Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen

Gedeeltelijk renoveren van achtertuin

Ik zoek een hovenier voor het gedeeltelijk laten renoveren van mijn achtertuin (hoek). De afmeting van het stuk tuin waar het om gaat is 5,50 x 9 meter. De tuin is bereikbaar via de steeg welke 1.10 meter breed is. Het betreft: - verwijderen en afvoeren van schutting, - verwijderen en afvoeren van bielzen, - afgraven en afvoeren van aarde en gedeeltelijk aarde met grint, aanvoeren schoon zand, - het ophogen van zand voor de bestrating, - aanleggen van bestrating en schutting.

7 nieuwbouwtuinen afgraven en ophogen

Voor ons nieuwbouw project zoeken wij met de buren iemand die de tuinen kan afgraven en weer ophogen. Ook zouden we graag het oude grond laten afvoeren. Met wat voor soort grond er opgehoogd moet worden, willen we graag advies over. Het gaat om 7 tuinen. Om de tuinen is wel hekwerk, maar het is mogelijk om met machines de tuinen af te graven. Het afgraven kan voor de tuinen tegelijkertijd gebeuren aangezien er nog geen schuttingen tussen de tuinen aanwezig zijn. De breedte tussen de huizen is 5.4 meter. In totaal is de oppervlakte ongeveer 250 - 300 m2. Ik zou een foto kunnen sturen met de afstanden van de achterkant van het huis naar de schuurtjes en het hekwerk.

Tuin afgraven en vullen met zand (10 woningen)

I.v.m. een nieuwbouwproject in Zwaanshoek willen wij met in totaal 10 woningen (1 huizenblok) onze tuinen laten afgraven, afvoeren en ophogen, zodat er tegels, gras etc. op kunnen. De totale oppervlakte van de 10 tuinen exclusief de schuren is ongeveer 590m2 (zie ook bijgevoegde foto v/d tuinen; we gaan nog met de buren samen zitten om de maten scherper te krijgen). Kunt u op basis van deze informatie alvast een offerte doen? Uiteraard zijn we als huizenblok ook benieuwd of jullie een mooie korting kunnen aanbieden? Wij zien uw antwoord tegemoet,

Een achtertuin afgraven en egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan afgraven, ophogen en egaliseren. De tuin is 55 m2 groot en momenteel goed bereikbaar. De tuin moet worden opgehoogd met zand en aarde. Ik uiteindelijk een vijver in de tuin, een deel bestraten en een deel voorzien van gras.

Een tuin afgraven, ophogen met aarde en een parkeervlak realiseren

Ik zoek een hovenier die onze tuin kan afgraven om er deels een parkeervak met grind van te maken en het overige deel voorzien van nieuwe schone aarde. Onder het parkeervak mogelijk eerst puin voor versteviging. De oppervlakte is ongeveer 300 m2 waarbij het parkeer vak ongeveer 120 m2 betreft. Een boom in de tuin moet blijven staan. De tuin is erg goed bereikbaar.

Tuin nieuwbouw afgraven en ophogen

Ik zoek een hovenier die de tuin van 7 nieuwbouwwoningen kan afgraven en ophogen met zand. Hekwerk achterkant tuin reeds aanwezig, schuurtje in tuin reeds aanwezig, schuttingen nog niet. We willen dit met alle buren tegelijk laten doen. Elke tuin is ongeveer 51 m2. Qua diepte van de af te graven aarde bespreek ik graag met de vakman.

Afgraven en ophogen van achtertuin

Ik wil de tuin graag uitgegraven hebben, er liggen wat tegels in die we zelf eruit kunnen halen. Bestraten kan mijn man zelf maar het afgraven ophogen en afvoeren zouden we graag laten doen. We zijn benieuwd wat dit ongeveer zou gaan kosten. De tuin is 5,5 breed aan de ene kant 7 meter lang en aan de andere kant 9 meter, er staat een berging op van 2,5 bij 4 schat ik zo.

Afgraven afvoeren en ophogen

Wij willen onze voortuin deels opnieuw bestraten, kunstgras laten leggen en een trampoline inbouwen. Hiervoor zijn we op zoek naar een partij die 20 cm grond kan afgraven en afvoeren en ophogen met zand. 1 smalle border voor planten van 5,5/0,75 m (ruim 4 m2 tuinaarde en verder zand voor onder terras/kunstgras. De tuin is totaal ongeveer 45 m2.

Zand afgraven en ophogen met bemeste tuinaarde

In onze tuin moet in totaal ongeveer 40 m2 30 cm zand afgegraven worden, zowel voor als achter het huis, en opgevuld worden met bemeste tuinaarde. Op 1 plek moet er iets dieper (50 cm) worden uitgegraven (ongeveer 1 m2) vanwege het planten van een boom. We wonen in een buitenwijk van Rotterdam, de tuin is via een achterom te bereiken.

Een tuin afgraven en ophogen met zand en aarde

Ik zoek een hovenier die een deel van onze achtertuin kan afgraven en ophogen met zand en aarde. Het betreft 20 m2 wat ongeveer 15 cm moet worden afgegraven. De tuin is bereikbaar via de woning. Het gaat ongeveer om 5 m2 aarde en 15 m2 zand. Eventueel gaat het ook om het egaliseren hiervan.

Partners

Partners van Casius