Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afgraven en afvoeren van grond en leveren van grind? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afgraven en afvoeren van grond en leveren van grind. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afgraven en afvoeren van grond en leveren van grind

Afgraven en egaliseren

Graag een offerte voor het leegruimen/afgraven van onze tuin. Inclusief afvoeren en egaliseren.

Tuinen afgraven, afvoeren en ophogen

Graag zou ik willen weten wat het zou kosten om vijf nieuwbouw tuinen van totaal ongeveer 250 m2 af te graven en op te hogen. Er staan nog geen schuttingen dus het geheel is makkelijk te bereiken. Kan het ophogen bestaan uit zand en aarde?

Achtertuin afgraven en grond afvoeren

Een stuk van 21 m2 grond in de achtertuin afgraven (tot 20 cm) en hierna de grond afvoeren. Tuin is toegankelijk middels een poort achterom. Is een standaard afmeting, dus grote machinerie wordt lastig.

Oprit afgraven, afvoeren en egaliseren

Onze oprit is 12. 10 bij 7. 00 meter met een grindbed. Deze willen we laten afgraven en weer opgevuld hebben met zand zodat het bestraat kan worden. Graag hiervoor een offerte

Tuin afgraven en klaarmaken met zand voor aanleg terras

AchterTuin 80 m2 afgraven met 15 tot 20 cm. Hierna zandlaag aanleggen waarop keramische tegel van 4 cm gelegd kan worden. Dit is ongeveer 13m3. Grond laten afvoeren naar andere locatie 18 km verder op. Kan er zo heengebracht worden en neergestort. Graag offerte voor afgraven tot 20 cm voor 80 m2 en laten afvoeren naar andere locatie. Ook graag prijs voor 13m3 zand laten leggen en dan strak maken. Mvg,

Grond afgraven en afvoeren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het afgraven en afvoeren van een oppervlakte van circa 25m2 (6,2 x 4m) en 50 centimeter diep in mijn achtertuin. De tuin is te bereiken via een achterpad (max brede 1,20m). Wij hebben het snel nodig. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Tuin afgraven

Graag willen wij een offerte voor onze tuin leeghalen, afgraven en afvoeren. Het betreft een tuin van ongeveer 60 m2 en is bereikbaar door het huis (wij hebben geen achterom). In de tuin staan nog verscheidene boomstronken en dergelijke die verwijderd en afgevoerd mogen worden. Graag horen wij van u.

Tuin afgraven en zand storten

Graag een offerte voor ca 80 m2 planten en struiken verwijderen, afvoeren, egaliseren in Hellevoetsluis.

Tuin afgraven en ophogen met zand

De tuin moet afgegraven worden. In het midden van de tuin ligt een bult deze dient te worden geëgaliseerd en alle tegels en bakken kunnen weg. Er zal zo'n 20 centimeter diep afgegraven moeten worden. De oppervlakte van de tuin is 20 m2. Herbestraten is niet nodig, wel graag afvoeren van alle restanten.

Grond afgraven en afvoeren

Er dient een stuk grond van 50 m3 afgegraven te worden en afgevoerd. Het kavel is leeg en goed bereikbaar.