengd worden tot aan de nieuwe beschoeiing. Ook wil ik graag 3 houten schuttingschermen laten vervangen door 3 composiet schermen. Deze schermen met 4 palen heb ik al in mijn bezit. Al het puin dient afgevoerd te worden.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Ik zoek een partij die mijn huidige beschoeiing kan vervangen. De beschoeiing is ongeveer 22 m lang en de hoogte vanaf de bodem 50 cm. De huidige beschoeiing dient afgevoerd te worden. De woning en tuin zijn erg goed bereisbaar.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Wij zijn op zoek naar een ervaren bedrijf die een nieuwe hardhouten of kunststof beschoeiing kan leveren en plaatsen aan het einde van onze tuin, aan de slootkant. Wij willen de coniferenhaag behouden, dus hebben we in gedachten dat een nieuwe beschoeiing vóór of achte de oude beschoeiing geplaatst kan worden. De lengte van de beschoeiing is 10 meter. De huidige beschoeiing dient dus verwijderd en afgevoerd te worden.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

De beschoeiing is verrot. Het gaat om ongeveer 6 meter en vermoedelijke diepte 40-60 cm, in hardhout. Zowel de palen als de planken zijn aangetast. Zoek een vakman die dit voor mij kan herstellen. Materialen in overleg.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Ik wil langs mijn waterkant de beschoeiing laten vervangen. De lengte is 9 meter lang, diepte is 60 cm graag in hardhout uitvoering. Graag een offerte incluis het leveren van materiaal.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

De huidige beschoeiing is aan vervanging toe. Lengte ongeveer 10 mtr, hoogte vanaf de bodem ongeveer 70cm.

Houten walbeschoeiïng vervangen

Graag ontvang ik advies en een offerte voor het vervangen van mijn houten walbeschoeiing. De verrotte beschoeiing is 10 meter lang en de hoogte tot de bodem van de sloot is ongeveer 1.50 meter. De sloot / achtertuin is te bereiken via pad. Ik wil weer hout, geen kunststof. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.