Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen om wegzakkende aarde te voorkomen

Voor ons nieuw te bouwen huis is er aan de tuinzijde een gedeelte waar grond gestort zal worden voor de aanleg van een terras. We laten een kelder graven, dit materiaal wordt in de tuin gestort. Samen met onze buren willen we dit deel via een damwand laten afschermen om te voorkomen dat de grond wegzakt in het lager deel, zie de situatieschets. Zie ook in detail het niveau verschil dat hier is ingetekend. Het terras zal moeten aansluiten op het huis niveau. De oppervlakte van het terras is per huis 6,30 m breed en 4 meter diep. Primair gaat het om de beschoeiing/ damwand, maar in overleg kan het terras mogelijk ook worden aangelegd. Het stuk loopt af van 2,50 meter naar 1,10 meter. We willen alles op 2,50 meter hebben. Het materiaal maakt ons niet veel uit, mag van hout of beton, we willen er niet te veel geld aan besteden. Klimop zal ertegenaan komen. De beschoeiing zal 6,30 x 4 meter worden bij ons, en bij de buren ook. Het moet van ons doorlopen naar de buren. De afmeting zal dus keer twee moeten. Als er een andere oplossing is die net zo goed werkt, horen wij het graag. Graag ontvangen wij een offerte.

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Bij het huis is nu een houten wand voor het tegenhouden van grond. De schutting gaat wijken en nu wil ik vragen wat kost om daar nu een damwand van 8 meter te plaatsen.

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Ik wil graag de damwand laten vervangen voor een nieuwe. Het gaat om een damwand of beschoeiing (opties staan nog open), over de breedte van 9 meter. en 1,80 - 2 meter diep. We zijn op zoek naar verschillende mogelijkheden en bekijken nog wat we willen qua materiaal. Graag willen wij ook de levensduur weten van de verschillende materialen en de kosten ervan. Via de sloot is er makkelijk bij de damwand te komen. Aan de andere kant zit een veld. De damwand loopt wel door naar de buren. Graag ontvang ik een offerte.

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Onze huidige beschoeiing is aan vervanging toe. Wij willen graag voor de huidige beschoeiing een nieuwe houten beschoeiing laten plaatsen, ongeveer 75 cm verder. Hierin zouden wij graag een klein verlaagd stukje willen om aan het water te kunnen zitten. De tuin is 12 meter breed. De hoogte van de beschoeiing is lastig te bepalen , maar ik schat dit op +/- 1.80 hoog

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen

Mijn sloot naast ons huis is ongeveer 25 meter lang, hier wil ik nieuwe walbeschoeiing laten plaatsen, ongeveer 60 cm hoog. Het scheve talut van ongeveer 2 meter breed en 25 meter lang voorzien van sterke antiworteldoek. Naast mijn oprit van 15 meter lang en 2 meter breed 3 nieuwe bomen plaatsen met palisade blokken eromheen en vaste beplanting. Het oude materiaal wordt zelf door ons verwijdert en ik zorg zelf voor nieuw materiaal. Veel mogelijk in overleg.

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Mijn buurvrouw en ik willen de beschoeiing aan de slootkant laten vernieuwen. Het gaat over een lengte van 53 meter. Ik laat mij adviseren over duurzame mogelijkheden.

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Mijn nieuwbouwwoning grenst aan een sloot en ik zit met hoogteverschil met het maaiveld. Om mijn tuin optimaal te benutten wil ik een damwand laten plaatsen van hardhout, maximaal 10 meter breed. Vanaf het water gemeten tot aan maaiveld is circa 150 cm hoog. Wellicht wilt mijn buurman ook meedoen met een tuin van circa 5,5 meter breed. Graag ontvang ik een totaalprijs of eventueel een meterprijs. Het betreft 1 recht stuk, geen bochten.

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Ik wil een damwand langs de 20 meter lange waterkant om de tuin optimaal te benutten. Deze damwand zal ongeveer 1 meter hoog moeten zijn, graag wil ik een prijsopgave inclusief materiaal en plaatsen.

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Ik wil beschoeiing of een damwand laten plaatsen in de tuin. Daarom is een wand nodig van 12 bij 1,5 meter. Er moeten wel palen in de grond komen. De tuin heeft een achterom.

Beschoeiïng of damwand plaatsen

13 meter lange beschoeiing langs waterkant plaatsen en een terras van hardhout van 4 meter lang en 3 meter breed, waarvan 1 meter over het water heen.