Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afgraven en aanvullen 12 tuinen nieuwbouw woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afgraven en aanvullen 12 tuinen nieuwbouw woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afgraven en aanvullen 12 tuinen nieuwbouw woningen

Afgraven en aanvullen tuinen van 5 woningen, ineens

Recent zijn in Haarlem nieuwbouwwoningen geleverd. Met een aantal bewoners kijken wij nu hoe om te gaan met de tuinen. Zo kwam ik ook op uw site uit en interesse in uw dienstverlening. Kunt u mij helpen? Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor een vijftal woningen (ca 200m2 of meer ca 450m2 als de anderen ook meedoen): - afgraven 20 cm + aanvullen + aanvlakken + egaliseren - afgraven 50 cm + aanvullen + aanvlakken + egaliseren. Wat is de zand versus aarde prijs, beide van goede kwaliteit? Of komt u langs om de situatie te bekijken waarna u offerte uitbrengt? En op welke termijn hebt u tijd? In afwachting van uw reactie.

Gazon verwijderen en afvoeren, daarna aanvullen en bestraten (105m2)

Achtertuin 45m2 gazon verwijderen en 0,15 m afgraven incl. Afvoer gazon/grond. Opvullen met zand voor aanleg terras. Mogelijkheid voor kleine graafmachine ( max 0,85m breed) Bestaande terras (60 m2) tegels verwijderen (0,5x0,5) en zand aanvullen (ongeveer 1a 2 m2 zand aanvullen). Bestraten achtertuin (45+60=105m2), stenen/ tegels nog uit te zoeken. Bestaande oprit plus voortuin ophogen en herbestraten (52m2).

Tuin afgraven en zand en grond storten

Het gaat om een nieuwbouwwijk, dus wellicht zijn er 6 andere huizen ook geinteresseerd. Graag zou ik een offerte opvragen voor het laten afgraven van de tuin, het afvoeren van de grond en aanvullen van de grond. Het gaat om de volgende aantallen: Afgraven en afvoeren: - Afgraven achtertuin circa 20 cm onder peil a 60m2 - Afgraven voortuin tot circa 20 cm onderpeil a 15m2 - Afgraven oprit circa 45cm onder peil a 36m2 Aanvullen - Achtertuin: tot circa 15cm aanvulzand voor 20m2 en tot2 0 cm tuingrond 40m2 - Voortuin: tot 20 cm tuingrond a 15m2 - Oprit: tot circa 30cm repax voor 36m2 en tot 15 cm aanvulzand a 36m2

Tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2)

Graag zou ik een offerte opvragen voor het afgraven (en weer ophogen) van grond. Het betreft het afgraven van tuinen bij een nieuwbouw project in Haarzicht te Vleuten. Onze straat, bestaande uit 5 twee-onder-eenkap woningen, wordt waarschijnlijk in april opgeleverd. Zoals het er nu naar uitziet willen allen eigenaren hun grond laten afgraven. Dit betreft een totale oppervlakte van ongeveer 2000 m2. Niet alle tuinen hebben exacte dezelfde oppervlakte, dus dit kan afwijken. Eén van de bewoners heeft met zijn hovenier gesproken en gaf dit als wens mee: Uitgraven van de voor- en achtertuin en naast garage +/- 150 m2, 20 cm diep onder kozijn uitgraven en 15 cm zand aanvullen. Oprit +/- 50 m2, 35 cm diep uitgraven en 10 cm gebroken puin aanvullen. Zou je ons voor ons een offerte willen opstellen met daarin een specificatie van de kosten en werkzaamheden. Daarnaast graag een indicatie hoeveel tijd het afgraven ongeveer in beslag zal nemen en of er nog bepaalde vereisten voor de werkzaamheden.

Tuin afgraven, afvoeren van de grond en aanvullen met geel zand

Graag ontvang ik een offerte voor het afgraven van de voor en achtertuin incl. pad langs de woning. en aan te vullen met geel zand. afmetingen zijn bij benadering. Achtertuin 7x15 meter Pad langs het huis 11x1 meter Voortuin 7x7 meter Bijgevoegde tekening gaat om woning C16, grote van de woning is 9,28 meter op de tekening, er is nog 2,40 meter uitgebouwd dit staat niet op tekening. Exacte maten zijn nog niet bekend. Willen nog een klein stukje gras plaatsen in de tuin dit stuk hoeft niet uitgegraven te worden. De woning wordt momenteel gebouwd oplevering wordt verwacht tussen juli en September.

Tuin ophogen en egaliseren

We hebben een nieuwbouw woning en hebben de tuin al laten afgraven en aanvullen. Echter is er niet genoeg aangevuld en moet het nog geëgaliseerd worden. Het is een tuintje van 5 m bij 5,8 m en denk dat er ongeveer 2 kuub erbij moet. Wat kost het ongeveer om de tuin op te hogen en egaliseren zodat wij zelf de tegels kunnen leggen?

Oprit uitgraven en aanvullen en deel tuin afgraven

Wij leveren en monteren kunstgras en straatwerk. Op een klus moeten er ca. 26 m3 grond/gras afgraven en afvoeren. Tevens moet er ca. 15 m3 vulzand op de oprit gelegd worden (vlak). Hoeveel zou dat zijn jullie kosten en kunnen jullie op korte termijn dit uitvoeren? Locatie Laren.

Afgraven tuingrond+ aanvullen zand

De klus betreft het afgraven van tuingrond uit achtertuin van een nieuwbouwwoning. Het afgraven voor een terras en carport (20-25cm), aanvullen en aftrillen met schoonzand (grotendeels tbv straatwerk, dus een diepte van 15-20cm) totaal ~70m2.

Afgraven en aanvullen

Aub een offerte voor een nieuwbouwlocatie. Betreft uitgraven 15 tot 20 cm en aanvullen met zand. Afmeting tuin: 10 x 10 m betreft meerdere woningen. Aub een totaalprijs per m2.

Afgraven en aanvullen 12 tuinen nieuwbouw woningen

In december 2019 en januari 2020 worden onze woningen in het project Droomkoning fase 2 te Beverwijk opgeleverd. Dit betreffen 12 nieuwbouw woningen waarin wij als kopersgroep ons verenigd hebben om het ontgraven van de tuinen en het plaatsen van schuttingen gezamenlijk uit te voeren. Wij zijn opzoek naar een partij die de voor- en achtertuinen voor ons kan afgraven en kan aanvullen met zand, zodat er bestraat kan worden. Voor de opritten naar de garage dient er rekening gehouden te worden met een verharde puinlaag, voordat er aangevuld kan worden. Bijgaande stuur ik de situatietekening mee. Het betreft bouwnummer 14 t/m 25. Het gaat om 180 m2 per woning.

Partners

Partners van Casius