Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen

Het laten afgraven van het gazon, ophogen en terras aanleggen

Het gaat om ca 60m2 terras leggen waarvan ca30m2 oud terras. rest is nu nog gazon.

Tuin afgraven 20 cm en zand storten

Ik zoek een specialist die de tuin van mijn nieuwbouwwoning kan afgraven en ophogen met zand.

Een tuin afgraven, ophogen en egaliseren

Wij hebben in Dronten een achtertuin van 35 m2. De tegels willen we bewaren. Na het verwijderen van de tegels dient de tuin te worden afgegraven, opgehoogd en geëgaliseerd te worden.

Gazon verwijderen en afvoeren, daarna aanvullen en bestraten (105m2)

Achtertuin 45m2 gazon verwijderen en 0,15 m afgraven incl. Afvoer gazon/grond. Opvullen met zand voor aanleg terras. Mogelijkheid voor kleine graafmachine ( max 0,85m breed) Bestaande terras (60 m2) tegels verwijderen (0,5x0,5) en zand aanvullen (ongeveer 1a 2 m2 zand aanvullen). Bestraten achtertuin (45+60=105m2), stenen/ tegels nog uit te zoeken. Bestaande oprit plus voortuin ophogen en herbestraten (52m2).

Tuin afgraven en vullen met zand

Ik zoek een hovenier die mijn voor-, zij-, en achtertuin kan afgraven en ophogen met zand. Het betreft 290 m2. De tuinen zijn nog helemaal kaal, het betreft nieuwbouw.

Struiken, coniferen enkele bomen verwijderen + afvoeren en tuin ophogen

Struiken, coniferenen enkele bomen verwijderen en afvoeren. Tuin ophogen. Vijver van 5 bij 1,5 afgraven. Tuin is 225 m2. Ongeveer 30 a 40 kuub wat verwijderd moet. 20 kuub geel zand moet erop.

Tuin afgraven, ophogen en aantrillen

Ik zoek een hovenier voor het afgraven, ophogen en aantrillen van delen van mijn tuin. De oprit moet worden afgegraven en opgehoogd worden met zand en puin (25 m2), klein stukje met tuinturf. In de achtertuin is het een kwestie van afgraven en ophogen met deel zand en deel tuinturf (68 m2). De tuin is prima bereikbaar. Eventueel moeten er her en der tegels verwijderd worden.

Tuin afgraven egaliseren en ophogen met tuinaarde

Ik wil onze tuin af laten graven, egaliseren en daarna 5 - 40 cm op laten hogen met zand. Graag ontvang ik een offerte. De hele tuin is 60 m2 maar het gaat om 30 m2.

Tuin en oprit nieuwbouwhuis afgraven en vervolgens weer ophogen

Ik wil mijn grond oprit afgraven en afvoeren en vervolgens ophogen met 20 cm zand. Gaat om 40 vierkante meter. Tuin 15 cm afgraven, afvoeren en vervolgens ophogen met 15 cm zand. Nieuwbouwhuis staat in Nederhorst den Berg. Graag ontvang ik-vormen bovenstaande werkzaamheden een offerte. Mijn nieuwe huis staat in Nederhorst den Berg. Mijn postcode en adres zijn nog niet bekend. Alleen de straatnaam.

Het afgraven van een voor- en achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan afgraven, ophogen en egaliseren. De voortuin is 550 bij 150 cm en de achtertuin is 550 bij 800 cm. Dit moet geëgaliseerd ten behoeve van keramische tegels.

Partners

Partners van Casius