Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Berk snoeien? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: berk snoeien. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: berk snoeien

Bomen en struiken rooien

Graag een offerte voor het rooien van verschillende bomen en struiken, voor de aanleg van een nieuwe tuin. Voortuin: 1x conifeer, 2x grote struik, 1x kleine struik, een hulsthee en graag de berk snoeien. Achtertuin: Berk, hulsthee, een struik, 2 boomstammen en nog een struik/boomstam. Achtertuin is lastig toegankelijk.

Boom snoeien en zo nodig verwijderen

Het gaat om een oudere berk, ongeveer 25 meter hoog, stam omtrek 1.70 meter. De boom werd 5 jaar geleden al flink gesnoeid.

Berk snoeien

Berk snoeien. In de achtertuin staat een Berk van ongeveer 10 a 15 meter hoog. Ik wil deze laten snoeien. Hij is nu te groot. Deze Berk staat in de achtertuin en is alleen door het huis te bereiken. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Berk snoeien

Wij willen de berk in onze tuin vakkundig gesnoeid hebben ten behoeve van licht, ruimte en groei. De berk is ongeveer 20 meter hoog.

Bomen snoeien

Het snoeien van 2 grote bomen tot ongeveer 1.50 meter met een doorsnede van ongeveer 70 cm en 25 meter hoog, geschat. Daarnaast dient er een eikenboom en een berk gesnoeid te worden. Het groen dient te worden afgevoerd.

Berk snoeien

Mijn berk staat in de achtertuin en heeft nu bijna de hoogte van het dak bereikt, circa 9 meter. Ik ben er blij mee want hij ontneemt het zicht op luchtafvoer van restaurant. Maar mijn buren zijn niet zo blij mee. Ik zou hem graag iets minder hoog en minder breed willen laten snoeien. Graag ontvang ik een offerte.

Bomen snoeien

Het gaat om het snoeien van 1 berk c.a. 24 jaar oud en 1 voor mij onbekende boom c.a. 18 jaar oud. De bomen staan in de voortuin, ze staan behoorlijk vrij.

Treurwilg en berk snoeien

Ik heb een treurwilg (hier zit bovenin een tak die eruit moet) en een berk (bestaat uit een paar stammen) in mijn tuin waarvan een tak respectievelijk een van de stammen moeten worden afgezaagd. De bomen zijn ongeveer 8 meter hoog.

Esdoorn kappen en vlinderstruik snoeien

Esdoorn in de achtertuin moet gekapt worden. Kapvergunning is verleend. Boom is ongeveer 15 meter hoog. Ook staat er een vlinderstruik die dusdanig groot is dat deze gesnoeid moet worden. Tevens staat er een grote berk waarvan ik de onderste 2 takken wil laten verwijderen. Al het hout moet afgevoerd worden.

Snoeien van bomen en een struik

Ik wil in onze tuin graag een grote beuk, een berk en een struik laten snoeien. Ook het snoeiafval moet worden afgevoerd. Ik kan niet inschatten hoe groot de bomen zijn. Ik laat het hier graag even bekijken en ontvang daarna een offerte.