Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beschoeiing plaatsen terras aanleg meer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beschoeiing plaatsen terras aanleg meer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beschoeiing plaatsen terras aanleg meer

Beschoeiing langs de waterkant vervangen

Ik zoek een hovenier die beschoeiing aan de waterkant kan plaatsen. Dit moet gebeuren over een lengte van 15 meter. De tuin is goed bereikbaar. De huidige beschoeiing dient naar mijn weten niet per se verwijderd te worden. Dit werk moet waarschijnlijk gebeuren met zwaarder geschut. Met wat voor een materiaal de beschoeiing gemaakt moet worden bespreek ik graag met de vakman.

Beschoeiing damwand aanbrengen

Leveren en plaatsen van een damwand in onze achtertuin (moeilijk bereikbaar) hoogte boven waterlijn 1,20 (langs wal geen diepgang) lengte 10 meter. Moet sterk genoeg zijn om druk van de tuin op te vangen.

Beschoeiing of damwand laten plaatsen

Betreft een tuin van een nieuwbouw huis. Van 8 meter breed. Over de gehele breedte willen we een houten damwand plaatsen. Voor een hoogte van 1.2 meter.

Beschoeiing plaatsen en tuin ophogen

Wij zijn op zoek naar of een damwand of beschoeiing. De wal bescherming die er nu staat laat heel veel aarde weg lopen hier door verzakt er veel. nu willen wij ook de tuin wat op hogen. Onze water grens is ongeveer +/- 50 strekkende meter. Ik ben op zoek naar een vakman die mij advies kan geven wat in deze situatie het beste is.

Plaatsen van een kunststof beschoeiing in achtertuin

Ik wil de beschoeiing van mijn achtertuin vernieuwen met kunststof beschoeiing. De breedte is 14 meter en de hoogte zal 1 meter worden. Op dit moment staat er een houten beschoeiing die deels weggerot is. Graag ontvang ik een prijs voor het aanbrengen van de beschoeiing en een aparte prijs voor het aanvullen van 7 m3 aarde. Er is een doorgang van voor naar achter maar deze is niet heel breed en met een poort met een max. hoogte van 2,2 m.

Beschoeiing of damwand laten plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die over de lengte van 45 meter langs de tuin de waterzijde op kan trekken tot maaiveld. Ga nu van uit dat de waterkantzijde 1 meter omhoog moet. Graag in de offerte verschillende materialen aangeven en uw advies hierin.

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Ik wil beschoeiing of een damwand laten plaatsen in de tuin. Daarom is een wand nodig van 12 bij 1,5 meter. Er moeten wel palen in de grond komen. De tuin heeft een achterom.

Plaatsen van een beschoeiing in mijn tuin

Ik ben aan het oriënteren over het plaatsen van een beschoeiing in mijn tuin. Het gaat om een hoekwoning, waar er aan de zijkant en achterkant een sloot aanwezig is, en een afloop van de tuin naar de sloot toe. Graag zou ik via deze weg een schatting willen opvragen (om vervolgens een offerte te vragen na eventueel bezoek om te kijken wat de mogelijkheden zijn) voor een beschoeiing voor: - Ongeveer 36 meter lang (het betreft een L-vormige tuin, waar beide kanten ongeveer 18 meter zijn). - Ongeveer 3 meter diep (de tuin ligt ongeveer 3 meter hoger dan de sloot) Ik zou graag de ruimte tussen de beschoeiing en de tuin willen opvullen met aarde.

Beschoeiing + hekwerk aan de waterkant plaatsen + nieuwe steiger

over een lengte van ca 20 meter moet een beschoeiing komen, en op deze beschoeiing willen we direct een hekwerk laten plaatsen (sommige palen beschoeiing hoger doorlopen, zodat daartussen gaaspanelen geplaatst kunnen worden). Daarnaast is de huidige steiger verrot (waarschijnlijk alleen de vlonderplanken, de constructie schijnt nog goed te zijn). Het te plaatsen hekwerk moet ook langs de steiger doorlopen zodat het water nooit direct toegankelijk is (kleine kinderen).

Beschoeiing plaatsen, terras aanleg & meer

We zijn momenteel een nieuwbouwhuis aan het realiseren in Rotterdam. Momenteel is de fundering gerealiseerd en de oplevering is medio 2019 gepland. In de aanloop naar de oplevering hebben we een aantal zaken die we graag gerealiseerd zouden zien rond het huis en waarvoor we een bedrijf zoeken om ons bij te staan. Het betreft de volgende werkzaamheden: - Fase 1: Oplevering beschoeiing (45m) - Fase 2: Oplevering verstevigd terras (20-30m2). Door veengrond zakt tuin flink - Fase 3: Aanleg van de tuin Graag ontvangen we een indicatie van de mogelijkheden en kosten (per m of m2) voor onze wensen. Concreet zouden we voor Fase 1 graag een offerte ontvangen.

Partners

Partners van Casius