Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin volledig renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin volledig renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin volledig renoveren

Grond egaliseren en kunstgras leggen

In de achtertuin dient er ongeveer 10 m2 tuin geëgaliseerd te worden en kunstgras gelegd. Daarnaast zijn er 2 delen grond die met klinkers bestraat moeten worden. De totale oppervlakte daarvan is 4 m2. Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn als de tuin volledig betegeld zal worden. Dit is ongeveer 25 m2 en de oude klinkers en tegels dienen dan door de vakman verwijderd en afgevoerd te worden.

Haag van coniferen verwijderen

In de achtertuin is een coniferen heg volledig uit de hand gegroeid. Wat kost het om deze te verwijderen. De tuin is ongeveer 10 meter lang.

Bomen rooien

In de achtertuin staan 2 grote Dennenbomen van ruim 8 meter hoog. Daar ik gras wil plaatsen, zullen de bomen gerooid moeten worden. De bomen staan volledig vrij en goed bereikbaar.

Bamboe uit de achtertuin verwijderen

Ik wil het bamboe volledig uit mijn achtertuin verwijderen. Afvoeren en verwijderen moet handmatig gebeuren. Er is geen achterom en het betreft een groot stuk: 10 x 1 meter.

Stadstuin nieuwbouw ontwerpen en aanleggen

Ik wil een volledig nieuwe achtertuin van circa 36 m2 (exclusief schuur: 32 m2) van de nieuwbouw woning ontwerpen en aanleggen. Wensen: praktisch (fietsen, kliko's), geschikt voor kleine kinderen, mogelijkheid om buiten te zitten/eten. Momenteel alleen zandpakket erop. Een schutting is optioneel. Afhankelijk van het ontwerp wil ik het betegeld, met kunstgras belegd of beide. Ik heb alleen contact met een andere schutting legger.

Tuin en schutting volledig opnieuw aanleggen

De achtertuin van 12.50 meter diep en 5 meter breed, willen we volledig opnieuw laten aanleggen, inclusief leegtrekken. Daarnaast zal aan 1 kant ook nieuwe schutting moeten komen, betreft het korte stuk van ongeveer 11 meter. Hier willen wij graag een hout/beton schutting laten plaatsen. De verhouding groen/tegels zal ongeveer 50/50 zijn. Graag ontvangen wij hier advies over wat de mogelijkheden zijn.

Bestrating en kunstgras leggen

Wij willen onze achtertuin die op dit moment volledig bestraat is gaan aanpakken. De tuin is 5.20 bij 8.45 meter groot inclusief schuur. De bestrating dient te worden verwijderd en 1/3 van deze beton klinkers moeten worden terug geplaatst. De overige klinkers moeten worden verwijderd. Ook het teveel aan zand moet door de vakman afgevoerd worden. Verder willen wij dat de vakman een houten vlonder legt en eventueel het kunstgras legt. De tuin heeft een achterom.

Voor- en achtertuin aan laten leggen

Achtertuin 25 m2: afgraven+ keramische tegels afleggen van VT-wonen Duostone (60 cm bij 60 cm, 4 cm dik). De achtertuin willen we volledig betegelen. Daarnaast willen we de mogelijkheden voor de schutting bespreken, klimop of iets passend. Voortuin 36 m2: afgraven, parkeerplek maken + deels beplanten en deels betegelen met normale tegels. Graag een complete offerte inclusief materialen, manuren en dergelijke.

Verwijderen boom inclusief stronk

Wij hebben sinds deze week de sleutel van onze nieuwe woning. In de achtertuin tegen de schutting aan staat een Den van ruim 6 meter hoog met 4 stammen. Graag laten wij deze boom volledig verwijderen en het tuinafval afvoeren. De tuin heeft een achterom.

Boomwortels en stronken van grote struiken verwijderen

We hebben in de tuin alle bomen omgezaagd. Nu moet alleen nog wat onder de grond ligt, wortels, verwijderd worden. Het gaat om boomwortels, grote struiken die wij er niet uit krijgen, en een conifeer met een wortel diameter 50 cm. Het gaat om 6 stuks in achtertuin en 7 stuks in voortuin. De tuin wordt vervolgens volledig opnieuw gedaan, dus hoeft geen rekening gehouden te worden met tegels.