Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afvoer grond vanwege aanleg kelder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afvoer grond vanwege aanleg kelder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afvoer grond vanwege aanleg kelder

Afvoer grond vanwege aanleg kelder

Ik heb een bouwkavel en wil daar rond half januari graag 50 m³ grond laten afvoeren die vrij komt bij de aanleg van een kelder. Ik ontvang graag uw offerte.

Uitgraven en grond afvoeren voor aanbouw

Wij willen een uitbouw laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis. Hiervoor dient ten behoeve van de fundering grond uitgegraven en afgevoerd te worden. De aannemer voor de uitbouw heeft dit optioneel opgenomen in zijn prijs, maar dit moet natuurlijk goedkoper kunnen. Het gaat om ongeveer 6 meter x 2 meter x 0,6 meter = 7,2 m3 grond. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd en de klant heeft buren die wellicht hetzelfde willen laten doen. Het lijkt mij verstandig om even contact op te nemen met de klant.

Afvoer van grond uit bouwput

Afvoeren grond bouwput 15 m3

Terras van houten planken vervangen

We hebben een terras op de begane grond, met houten planken. Eronder is wat vuil opgehoopt en er blijft water staan. Idee is om de houten planken voor iets anders te vervangen, eronder een lek dichten en goed nalopen en goede afwatering te maken, door middel van bijvoorbeeld drainage tegels of een goede epoxy laag. vakman is verantwoordelijk voor het materiaal en de afvoer van het afval.

Voortuin afgraven en grond afvoeren

Voortuin van 25 m2, 15 cm diep afgraven in verband met toekomstige bestrating + afvoer van de verwijderde grond. Locatie is goed bereikbaar.

Deel van tuin afgraven en grond afvoeren

Wij willen ons schuurtje (circa 2 bij 3 meter) verplaatsen. Het schuurtje moet daarbij op een nieuwe, nog te laten storten betonvloer worden geplaatst. Daarvoor moet allereerst de grond (op de nieuwe plek) afgegraven worden. We zijn benieuwd wat de kosten voor het afgraven zijn, inclusief de afvoer van het zand. Er zit overigens een hoge boom (sierappel, circa 10 meter hoog) van de buren vlak naast de schutting, in de hoek waar wij het schuurtje willen plaatsen. We vragen ons dus tevens af of het afgraven met of zonder schade voor de boom van onze buren kan plaatsvinden (hopelijk zonder natuurlijk). Mocht je tevens mogelijkheden hebben of weten voor het storten van het beton, dan zijn we eveneens geïnteresseerd in de kosten daarvoor.

Schone zwarte grond afgraven

Er moet 6m3 schone zwarte grond afgegraven worden incl afvoer hier van . Ivm aanbouw

Atlasceder en Hazelaar rooien

In de voortuin: Atlasceder hogerer dan het dak, circa 20/ 25 meter, stam omtrek circa 1.90 meter, circa 40 jaar oud. Drastisch inkorten dat er alleen een stobbe blijft staan of vellen en stobbefresen en afvoer. Op eigen grond, geen omgevingsvergunning nodig. In de achtertuin met toepad Hazelaar circa 12 meter, meerstammig, dikkere hoofdstam, circa 10 jaar oud. Vellen en stobbefresen en afvoer. Ook op eigen grond.

Graszonden leggen en tuin afgraven

Er dienen op een oppervlak van 250 m2 nieuwe graszoden gelegd te worden, inclusief vervanging zwarte grond (tuinaarde) en egalisering en afgraven huidige beplanting (struiken etc.). Gaarne uw prijs inclusief afvoer groenafval en eenmalig bemesting.

Tuin aanleggen bij nieuw gebouwde woning

Voor een nieuw bouwwoning willen wij de tuin laten aanleggen. Zou u een offerte voor volgende werkzaamheden willen geven ? De werkzaamheden 1- Uitgraven en afvoer vd grond. De oprit = 30 cm diepte. De fundering = 30 cm diepte. De vijver = 50 cm diepte. 2- Aanvullen met zand, puin / menggranulaat. De oprit 30 cm diepte. De tuinpad rondom het huis 20 cm diepte. 3- Leveren beton mortel voor fundering tbv veranda. Fundering met oppervlakte 0,5 x 10 meter x 60 cm diepte. Fundering met oppervlakte 28 m2 x 20 cm diepte 4- Bestraten oprit met grijs buitentegels 20x30x6 cm graniettegels 50x50x3 cm. 5- gras zoden aanleggen. Graag zou je een prijsopgave per werkzaamheid willen geven.

Partners

Partners van Casius