Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Berkenboom laten kappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: berkenboom laten kappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: berkenboom laten kappen

Berkenboom laten kappen

Het kappen, afvoeren en verwijderen van de boomstronk van een berk in de voortuin van: De berk is 7 à 8 meter hoog, heeft op 1,3 meter hoogte een middellijn van 33 centimeter. En staat pal naast het hek van de voortuin. Zoals te zien is op de bijgevoegde foto zijn twee schuine steunen van het hek (met een onderlinge afstand 65 centimeter) min of meer vergroeid met de boomstronk. Een omgevingsvergunning voor het kappen is door de gemeente Wassenaar verleend.

Kersenboom kappen en Berkenboom rooien

Ik zou graag een kersenboom willen laten rooien (ongeveer 10 m), daarnaast wat kleiner snoeiwerk aan drie bomen nodig. Locatie Tilburg, via achterpoort 1 meter doorgang bereikbaar. Hoor graag mogelijkheden en kosten.

Berkenboom kappen

Ik wil graag een berkenboom kappen in verband met het plaatsen van zonnepanelen. De boom is ongeveer 10 meter. De stam is heeft aan de onderkant een diameter van ongeveer 30 cm. Er is geen vergunning nodig.

Berkenboom kappen

Berkboom uitdoen tot de grond. Wortels mogen eventueel blijven zitten.

Grote berk compleet verwijderen

Ik heb een 18 tot 20 meter hoge berkenboom van bijna 30 jaar oud in mijn achtertuin staan, die ik wil laten kappen. Mijn tuin is via een speelveld aan de achterzijde goed bereikbaar via een poortdeur. Ik wil nog even bespreken of de wortels ook verwijderd moeten worden. Ik heb mogelijk zelf een bestemming voor het hout, dus dat hoeft niet te worden afgevoerd. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier even te beoordelen en ontvang daarna een offerte.

Hoge berkenboom kappen

In onze achtertuin, welke moeilijk bereikbaar is, hebben wij een berk staan van 15 meter hoog. De stam heeft een diameter van 50 tot 55 cm en de boom heeft een kruin met forse omvang, die ruim boven de tuin van de buren hangt. Graag laten wij de boom professioneel kappen en ook het wortelstelsel frezen. De boomstammen mogen in de achtertuin blijven liggen, zodat wij er zelf haardblokken van kunnen zagen. Graag ontvangen wij uw offerte.

Berkenboom kappen

In mijn achtertuin groeit een berkenboom die moet worden gekapt. Deze boom is ongeveer 10 meter hoog en moet in zijn geheel worden weg gehaald. Tevens graag het hout en afval afvoeren. De tuin is goed te bereiken via een aangrenzende parkeerplaats. Graag ontvang ik een offerte.

Naaldboom kappen en Berkenboom inkorten

Ik wil graag 2 bomen laten kappen en inkorten. De naaldboom is ca. 10/15 meter hoog en staat dicht bij een sloot. De wortels en ca. 1 meter van de stam kan blijven staan. Daarnaast moet een berk ingekort worden, deze is ongeveer 12 meter hoog. Beide bomen zijn via de tuin goed bereikbaar.

Berkenboom kappen in de tuin

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het rooien van een boom. Het gaat om een berk van ongeveer 12 meter hoog. De omtrek van de stam is ongeveer 35 cm. Deze moet worden gekapt en worden afgevoerd. De boom staat vlak aan de weg en is dus makkelijk te bereiken. De wortels hoeven niet helemaal weg gehaald te worden, de stam moet iets in gefreesd worden zodat deze onder de grond zit.

Berkenboom kappen

Het betreft het kappen van een Berk. Er is vanaf de tuin een oprit beschikbaar, waardoor je zeer dicht bij de boom kan komen met een hoogwerker. Het 25 meter lange pad mag ook gebruikt worden om de boom te versnipperen. Het hout mag meegenomen worden. Het gaat om een berk, van ongeveer 14 meter hoog. En met twee stammen.