Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bamboe verwijderen uit achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bamboe verwijderen uit achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bamboe verwijderen uit achtertuin

Bamboeplanten verwijderen uit achtertuin

Wij hebben in onze achtertuin 4 verschillende soorten bamboe staan welke verwijderd moeten worden. De bamboe's zijn in principe afgeschermd met folie, al zien we wel enkele nieuwe scheuten verschijnen buiten dit oppervlakte. Wij zouden graag een offerte opvragen van de te verrichten werkzaamheden. De achtertuin is via een overpad en poort te bereiken.

Bamboe verwijderen in de achtertuin

Ik wil het bamboe verwijderen in de achtertuin. Het gaat om een klein oppervlak van 5 bij 2 meter. Denk aan 1 soort die woekert. Ik wil ze in ieder geval uit de grond hebben.

Schutting plaatsen en struik verwijderen

Voor 3 achtertuinen willen we schuttingen plaatsen. 1 zijde van 7.30 m wordt gedeeld door twee buren en heeft momenteel geen schutting. 1 zijde gedeeld door twee buren maar 1 buur doet niet mee dus schutting moet tegen achter zijde geplaatst, ongeveer 7.40 meter. 1 zijde gedeeld door twee buren 6.40 meter. Hier moeten bij 1 buur een hele grote overgroeide bamboe en ander groen worden verwijderd. Een appelboom en 1 struik moeten behouden blijven. Deze buur heeft nog zo'n 6 m waar dan ook schutting tegen de schutting van een buurman moet worden geplaatst omdat ook zij niet mee willen doen (dus eigenlijk 5 tuinen waar 3 buren delen willen vervangen). En dan nog een hoekje om, 1 paneel. Ik had al wel berekend dat het om ongeveer 29 m schutting gaat. De kosten moeten dus ook verdeeld worden, het groen verwijderen is voor kosten van die buurvrouw.

Bamboe- en boomstronkwortels verwijderen

De diameter van de bamboe bedraagt ongeveer 1 m2

Bamboe in tuin verwijderen

In de tuin staat er ongeveer 14 m2 bamboe. Wij willen deze graag laten verwijderen. Kunt u als optie aangeven hoeveel het afvoeren hiervan kost? Tuin is bereikbaar via een smal paadje of achterom waarbij er een schuttingdeel verwijderd mag worden.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Een deel van mijn tuin staat vol bamboe en dat wil ik graag kwijt. Het gaat om een stadstuin en het deel dat begroeid is schat ik tussen de 10 tot 15 vierkante meter. Verder is het misschien handig om te weten dat er een redelijk brede poort aanwezig is. Ik heb geprobeerd het geheel zo goed mogelijk te fotograferen en deze foto's heb ik bijgevoegd. Ik hoop u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u nog vragen hebben dan ben ik het beste te bereiken via mijn e-mail adres.

Bamboe uit een volkstuin verwijderen

Wij willen de bamboe in onze volkstuin laten verwijderen. Het gaat om een haag van ongeveer 6 vierkante meter en een losse plant. Op maandag/woensdag en zaterdag mag er met gemotoriseerd gereedschap gewerkt worden.

Bamboe verwijderen

Op de grens met onze buren ligt een smalle strook tuin met wat struiken en een grote hoge bamboe (phylostachus). Deze geeft overlast: lekkage bij de buren en bij ons een garagedeur die niet meer open gaat doordat de bestrating omhoog komt. Tot onze spijt zal de bamboe verwijderd moeten worden, het gaat om 16 meter bij 1.50 meter. Graag horen wij wat zoiets gaat kosten.

Bamboe verwijderen

Ik zoek een partij voor het verwijderen van bamboestronken. Het gaat om een stuk van 4 meter bij 0,75 meter. De bamboe is omkapseld in het gebied. Het werk moet plaatsvinden in de achtertuin welk bereikbaar is per achterom.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Ik wil graag bamboe in de achtertuin, zonder achterom, laten verwijderen. Ik zoek een partij die dit voor mij kan regelen.