Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afgraven en afvoeren van grond en leveren van grind? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afgraven en afvoeren van grond en leveren van grind. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afgraven en afvoeren van grond en leveren van grind

Afgraven, afvoeren en aanvoeren zand

Tuin nieuwbouwwoning afgraven, afvoeren van aarde en nieuw zand aanvoeren. Tuin ongeveer 300 m2

Tuin afgraven en ophogen met zand

Graag offerte voor afgraven van tuin en weer ophogen met zand. Tevens paar kleine stronken van struiken wegfrezen. Inclusief afvoeren van materialen. De tuin is bereikbaar.

Grond afgraven en afvoeren

Er is grond vrijgekomen bij de bouw van een huis, ongeveer 70 m3. Dit wil ik graag laten afvoeren. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Heg afgraven en verwijderen

Er moet circa 15 meter heg uitgegraven worden. Het betreft buxus en taxus hagen van circa 1 meter hoog en 1 meter breed. Ook een losse struik verwijderen. Dit ook graag ook afvoeren.

Afgraven en afvoeren van grond en leveren van grind

We hebben een deel van ons verhoogd terras opgeofferd voor een fietsen-overkapping. Een deel van de grond, ongeveer 1 m³ zand en aarde, is afgegraven en een deel ligt nog onder de overkapping. De hoogte van de overkapping is 1,7 meter en de diepte is ongeveer 2,5 meter. Ik schat dat er in totaal ongeveer 3 m³ moet worden afgevoerd. Verder wil ik ongeveer 1 m³ grind laten aanvoeren voor ons pad. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Tuin afgraven, afvoeren en ophogen

Afgraven van 30cm voortuin 4m x 4m Contact via mail

Afgraven en afvoeren van grond

De tuin dient te worden afgegraven. Er is een gedeelte van ongeveer 4 m2 waar ongeveer 20 cm afgegraven moet worden. In dit gedeelte dient er ook nog een wortel van een conifeer en een klimop verwijderd te worden. In een gedeelte van 8 m2 dient er 10 cm afgegraven te worden. De grond dient ook door de vakman afgevoerd te worden.

Border afgraven en grond afvoeren

Border in mijn tuin ongeveer 20 cm afgraven en afvoeren. Grootte border ongeveer 7 m2.

Afgraven en afvoeren grond

Ik wil graag dat bij het bouwdepot waar mijn huis komt te liggen wordt afgegraven. Ik wil namelijk een kelder hebben. Deze moet onder het volledige huis komen van 10 x 11 meter en de garage van 5 x 10 meter. Ook moet deze 2,30 diep zijn.

Tuin afgraven en afvoeren

De voortuin die goed bereikbaar is dient ongeveer 15 cm afgegraven te worden en afgevoerd. Hierna zal het moeten worden geëgaliseerd. De oppervlakte is ongeveer 18 m2.

Partners

Partners van Casius