Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afvoer grond vanwege aanleg kelder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afvoer grond vanwege aanleg kelder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afvoer grond vanwege aanleg kelder

Tuin renoveren en schutting rondom plaatsen

Ik wil een schutting in een hoek rondom mijn tuin laten plaatsen. De ene zijkant heeft een afmeting van ongeveer 5 meter. De voorkant heeft een afmeting van ongeveer 8.75 meter. De andere zijkant is een schutting van de buren. Hoogte schutting in overleg. De palenkeuze is hardhout of beton. De schuttingspanelenkeuze is hardhout of gewoon hout van betere kwaliteit (geïmpregneerd). Betonnen balkjes onder schuttingspanelen plaatsen of de schutting iets van de grond plaatsen. Deur in schutting plaatsen van hardhout of gewoon hout van betere kwaliteit (geïmpregneerd). Versteviging in deur. Slot in deur plaatsen. Rand terras/beplanting borders ophogen. Nu rand met grote keien. Paadje maken naar deur in beplanting/borders met tegeltjes. Materiaal van tegeltjes in overleg. Snoeien van nog goede beplanting. Verwijderen van dode en inferieure beplanting. Snoeien of verwijderen vuurdoorn. Plaatsen van nieuwe beplanting in overleg, soort en hoeveelheid en makkelijk te onderhouden. Zwarte tuinaarde voor beplanting/borders. Eventueel houtsnippers voor beplanting borders om onkruid tegen te gaan. Eventueel klinkertjes vervangen in terras door siertegels of andere oplossing in verband met overlast onkruid tussen klinkertjes. Afvoer van oude schutting met palen.

Oprijlaan en kleine voortuin laten uitgraven en opvullen met zand

Op het rijpad en in de voortuin moet ongeveer 25 centimeter grond eruit en dan 20 centimeter zand erin. Daarna doe ik er zelf split er op. Het gaat om ongeveer 90 vierkante meter. De afvoer van de 25 centimeter grond moet door de vakman gaan plaatsvinden.

Tuinschermen laten plaatsen

Ik heb stormschade. Moet 6 houtenpalen van in grond geplaatst hebben en daar tussen 5 schermen. De huidige schutting is plat gewaaid en zwaar beschadigd. Wat kost het plaatsen van de schutting? Gaarne snelle reactie. het betreft afvoer en plaatsen van de schutting.

Afvoer grond vanwege aanleg kelder

Ik heb een bouwkavel en wil daar rond half januari graag 50 m³ grond laten afvoeren die vrij komt bij de aanleg van een kelder. Ik ontvang graag uw offerte.

Uitgraven en grond afvoeren voor aanbouw

Wij willen een uitbouw laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis. Hiervoor dient ten behoeve van de fundering grond uitgegraven en afgevoerd te worden. De aannemer voor de uitbouw heeft dit optioneel opgenomen in zijn prijs, maar dit moet natuurlijk goedkoper kunnen. Het gaat om ongeveer 6 meter x 2 meter x 0,6 meter = 7,2 m3 grond. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd en de klant heeft buren die wellicht hetzelfde willen laten doen. Het lijkt mij verstandig om even contact op te nemen met de klant.

Afvoer van grond uit bouwput

Afvoeren grond bouwput 15 m3

Terras van houten planken vervangen

We hebben een terras op de begane grond, met houten planken. Eronder is wat vuil opgehoopt en er blijft water staan. Idee is om de houten planken voor iets anders te vervangen, eronder een lek dichten en goed nalopen en goede afwatering te maken, door middel van bijvoorbeeld drainage tegels of een goede epoxy laag. vakman is verantwoordelijk voor het materiaal en de afvoer van het afval.

Voortuin afgraven en grond afvoeren

Voortuin van 25 m2, 15 cm diep afgraven in verband met toekomstige bestrating + afvoer van de verwijderde grond. Locatie is goed bereikbaar.

Deel van tuin afgraven en grond afvoeren

Wij willen ons schuurtje (circa 2 bij 3 meter) verplaatsen. Het schuurtje moet daarbij op een nieuwe, nog te laten storten betonvloer worden geplaatst. Daarvoor moet allereerst de grond (op de nieuwe plek) afgegraven worden. We zijn benieuwd wat de kosten voor het afgraven zijn, inclusief de afvoer van het zand. Er zit overigens een hoge boom (sierappel, circa 10 meter hoog) van de buren vlak naast de schutting, in de hoek waar wij het schuurtje willen plaatsen. We vragen ons dus tevens af of het afgraven met of zonder schade voor de boom van onze buren kan plaatsvinden (hopelijk zonder natuurlijk). Mocht je tevens mogelijkheden hebben of weten voor het storten van het beton, dan zijn we eveneens geïnteresseerd in de kosten daarvoor.

Schone zwarte grond afgraven

Er moet 6m3 schone zwarte grond afgegraven worden incl afvoer hier van . Ivm aanbouw

Partners

Partners van Casius