Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beschoeiing plaatsen terras aanleg meer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beschoeiing plaatsen terras aanleg meer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beschoeiing plaatsen terras aanleg meer

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Ik wil beschoeiing of een damwand laten plaatsen in de tuin. Daarom is een wand nodig van 12 bij 1,5 meter. Er moeten wel palen in de grond komen. De tuin heeft een achterom.

Plaatsen van een beschoeiing in mijn tuin

Ik ben aan het oriënteren over het plaatsen van een beschoeiing in mijn tuin. Het gaat om een hoekwoning, waar er aan de zijkant en achterkant een sloot aanwezig is, en een afloop van de tuin naar de sloot toe. Graag zou ik via deze weg een schatting willen opvragen (om vervolgens een offerte te vragen na eventueel bezoek om te kijken wat de mogelijkheden zijn) voor een beschoeiing voor: - Ongeveer 36 meter lang (het betreft een L-vormige tuin, waar beide kanten ongeveer 18 meter zijn). - Ongeveer 3 meter diep (de tuin ligt ongeveer 3 meter hoger dan de sloot) Ik zou graag de ruimte tussen de beschoeiing en de tuin willen opvullen met aarde.

Beschoeiing + hekwerk aan de waterkant plaatsen + nieuwe steiger

over een lengte van ca 20 meter moet een beschoeiing komen, en op deze beschoeiing willen we direct een hekwerk laten plaatsen (sommige palen beschoeiing hoger doorlopen, zodat daartussen gaaspanelen geplaatst kunnen worden). Daarnaast is de huidige steiger verrot (waarschijnlijk alleen de vlonderplanken, de constructie schijnt nog goed te zijn). Het te plaatsen hekwerk moet ook langs de steiger doorlopen zodat het water nooit direct toegankelijk is (kleine kinderen).

Beschoeiing plaatsen, terras aanleg & meer

We zijn momenteel een nieuwbouwhuis aan het realiseren in Rotterdam. Momenteel is de fundering gerealiseerd en de oplevering is medio 2019 gepland. In de aanloop naar de oplevering hebben we een aantal zaken die we graag gerealiseerd zouden zien rond het huis en waarvoor we een bedrijf zoeken om ons bij te staan. Het betreft de volgende werkzaamheden: - Fase 1: Oplevering beschoeiing (45m) - Fase 2: Oplevering verstevigd terras (20-30m2). Door veengrond zakt tuin flink - Fase 3: Aanleg van de tuin Graag ontvangen we een indicatie van de mogelijkheden en kosten (per m of m2) voor onze wensen. Concreet zouden we voor Fase 1 graag een offerte ontvangen.

Beschoeiïng laten plaatsen

Wil graag offerte voor een beschoeiing voor onze tuin, er bestaat wel een beschoeiing van ongeveer 20 jaar oud. Hierin zijn echter gaten ontstaan. Het gaat over een lente van ongeveer 15 meter. Tevens willen wij enkele bomen gekapt hebben en enkele wijzigingen in onze tuin aangebracht hebben. Wij hopen dat we enige informatie hierover kunnen ontvangen.

Moeilijk bereikbare tuin afgraven en terras plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het afgraven van een tuin. Het betreft hier een dijkwoning waardoor de tuin circa 2,5 meter lager ligt dan de openbare weg. De af te voeren grond moet dus omhoog getransporteerd moeten worden. Tevens zou ik graag in de achtertuin een beschoeiing (40 cm) en terras (6x3) willen laten plaatsen en de zijtuin (trap naar de achtertuin) willen laten bestraten.

Beschoeiing en een vissteiger plaatsen

Plaatsen van een (vis)steiger; Uitvoer nader te bepalen, hoeft niet morgen af. Werkzaamheden: - Grond en wortels verwijderen (gravertje) en afvoeren (container). - 10 meter damwand leveren en plaatsten. - 30 m² steiger- en 10 m² wand bouwen. - Bedekking door hout, composiet of steen. Ik heb geen idee w.b.t. het prijsverschil, indien mogelijk keuzes aanbieden. Op de foto's is te zien dat de buurman een stenen steiger heeft (als voorbeeld). - Indien u een beter voorstel heeft waaraan wij nog niet hebben gedacht staan wij daarvoor open. Werkruimte is eenvoudig bereikbaar.

Beschoeiing plaatsen

Ik wil graag 17 meter beschoeiing laten plaatsen van hardhout of kunststof, waarschijnlijk hardhout. Ongeveer 70 cm onder water en 50 cm boven water. Via de zijkant uitstekend toegankelijk.

Beschoeiing plaatsen bij verzakkende achtertuin

De achtertuin ligt aan het water en de tuin is ongeveer 1 meter hoger ten opzichte van het wateroppervlakte. Nu zijn de betonnen palen die de tuin tegen houden, verzakt/vergaan waardoor de tuin dreigt te verzakken. Er moeten dus nieuwe palen geslagen worden met daartussen planken/betonnen platen of iets dergelijk. De breedte van de tuin schat ik op 8 meter.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Wij zijn op zoek naar een ervaren bedrijf die een nieuwe hardhouten of kunststof beschoeiing kan leveren en plaatsen aan het einde van onze tuin, aan de slootkant. Wij willen de coniferenhaag behouden, dus hebben we in gedachten dat een nieuwe beschoeiing vóór of achte de oude beschoeiing geplaatst kan worden. De lengte van de beschoeiing is 10 meter. De huidige beschoeiing dient dus verwijderd en afgevoerd te worden.

Partners

Partners van Casius