Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afgebroken schutting repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afgebroken schutting repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afgebroken schutting repareren

Door storm beschadigde schutting vervangen

Door de storm moet er een schutting afgebroken worden en afgevoerd. De schutting is uitgevoerd met houten palen en stalen vlechtwerk matten met daar doorheen gegroeid hydra. (klimop). Er moet ook een nieuwe geplaatst worden van ongeveer 23 meter met een deur. Met hardhouten palen of beton met houten schermen van schaaldelen. Het werk is gelegen naast een parkeerterrein zodat het makkelijk is om af te voeren en er opnieuw 1 te plaatsen.

Stormschade aan schutting repareren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor onderstaande werkzaamheden inclusief materiaal. Werkzaamheden (Zie bijlage foto): Er zijn 4 houten palen afgebroken, het gaat om hardhouten palen. De afgebroken deel moet uit de grond en de nieuwe palen moeten in de grond en met cement vastzetten. Er is 1 scherm gebroken nr5 op de foto , die moet of gemaakt worden of een nieuwe scherm plaatsen als er nog hetzelfde scherm gekocht kan worden Een ander scherm is gebarsten maar niet helemaal gebroken Opruimen van de oude palen en afvoeren van alle overgebleven hout

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag 'n nieuwe schutting laten plaatsen door jullie, inclusief de schutting met palen en onderdelen. De schutting is 16,2 meter lang en moet geheel uit hout bestaan (wel hardhouten palen er tussen). Ik wil graag 'n offerte waarin alle prijzen apart vermeld staan van de gehele schutting en arbeidskosten. Ook moet de oude schutting afgebroken worden en afgevoerd. Prijs van de schuttingdelen mogen tussen de 40 en 60 euro zijn. Ik hoor het graag van u. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail me gerust!

Reparatie van een tuinschutting

De schutting in de tuin is door de hevige wind half omver geblazen. Op het moment staat deze overeind met behulp van een gespannen touw. Een aantal palen en planken zijn kapot op de plek van versteviging. Mijn vermoeden is dat er vanuit de grond extra versteviging nodig is en er een aantal planken en ook de schutting delen vast gezet moeten worden. Het gaat om circa 3 meter met 3 schutting panelen. In ieder geval 2 palen zitten behoorlijk los en dienen vast gezet te worden. En er is een stuk schuttingdeel met een paal afgebroken. Hoe ik de situatie inschat is dat rechtzetten en verstevigen genoeg is. Indien en meer materiaal nodig zou zijn, schaf ik dit graag aan in overleg met de vakman.

Afgebroken schutting repareren

De vorige bewoner heeft een schutting geplaatst. Toen ik verhuisde heb ik deze schutting overgenomen. Met de storm is een deel van de schutting omgewaaid. Ik zou deze graag weer gerepareerd willen hebben en graag een deur in mijn schutting geplaatst willen hebben. Ik ben zelf rolstoelgebonden, dus moet dit uitbesteden. De materiaalkeuze wil de klant graag met de vakman overleggen. De vakman is daarna verantwoordelijk voor de aanschaf van het nodige materiaal.

Afgebroken schutting repareren

Met de storm is onze gedeelde schutting met de buurman omgevallen/ afgebroken en wij willen graag dat dit gemaakt/een nieuwe schutting voor komt. De afmetingen die wij hadden zijn 2x 50 cm, 1x 180 cm en 3 palen van 10 cm per paal. Goed toegankelijke achtertuin.

Omgewaaide schutting na een hevige storm herstellen

Door hevige storm zijn er een aantal schuttingdelen omgewaaid. Er zouden 3 nieuwe schuttingdelen geplaatst moeten worden van 180 bij 180 cm. Plus een paal van standaard maat aan de andere kant vervangen worden. Deze is afgebroken.

Reparatie van een schutting

Door stormschade van 18 januari is een deel van de schutting omgewaaid. In totaal ligt er 6 meter plat. De stormschade is verzekerd met een eigen risico van 250 euro. Drie palen zijn afgebroken en beschadigd. Deze palen zijn in beton gegoten. Beton moet worden afgegraven en opnieuw gestort. Mogelijk moeten er ook drie schotten worden vervangen.

Stormschade aan schutting repareren

Na de in januari storm is een deel van de schutting omgewaaid, waarbij 2 palen zijn afgebroken. De schutting is van geïmpregneerd hout, onbekende leeftijd en ca 12 meter lang, 1. 80 hoog. Wat zouden bij benadering de kosten zijn om de schutting weer te repareren? Graag ontvangen wij de gratis en vrijblijvende offerte hiervoor. Na akkoord van de verzekering wil ik de schutting ook zo spoedig mogelijk laten herstellen. Graag ook een prijs voor complete vervanging! Foto van de schutting is toegevoegd.

Schutting herstellen en waterpas zetten

Door de storm is een schuttingscherm (eerste scherm) afgebroken van de betonnen tussenpaal waar die aan bevestigt was. Ook is door de enorme harde wind de schutting wat scheef gaan staan dus deze moet ook helemaal weer waterpas (schutting 12,5 meter lang).

Partners

Partners van Casius