Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bamboe verwijderen uit achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bamboe verwijderen uit achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bamboe verwijderen uit achtertuin

Bamboewortel verwijderen

Ik wil een strook van ongeveer 8 x 1 meter de bamboe wortels laten verwijderen. Bamboe stengels zijn zo goed als weg. Inclusief afvoeren van materialen. Tuin is goed bereikbaar.

De tuin ophogen en bamboe haag zetten

De tuin ophogen en egaliseren. We hebben van kennissen een partij kiezelstenen gekregen en daar willen we alles mee bedekken. Wel willen we de groene haag coniferen verwijderen, zijn we al mee bezig, en in plaats daarvan een haag bamboe neerzetten.

Bamboe uit de achtertuin verwijderen

Ik wil het bamboe volledig uit mijn achtertuin verwijderen. Afvoeren en verwijderen moet handmatig gebeuren. Er is geen achterom en het betreft een groot stuk: 10 x 1 meter.

Bamboe uit de achtertuin verwijderen

Ik wil mijn achtertuin veranderen, maar er zit een reeds afgezaagde bamboeplant van 1,5 bij 1,5 meter in de weg. De stronken en stengels met een hoogte van 30 cm. De vakman dient het puin af te voeren.

Diverse stronken verwijderen

Wij hebben enkele struiken, bamboe en een boom afgedaan, nu moeten enkel de stronken nog verwijderd worden. Graag had ik een offerte gehad. Het gaat om 3 struiken , 1 grote boom en 1 kleine boom en een hele struik bamboe.

Vijver weghalen

Ik wil graag de vijver dicht hebben, omdat ik nu twee kleinkinderen heb. Uit veiligheid wil ik de vijver opruimen. Ook de wortels van de bamboe mee verwijderen als dat kan. De vijver is ongeveer 2 bij 2,5 meter oppervlakte. Graag de vijver opvullen met zand. De tuin is slecht toegankelijk maar de schutting kan eruit gehaald worden.

Bamboe verwijderen uit achtertuin

Op 2 plaatsen, circa 1 x 2 meter, in de achtertuin staat bamboe. Dat willen we vanwege woekeren in de borders laten verwijderen. De achtertuin heeft een achterom is goed toegankelijk.

Bamboe wortelkluiten uitgraven en afvoeren

Ik wil een bamboeplant van 3 x 2 meter laten verwijderen.

Woekerende bamboe verwijderen

Ik zou graag een offerte van u ontvangen voor het verwijderen van woekerende bamboe uit een kleine stadstuin in Amsterdam. Een deel van de bamboe zou ik graag behouden (hij is prachtig) maar dan wel met een wortelbegrenzing eromheen. De bamboe groeit op een stuk van ongeveer 2 bij 2 meter. Ik heb geen achterom wat het werk denk ik moeilijker maakt. Graag hoor ik ook van u of u ervaring heeft met dit soort bamboe verwijder-klussen, midden in de stad waarbij gebruik van machines niet gemakkelijk mogelijk is. Ik denk dat het werk op het volgende neerkomt: - [ ] Bamboewortels verwijderen die door de tuin zijn heengegroeid (sommige wortels tot 3 a 4 meter verderop) - [ ] Te behouden bamboe bijsnoeien - [ ] Wortelbegrenzer aanbrengen (vierkant van ongeveer 2 bij 2 meter) rondom te behouden bamboe - [ ] Eventueel los te halen tegels, voor het verwijderen van de wortels, weer terugleggen (ik gok dat dit nodig is voor 1 a 2 m2) - [ ] Afvoer van het tuinafval Let op: het gaat om een krap Amsterdams achtertuintje van ongeveer 50 m2 zonder achterom. Dus alle aanvoer en afvoer moet door het appartement heen. Daarnaast woon ik aan een drukke doorgaande weg met weinig parkeermogelijkheid. Ik sta open voor suggesties, mocht bijvoorbeeld blijken dat het behouden van een deel van de bamboe niet slim is. Begrenzen aan de schutting is sowieso nodig want de bamboe groeit ook bij de buren in de tuin. Daarnaast hoop ik dat de bestaande beplanting een beetje behouden kan blijven. Mocht u meer informatie of foto's van mij nodig hebben, laat het vooral weten. Ik zou graag de klus in januari uit laten voeren omdat alle beplanting nu nog kaal of net gesnoeid is.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Ik wil graag het restant bamboescheuten en alle wortels laten verwijderen in mijn achtertuin. Misschien ook een kleine blik op en actie in de tuin van 1 buur, omdat daar ook bamboescheuten opkomen. Ik heb geen achterom. Graag zo spoedig mogelijk, maar uiteraard in overleg en afhankelijk van de kosten.