Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beschoeiing plaatsen bij verzakkende achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beschoeiing plaatsen bij verzakkende achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beschoeiing plaatsen bij verzakkende achtertuin

Beschoeiïng laten plaatsen

Wil graag offerte voor een beschoeiing voor onze tuin, er bestaat wel een beschoeiing van ongeveer 20 jaar oud. Hierin zijn echter gaten ontstaan. Het gaat over een lente van ongeveer 15 meter. Tevens willen wij enkele bomen gekapt hebben en enkele wijzigingen in onze tuin aangebracht hebben. Wij hopen dat we enige informatie hierover kunnen ontvangen.

Moeilijk bereikbare tuin afgraven en terras plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het afgraven van een tuin. Het betreft hier een dijkwoning waardoor de tuin circa 2,5 meter lager ligt dan de openbare weg. De af te voeren grond moet dus omhoog getransporteerd moeten worden. Tevens zou ik graag in de achtertuin een beschoeiing (40 cm) en terras (6x3) willen laten plaatsen en de zijtuin (trap naar de achtertuin) willen laten bestraten.

Beschoeiing en een vissteiger plaatsen

Plaatsen van een (vis)steiger; Uitvoer nader te bepalen, hoeft niet morgen af. Werkzaamheden: - Grond en wortels verwijderen (gravertje) en afvoeren (container). - 10 meter damwand leveren en plaatsten. - 30 m² steiger- en 10 m² wand bouwen. - Bedekking door hout, composiet of steen. Ik heb geen idee w.b.t. het prijsverschil, indien mogelijk keuzes aanbieden. Op de foto's is te zien dat de buurman een stenen steiger heeft (als voorbeeld). - Indien u een beter voorstel heeft waaraan wij nog niet hebben gedacht staan wij daarvoor open. Werkruimte is eenvoudig bereikbaar.

Beschoeiing plaatsen

Ik wil graag 17 meter beschoeiing laten plaatsen van hardhout of kunststof, waarschijnlijk hardhout. Ongeveer 70 cm onder water en 50 cm boven water. Via de zijkant uitstekend toegankelijk.

Beschoeiing plaatsen bij verzakkende achtertuin

De achtertuin ligt aan het water en de tuin is ongeveer 1 meter hoger ten opzichte van het wateroppervlakte. Nu zijn de betonnen palen die de tuin tegen houden, verzakt/vergaan waardoor de tuin dreigt te verzakken. Er moeten dus nieuwe palen geslagen worden met daartussen planken/betonnen platen of iets dergelijk. De breedte van de tuin schat ik op 8 meter.

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Wij zijn op zoek naar een ervaren bedrijf die een nieuwe hardhouten of kunststof beschoeiing kan leveren en plaatsen aan het einde van onze tuin, aan de slootkant. Wij willen de coniferenhaag behouden, dus hebben we in gedachten dat een nieuwe beschoeiing vóór of achte de oude beschoeiing geplaatst kan worden. De lengte van de beschoeiing is 10 meter. De huidige beschoeiing dient dus verwijderd en afgevoerd te worden.

Damwand of beschoeiing langs het water plaatsen

Langs de slootkant laat de huidige beschoeiing wat mankementen zien. Het is dus hoog tijd voor een sterkere waterafscheiding. Het gaat om circa 9.50 meter breed. Het is goed toegankelijk door een poort (1.20 meter) of via het water. Duinwand, beschoeiing (hout of beton).

Beschoeiing of damwand laten plaatsen

Omhoog brenging van beschoeiing voor 4 aaneengesloten tuinen. Huidige situatie is nu een talud op lage beschoeiing. We willen graag beschoeiing omhoog tot op maaiveld niveau. Totaal aantal strekkende meters kade 65,60 meter. Bij deze aanpassing van kade verplicht gemeente dat binnen de tuinen (dus 4x) een platje/vlonder wordt gemaakt van 2,50 meter. Vier keer een vlonder van circa 2,50 x 2,50 meter dus. Voorbeelden en documenten bijgevoegd. Indien mogelijk een indicatie van kosten per strekkende meter (zodat ik per bewoner kan berekenen wat het per huishouden kost). En een indicatie wat de aanleg van een vlonder kost. Andere aannamen zijn dat beschoeiing wordt geplaatst bovenop bestaande lage beschoeiing en deze met kabels wordt geborgd naar landzijde. Ook aanname dat waterafvoer (regenpijpen/drainage kruipruimte) door beschoeiing worden gelegd. Materiaal moet duurzaam (hard-) hout zijn.

Beschoeiing of damwand laten plaatsen

Ik wil een damwand in mijn tuin plaatsen van 3,5 meter recht met aansluitend een vlonder van 2,5 meter waarvan een halve meter over het water en 2,5 meter diep met een trapje. Tuin dient tot damwand circa 4 meter aangevuld te worden. Graag een houten damwand plaatsen.

Beschoeiing vervangen

Het betreft +/- 60 meter perceel aan de oude Rijn (geen beroepsvaart) en heeft een inham van 10 meter lang en 5 meter breed. Dus dit vormt in totaal 75 meter, maar de inham heeft veel minder te verduren dan de 60 meter aan den Rijn zelf. Graag zou ik van u een vrijblijvende offerte met advies van u ontvangen voor het volgende: - Wat zijn de eigenschappen van een houten, betonnen of kunststof beschoeiing? (In mijn optiek kan de beschoeiing geplaatst worden vanaf de walkant. Ik heb wat foto's toegevoegd van de huidige situatie. Ik begrijp dat het voor u handig is om te weten hoe diep de beschoeiing geplaatst dient te worden en om wat voor soort vaart het gaat waar de beschoeiing geplaatst word. Ik heb zelf geen idee wat hiervoor gekozen moet worden, maar volgens mij mag de beschoeiing tot 60 cm boven het wateroppervlakte uitsteken. Hoe diep deze geplaatst moet worden, laat ik even aan u over. De vaart wordt voornamelijk voor pleziervaart gebruikt. Wat is uw advies en wat zijn de totale kosten voor het plaatsen/vervangen. Het is niet de bedoeling dat de beschoeiing tegen de oude wordt geplaatst, omdat er dan een vergunning nodig is en grond gekocht moet worden van de provincie Zuid Holland. Het liefst hebben we ook niet dat dit ten koste gaat van de tuin, omdat het perceel al heel erg smal is en iedere cm die eraf gaat zonde is. Ik hoop dat u mij hierover voldoende kan adviseren en te informeren over de te verwachten kosten). - Wat zijn de totale kosten voor het vervangen van 75 strekkende meters beschoeiing en welk materiaal kan ik het beste kiezen?

Partners

Partners van Casius