Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afgebroken schutting repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afgebroken schutting repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afgebroken schutting repareren

Deel tuin verwijderen en herstellen

Wij gaan een uitbouw van 4 meter plaatsen. De schutting tussen ons en de woning naast ons wordt verwijderd. Er zal bij de buren 3 planten verwijderd moeten worden en de border van 4 meter hersteld. Dit zal voor 20 augustus afgebroken moeten worden.

Schutting met stormschade laten repareren

Poort/schuttingdeuren tuin zijn kapot door de storm. Schroeven in 1 betonnen paal afgebroken, beide palen gedraaid. Geen bestrating aanwezig. Zie foto's in bijlage. Reparatie op korte termijn.

Schutting na een storm laten repareren

Tijdens de storm van januari is een deel van onze schutting beschadigd: de draagpaal is afgebroken. Het betreft een schuttingsdeel van circa 2,5 meter. Ik heb een achterom.

Schutting met stormschade repareren

Graag een offerte voor: Schutting beschadigd door storm. Twee palen zijn gebroken en 3 schutting delen 3 x 1. 80 zijn eruit gerukt en afgebroken, maar moeten nieuwe geplaatst worden. En uiteraard nieuwe palen plaatsen, die wil ik nu in beton geplaatst hebben. Graag advies hierin. Er is ook een deel van Trespa die aan t huis vastgezet moet worden.

Betonnen schuttingpaal laten vervangen

Tijdens de storm in januari is 1 van de 3 betonnen palen van onze schutting onderaan afgebroken. Ik wil graag weten wat het kost om alleen de afgebroken betonnen paal te laten vervangen.

Scheve schutting repareren

1 van de palen van onze schutting hangt scheef. We denken dat hij ondergronds is afgebroken. We weten niet zeker of de palen ondergronds in beton zijn gegoten, de schutting staat op een erg stevige kleigrond dus we dachten dat de palen daar in zijn geslagen.

Schutting vervangen met behoud van begroeiing

Aan een zijde is de huidige schutting verrot. Deze is 12,5 meter lang, deze schutting moet worden vervangen en geplaatst en de oude worden afgebroken. er zit een schuttingdeel met draadraster waartegen klimplanten en klimop groeit. Aanschaf van de schuttingdelen wil ik graag doen in overleg met de vakman.

Omgewaaide schutting repareren

De schutting is gedeeltelijk (3 van de 8 houten schutting) omgewaaid/afgebroken door de (januari) storm. De tuin is 9 meter lang, schutting komt aan 1 zijde, zonder poort. Alle schuttingdelen moeten vervangen worden dus het gaat om 8 schermen met palen. De klus zelf heeft geen spoed, een spoedige prijsopgave zou wel fijn zijn.

Schutting met deur plaatsen

Mijn tuin heeft nu een open verbinding naar de achterliggende steeg. Dat wil ik dicht hebben, er zou dus een nieuw stuk schutting geplaatst moeten worden, met daarin een deur. Opening is ongeveer 1,50 meter, en een deur die daar in moet komen moet 90 cm worden. Een deel van de oude schutting moet worden afgebroken en weggehaald. Materiaal heb ik niet, misschien nog oude schutting te gebruiken. Ik stuur een paar foto's mee van de huidige situatie.

Schutting repareren

Schutting: drie van de vier tuinschermen liggen plat, 3 palen in beton zijn afgebroken. Tuinschermen zijn nog te gebruiken, nieuwe palen zijn aanwezig.