Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beschoeiing langs de sloot vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beschoeiing langs de sloot vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beschoeiing langs de sloot vervangen

Beschoeiing langs de sloot vervangen

De huidige beschoeiing is aan vervanging toe. Lengte ongeveer 10 mtr, hoogte vanaf de bodem ongeveer 70cm.

Houten walbeschoeiïng vervangen

Graag ontvang ik advies en een offerte voor het vervangen van mijn houten walbeschoeiing. De verrotte beschoeiing is 10 meter lang en de hoogte tot de bodem van de sloot is ongeveer 1.50 meter. De sloot / achtertuin is te bereiken via pad. Ik wil weer hout, geen kunststof. Ik ontvang graag uw gedetailleerde offerte.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

We willen de beschoeiing aan de achterzijde van onze tuin laten vervangen. Plaats is makkelijk bereikbaar. Beschoeiing is 1 meter hoog en 25 meter lang.

Beschoeiing herstellen

De beschoeiing van mijn tuin op een (meestal) droge sloot is gedeeltelijk omgevallen. De totale beschoeiing is ongeveer 4 meter lang en er dient ongeveer 2 meter hersteld te worden. De vakman kan hier goed bijkomen.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Samen met de buren moeten wij de hardhouten beschoeiing bij de sloot vervangen. Maar dat zou ook even bekeken moeten worden of dat echt zo is. Zo ja, dan gaat het om 10 meter in totaal.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsindicatie voor het aanbrengen van een beschoeiing van 6 meter lang en ongeveer 145 cm boven het water uit. Voor de werkzaamheden dient er gebruik gemaakt te worden van hardhout. Daarnaast is er een deel bestrating van 28 m2 dat opnieuw bestraat moet worden. Het oude materiaal dient de vakman te verwijderen en af te voeren. De tuin kan alleen via de woning bereikt worden.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Wij hebben een kavel toegewezen gekregen waar een beschoeiing van ongeveer 30-35 strekkende meter moet worden geplaatst (de gemeente doet dit niet). De beschoeiing mag maximaal 0. 30 meter hoog zijn, gemeten vanaf het waterpeil.

Beschoeiing verhogen of vernieuwen

Ik heb een vrijstaande woning op een langwerpige kavel met aan 3 zijden water. De tuin loopt op afschot naar het water en een deel is daarom niet bruikbaar. Dat deel ligt 100 cm boven het wateroppervlak. Ik wil de huidige beschoeiing van 120 meter lang, die 5 tot 6 jaar oud is, laten verhogen met 80 cm. Er kan gekozen worden voor het vernieuwen van de beschoeiing of het verhogen van de huidige beschoeiing. Wat financieel voordeliger is. Alles kan met een kraan gedaan worden en is eenvoudig te bereiken. De sloot is slechts 1 tot 1,3 meter breed. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte.

Beschoeiïng langs de sloot vervangen

Graag een offertebezoek aan huis voor een prijsopgave van het vervangen van de huidige beschoeiing met bijbehorende vlonder (zie foto's). De vaarsloot is ongeveer 7 meter breed en is aan de tuinkant ongeveer 50 cm diep. De beschoeiing is circa 12 meter en sluit aan bij de houten beschoeiing van de buren en die van de brug. De vlonder/steiger is circa 9 meter lang en 1 meter breed. Hardhouten beschoeiing en vlonder en het aanvullen van de weggespoelde grond.

Beschoeiing langs de sloot aanbrengen

Beschoeiing plaatsen voor 3 woningen voor circa 20 meter per woning met aan weerszijden een oor van 2 meter. Zie foto voor situatie schets. Graag een offerte per woning of per 3 woningen. Er mag niks aan de bestaande beschoeiing gedaan mogen worden. De beschoeiing moet van hardhout gemaakt zijn. Er ligt aarde maar ik weet niet of dat genoeg is. Er is geen vergunning nodig voor deze klus.

Partners

Partners van Casius