Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Berkenbomen kappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: berkenbomen kappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: berkenbomen kappen

Berkenbomen kappen

Ik wil twee berkenbomen kappen. De bomen zijn makkelijk te bereiken. De bomen zijn ongeveer 15 meter hoog.

Berkenbomen kappen

Onze buren hebben 2 grote berkenbomen van 10 tot 15 meter lang. De bomen staan op hun terrein, naast ons pad, en erg dicht bij de woningen. Er is een kapvergunning aangevraagd en wij willen namens de buren graag in contact komen met hoveniers die een offerte maken voor deze klus.

Berkenbomen kappen

Ik heb in onze voortuin 3 berken bomen bijeen staan, elk zo'n 30 jaar oud, ongeveer 20 meter hoog en 35 cm doorsnede, op 1 meter hoogte. Deze 3 bomen wil ik laten verwijderen. Daarnaast staan nog een plaats aan de overkant van de oprit waar 2 bomen verwijderd kunnen worden. Gaarne een offerte voor de 3 bomen en een meerprijs voor de volgende 2 bomen. De bomen staan vrij en zijn goed bereikbaar. Er zijn foto's beschikbaar.

Berkenbomen kappen

Er staan 2 berken bomen in mijn tuin die erg hoog zijn geworden, ongeveer 6 meter, en die eruit moeten. Ze kunnen zo gekapt worden dat er nog een stukje van blijft staan. De bomen staan achter in de tuin aan de sloot en er is geen achterom. De gekapte bomen moeten afgevoerd worden.

Bomen kappen

Het betreft het kappen van twee bomen en in stukken zagen die geschikt zijn voor de houtkachel. Als het mogelijk is, de stronk verwijderen. Het gaat om berkenbomen. De bomen zijn makkelijk te bereiken. Ze grenzen aan de openbare weg. De twee bomen zijn gegroeid uit een stronk. Omtrek ongeveer 60 cm, hoogte ongeveer 12 tot 14 meter. Er is geen vergunning nodig.

Berkenbomen kappen in de tuin

Ik wil een berkenboom laten kappen met een diameter van ca. 60 cm en een hoogte van ca. 13 meter. Twee jaar geleden heb ik de boom laten snoeien, maar is nu aan het rotten. Er zitten zwammen op de zijtakken en vanmorgen lag er al een stuk tak met een diameter van 6 cm en een lengte van 50 cm op de grond met een zwam eraan. Deze boom staat ca. 10 meter verwijderd van de woning. In principe hoeven de wortels niet verwijderd te worden, wellicht kunt u hier wel een prijsopgave van geven. Er is voldoende werkruimte, na deze boom zijn er nog 4 bomen die uiteindelijk ook verwijderd moeten worden.

Berken in de tuin laten kappen

Hierbij vraag ik u om een offerte voor het kappen van 2 berkenbomen. De bomen staan in de achtertuin. De tuin heeft toegang via een brandgang, vanuit de straat achter ons. De bomen hebben een stamomvang van ca. 100 cm op 1.50 m hoogte. Bijgaande foto is genomen vanaf ca. 12 m vanaf de stam. Graag de offerte uit splitsen in: alleen kappen kappen en in stukken zaken (t.b.v. open haard) Graag ook een offerte voor de volgende optie, bomen bij het maaiveld verwijderen en geheel afvoeren. A.u.b. alleen reageren indien u verzekerd bent voor schade.

Vier berkenbomen kappen en geheel verwijderen

Ik heb 4 berken in de tuin, die allen vrij dicht op het huis staan. Ik wil ze in het geheel laten verwijderen (dus met wortel en al). Ongeveer 6m hoog en een dikke en twee vrij dunne bomen.

Bomen kappen

7 bomen kappen; en wortels wegwerken. Vrij stevige bomen van ongeveer 12 a 15 meter. 1 wat kleinere. Volwassen berkenbomen (5 stuks) en twee anderen. We zoeken een bedrijf uit de buurt.