Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afgraven afvoeren grond ophogen met vulzand en bestraten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afgraven afvoeren grond ophogen met vulzand en bestraten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afgraven afvoeren grond ophogen met vulzand en bestraten

Tuin afgraven en zand en grond storten

Het gaat om een nieuwbouwwijk, dus wellicht zijn er 6 andere huizen ook geinteresseerd. Graag zou ik een offerte opvragen voor het laten afgraven van de tuin, het afvoeren van de grond en aanvullen van de grond. Het gaat om de volgende aantallen: Afgraven en afvoeren: - Afgraven achtertuin circa 20 cm onder peil a 60m2 - Afgraven voortuin tot circa 20 cm onderpeil a 15m2 - Afgraven oprit circa 45cm onder peil a 36m2 Aanvullen - Achtertuin: tot circa 15cm aanvulzand voor 20m2 en tot2 0 cm tuingrond 40m2 - Voortuin: tot 20 cm tuingrond a 15m2 - Oprit: tot circa 30cm repax voor 36m2 en tot 15 cm aanvulzand a 36m2

Tuin afgraven en vrijgekomen materiaal afvoeren

Tuin afgraven, afvoeren van aarde en wat stronken. Hierna egaliseren zodat er kunstgras op kan de tuin is ongeveer 40m2 Bijgaand een foto waarop te zien is dat je er makkelijk bij komt de achterste schuttingen zijn verwijderd

Tuin afgraven en zand afvoeren

Achtertuin en voortuin bij nieuwbouwhuis. Betreft kleigrond. Gaat om circa 200 m2. We zijn voornemens zelf op te hogen en te egaliseren, dus gaat enkel om graafwerk en afvoeren.

Tuin afgraven, egaliseren en tegelen

We hebben een stuk grond aan onze tuin van de gemeente kunnen kopen en willen dat nu in het geheel laten leeghalen zodat we de tuin helemaal opnieuw kunnen aanleggen. Het gaat om circa 50 m2 tuin waarin nu planten staan en een afgezaagde boomstam. Graag oud materiaal afvoeren. Daarnaast zou ik een offerte willen om het terras van 23 m2 opnieuw te laten egaliseren (het water loopt nu naar het huis toe) en de tegels opnieuw neer te leggen. Daarvoor wil ik de oude tegels gebruiken. Zie ook foto's, de boom met klimop hoort niet meer bij de tuin. In maart moet deze klus uiterlijk klaar zijn. Graag ontvang ik 2 offertes: 1 voor de tuin leeghalen en 1 voor het egaliseren en tegelen.

Tuin en oprit nieuwbouwhuis afgraven en vervolgens weer ophogen

Ik wil mijn grond oprit afgraven en afvoeren en vervolgens ophogen met 20 cm zand. Gaat om 40 vierkante meter. Tuin 15 cm afgraven, afvoeren en vervolgens ophogen met 15 cm zand. Nieuwbouwhuis staat in Nederhorst den Berg. Graag ontvang ik-vormen bovenstaande werkzaamheden een offerte. Mijn nieuwe huis staat in Nederhorst den Berg. Mijn postcode en adres zijn nog niet bekend. Alleen de straatnaam.

Tuin afgraven, afvoeren en bomen verwijderen

De tuin van 8 m x 11 m moet volledig afgegraven worden en afgevoerd worden. Ook staan er 5 grote bomen die volledig verwijderd moeten worden. Het is een hoekwoning waar de schutting er ook uit gaat dus makkelijk bereikbaar. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Afgraven en afvoeren + struiken verwijderen achtertuin

Achtertuin moet 10 cm afgegraven worden op een oppervlakte van +\- 10 x 6 en een 7 tal stuiken verwijderen en zoals op eerste foto achterin nog een restant boomwortel verwijderen en alles afvoeren.

Tuin afgraven 18m2

Wij zoeken een goed bedrijf die onze voortuin wil afgraven. En dan alles afvoeren en dan ophogen. Egaliseren en de tuin weer kan aanleggen het gaat om 18 vierkante meter. De tuin is goed bereikbaar voor een eventuele graver.

Souterrain afgraven, zand afvoeren + egaliseren

Graag wil ik een offerte voor het volgende: - Wij willen in ons souterrain (43m2) 30cm zand uitgegraven en afgevoerd hebben. Als eindresultaat willen wij een recht zandbed hebben, aangezien er een vloer op gestort gaat worden Bereikbaarheid: De ruimte is bereikbaar via oprit (4/5m) en vervolgens garage (7m). Aan het eind van de garage is een deuropening (1.2 meter hoog) naar het 80cm lager gelegen souterrain. Er is geen trap naar het souterrain. - Daarnaast ontvang ik graag een meerprijs voor het uitgraven en afvoeren van 10cm van zand in een droge kruipruimte (met normale hoogte) van ca 10 m2.

Tuin afgraven, afvoeren van de grond en aanvullen met geel zand

Graag ontvang ik een offerte voor het afgraven van de voor en achtertuin incl. pad langs de woning. en aan te vullen met geel zand. afmetingen zijn bij benadering. Achtertuin 7x15 meter Pad langs het huis 11x1 meter Voortuin 7x7 meter Bijgevoegde tekening gaat om woning C16, grote van de woning is 9,28 meter op de tekening, er is nog 2,40 meter uitgebouwd dit staat niet op tekening. Exacte maten zijn nog niet bekend. Willen nog een klein stukje gras plaatsen in de tuin dit stuk hoeft niet uitgegraven te worden. De woning wordt momenteel gebouwd oplevering wordt verwacht tussen juli en September.

Partners

Partners van Casius