Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Bamboe verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: bamboe verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: bamboe verwijderen

3 Bamboe struiken geheel! verwijderen uit achtertuin

We hebben een schuurtje in het midden achter in onze tuin staan die vervangen gaat worden door een veel grotere schuur met overkapping waardoor de bamboes aan beide zijden van de schuur eruit moeten. We hebben helaas geen achterom dus alles moet door het huis afgevoerd worden, 3 deuren, voor-kamer en tuindeur van 80 en 90 cm breed. Het liefst zo snel mogelijk gezien de hoeveelheid werk en herstellen daarna alvorens schuur wordt geplaatst prognose aug.

Bamboe verwijderen en opnieuw betegelen tuin

Wij hebben anderhalve maand geleden de tuin laten doen. Hij is deels leeggegraven, bij het gras en over de enkele tegels overheen getegeld. Wij hebben altijd last gehad van bamboe van de buren. Zij hebben de stronk verwijderd en nergens meer last van. Wij hebben echter nu dus wel dat de nieuwe tegels omhoog komen door de bamboe. We zoeken dus iemand die netjes de tegels uit de tuin kan halen (deze moeten weer teruggeplaatst worden) alles afgraaft en alle wortels en uitlopers verwijderd. En hier ook veel ervaring mee heeft. En daarnaast ook de tuin weer wilt vullen en kan betegelen. En dat alles het liefst zo snel mogelijk! De tuin is circa 40 m2

Bamboe verwijderen en schade herstellen

Wij hebben onze achtertuin laten bestraten. De tuin is zo'n 7 bij 5 meter breed en is inmiddels volledig bestraat. We hebben voorheen veel last gehad van bamboo wortels door een oude bamboo struik bij de buren. Deze zou verwijderd zijn echter bleven de wortels alsnog bij ons naar boven komen. De stratenmaker gaf aan dat dit geen probleem was voordat hij begon met bestraten. Nu een paar weken later komen enkele nieuwe tegels naar boven toe en zijn we erachter dat het alsnog bamboo is. De stratenmaker blijft herhalen dat hij van te voren van niks wist - echter hebben wij hier meerdere keren naar gevraagd omdat wij hier al voor vreesden - het was nooit een probleem en hij had het niet gezien bij het uitgraven van de tuin. We waren erg gelukkig met de tuin maar nu balen we echt als een stekker! We willen zo snel mogelijk actie omdat we bang zijn dat anders de tegels kapot zullen gaan en we alsnog niet lekker van onze tuin kunnen genieten.

Bamboe verwijderen

Ik wil bamboe uit mijn achtertuin laten verwijderen. De plant bestrijkt circa 1 vierkante meter. Het afvoeren van de struik is niet per se nodig (we hebben bestelbus).

Bamboe verwijderen

Ik wil graag alle bamboe definitief uit mijn tuin laten verwijderen. Ik wil graag garantie dat de bamboe niet meer terug groeit. We hebben geen achterom, maar door het huis kan het wel. Ik laat het graag afvoeren. Het gaat om ongeveer 9 m2.

Bamboe uitgraven

Ik wil 1 bamboeplant uit mijn achtertuin laten verwijderen. Hij is inmiddels gesnoeid, maar nu moet hij nog uit de grond. De plant bestrijkt circa 1 vierkante meter. Een graafmachine o.i.d. is geen optie, dit vanwege de positie in mijn siertuin. Het graafwerk zal handmatig moeten gebeuren. Het afvoeren van de struik is niet per se nodig.

Een tuin renoveren en trampoline ingraven

Trampoline in laten graven (inground) plus verwijderen alle beplanting (bamboe en 3 grote coniveren) plus 2 keer een heg van coniveren. Dit vervangen door een nieuwe heg/hekwerk. aanleggen terras met bestrating of grasveld. De tuin is 920 cm lang en 600 cm breed en ligt op het zuiden.

Bamboe verwijderen uit de achtertuin

Ik zou graag de bamboe uit de achtertuin willen verwijderen. Het betreft een struik van 160x50 cm. De tuin is alleen via de woning te bereiken. Voor vragen bel gerust.

Schutting vervangen vanwege de storm

Aan een kant van ons dakterras is het eerste deel van onze schutting los gewaaid (het houten deel op de foto), dit zou moeten worden vervangen. Lengte is 1.80 m. Graag verwijderen en afvoeren. Mogelijk dat ik de gehele schutting wil verwijderen, het overige deel is bamboe. Ik zou dan een houten schutting ervoor terug willen hebben, soort hout weet ik nog niet. Het is makkelijk te bereiken, achter de bamboe zit een stalen frame dat hergebruikt zou kunnen worden.

Tuin renovatie

Achtertuin: • Beschoeiing achter in de tuin voor sloot • Hekwerk naar water, kind veilig + afscherming met dunne heg van planten • Verwijderen bamboe • Verwijderen struiken achterin de tuin • Verwijderen van 2 bomen • Tuin ophogen naar niveau huis, circa 30/40 cm • Grootste gedeelte van tuin gras aanleggen • Perkjes met planten wat kleiner maken, kijken of de planten, die er nu staan, behouden kunnen worden • Afbreken houtenschuurtje • Perkje met planten, dat aan huis vast zit, verwijderen en daar terras van maken • Ander deel van terras kleiner maken en vervangen met gras • Grote tegels op het terras Voortuin • Gras in de voortuin • Hekwerk om toekomstige honden in de tuin te houden • Dunnen heg van planten om zicht te ontnemen • Perkje met planten De tuin is 200 m2. ?? Circa afmetingen tuin

Partners

Partners van Casius