Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bamboe verwijderen uit achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bamboe verwijderen uit achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bamboe verwijderen uit achtertuin

Bamboe verwijderen uit achtertuin

Op 2 plaatsen, circa 1 x 2 meter, in de achtertuin staat bamboe. Dat willen we vanwege woekeren in de borders laten verwijderen. De achtertuin heeft een achterom is goed toegankelijk.

Bamboe wortelkluiten uitgraven en afvoeren

Ik wil een bamboeplant van 3 x 2 meter laten verwijderen.

Woekerende bamboe verwijderen

Ik zou graag een offerte van u ontvangen voor het verwijderen van woekerende bamboe uit een kleine stadstuin in Amsterdam. Een deel van de bamboe zou ik graag behouden (hij is prachtig) maar dan wel met een wortelbegrenzing eromheen. De bamboe groeit op een stuk van ongeveer 2 bij 2 meter. Ik heb geen achterom wat het werk denk ik moeilijker maakt. Graag hoor ik ook van u of u ervaring heeft met dit soort bamboe verwijder-klussen, midden in de stad waarbij gebruik van machines niet gemakkelijk mogelijk is. Ik denk dat het werk op het volgende neerkomt: - [ ] Bamboewortels verwijderen die door de tuin zijn heengegroeid (sommige wortels tot 3 a 4 meter verderop) - [ ] Te behouden bamboe bijsnoeien - [ ] Wortelbegrenzer aanbrengen (vierkant van ongeveer 2 bij 2 meter) rondom te behouden bamboe - [ ] Eventueel los te halen tegels, voor het verwijderen van de wortels, weer terugleggen (ik gok dat dit nodig is voor 1 a 2 m2) - [ ] Afvoer van het tuinafval Let op: het gaat om een krap Amsterdams achtertuintje van ongeveer 50 m2 zonder achterom. Dus alle aanvoer en afvoer moet door het appartement heen. Daarnaast woon ik aan een drukke doorgaande weg met weinig parkeermogelijkheid. Ik sta open voor suggesties, mocht bijvoorbeeld blijken dat het behouden van een deel van de bamboe niet slim is. Begrenzen aan de schutting is sowieso nodig want de bamboe groeit ook bij de buren in de tuin. Daarnaast hoop ik dat de bestaande beplanting een beetje behouden kan blijven. Mocht u meer informatie of foto's van mij nodig hebben, laat het vooral weten. Ik zou graag de klus in januari uit laten voeren omdat alle beplanting nu nog kaal of net gesnoeid is.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Ik wil graag het restant bamboescheuten en alle wortels laten verwijderen in mijn achtertuin. Misschien ook een kleine blik op en actie in de tuin van 1 buur, omdat daar ook bamboescheuten opkomen. Ik heb geen achterom. Graag zo spoedig mogelijk, maar uiteraard in overleg en afhankelijk van de kosten.

Bamboe verwijderen

In onze voortuin staat bamboe voor het raam. Deze is zo door gewoekerd dat het overal groeit, ook bij de buren. We willen er heel graag definitief vanaf. Het puin kan eventueel afgevoerd worden door de vakman.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

In de tweede week van oktober wordt er door de achterburen een nieuwe schutting geplaatst en voor die tijd willen wij bamboe laten verwijderen. Het gaat om een stuk van ongeveer 4 m bij 0,5. Het is aardig hoog gegroeid. Daarbij hebben we ook nog een oud klein schuurtje staan wat we ook graag weg willen hebben, het liefst zoeken we iemand die beide voor zijn rekening wilt nemen.

Woekerende bamboe en wortels verwijderen

Bamboe definitief verwijderen met stronkenfrees

Bamboe verwijderen uit de voortuin

Het gaat om een Phyllostachys soort. De bamboes zijn reeds begrensd door een kunststof Rhizoom begrenzer. Aangezien ze er toch overheen en langs de begin-en eindrand gaan, willen we ze graag laten verwijderen. Doorsnede van bamboe 1 is 0,9 meter, van bamboe 2 is 1,1 meter. Eén bamboe ligt vlak naast een gasleiding. We willen ook graag afvoer van het afval. Als voorbereiding kunnen wij de bamboetakken wegknippen. De voortuin is goed bereikbaar en ligt aan de straatkant.

Bamboewortels verwijderen uit de achtertuin

Een grote bamboe in de achtertuin heb ik tot de grond toe afgeknipt, maar de wortels moeten worden verwijderd want de plant blijft uitlopen. Daarna moet de grond geëgaliseerd worden en waarschijnlijk moet er ook grond worden bijgestort. Er is hier een achterom met een poort voor wat groter materieel. Graag ontvang ik hiervoor uw prijsopgave. Ik ben telefonisch slecht bereikbaar, maar reageer altijd op uw vragen per mail.

Schutting plaatsen

Strekkende meter is 10,5 m, oude schutting verwijderen en plaatsen nieuwe schutting. Tenminste 180 cm hoog. Optioneel is afvoeren van de oude schutting, dit ligt aan de meerprijs. Verschillende opties: -Bamboe (donker van kleur, iets dikker formaat) Of -Douglas/lariks met betonpalen