Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin volledig renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin volledig renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin volledig renoveren

Achtertuin volledig renoveren

De achtertuin is ongeveer 9 bij 9 meter groot. De schuttingen in deze tuin zijn nog goed en hoeven niet te worden verwijderd. De kleine tegels kunnen wij eventueel zelf verwijderen. Er zullen hierna grote tegels gelegd moeten worden in de tuin en een olijfboom, palm, en vijgenboom aan 1 zijde geplaatst en aan de andere zijde Leibomen. Optioneel wil ik de mogelijkheden van een veranda weten. Hier voor maak ik graag een afspraak met de vakman zodat hij de tuin kan beoordelen en een advies en offerte kan geven.

Tuinontwerp en -renovatie

De achtertuin dient volledig opnieuw ingericht te worden, waarbij we de schuur ook afbreken en een nieuwe schuur gaan plaatsen. Tevens dient de tuin opgehoogd en geëgaliseerd te worden. We hebben nog geen tuinontwerp en er is ook nog geen keuze gemaakt met betrekking tot de schuur. Wel is de wens om alles te betegelen en voor de planten met bakken te werken, al dan niet ingebouwd. Tevens dienen de schuttingen vervangen te worden. De tuin is ongeveer 78 m2, 6 meter x 13 meter.

Berk volledig kappen

Wij hebben een berk in de achtertuin staat die wij graag laten kappen op 2 meter hoogte. De boom zelf is ongeveer 15 meter hoog en staat dicht tegen een muur aan. De takken dienen te worden afgevoerd en het restant van de stammen moeten in kleine stukken worden opgedeeld.

Tuinontwerp en -aanleg

Wij hebben een bestaande tuin, 160 m2, voor + achtertuin, die wij volledig opnieuw willen laten inrichten. De schutting mag blijven maar de rest mag afgevoerd worden. Het afvoeren van de oude tuin zouden wij zelf willen verzorgen. Ik wil graag een kind vriendelijke tuin, een doorrij naar de garage achterin de tuin een een zithoek / terras. Verder mag het een moderne maar wel bloemrijke tuin worden. De zijtuin langs de woning willen wij laten bestraten met Amsterdams waaltjes. Hier ligt nu grind. De voortuin is nu leeg. Hier willen wij een deel gras en een groene omheining laten plaatsen.

Tuin opnieuw aanleggen

De voortuin opnieuw doen. Dus leeg halen meeste is alleen tegels en nodig nieuw grond ivm vele onkruid zoals kattestaart. Opnieuw bestraten volledig met als afscheiding rand tegel blokken van 15 x 15 cm en waarschijnlijk 3 hoog. Tegels zelf zijn 60 x 60 cm bij 5 dik dezelfde als de achtertuin. Dus van A tot Z zeg maar.

Achtertuin volledig aanleggen

Ik wil mijn achtertuin aanleggen. De achtertuin is 7 bij 7 meter ongeveer. Er moet een schutting geplaatst worden, gras verwijderd en een gehele bestrating aangelegd worden. In de achtertuin staat al een tuinhuis van 2 bij 3 meter ongeveer. Deze is geplaatst op een 3 bij 3 bestrating die eerder al is aangelegd. Graag kom ik met u in contact voor informatie om tot een stappenplan te komen om die vervolgens uit te laten voeren. Tuin is makkelijk bereikbaar.

Voor- en achtertuin volledig verwijderen en aanleggen

Bestaande woning voor en achtertuin renoveren (oude eruit en nieuwe erin) voortuin ca 42 m2 achtertuin ca 55m2 geen bomen of andere enorme begroeing, alleen planten en bestrating wat verwijderd moeten worden. Grond moet opgehoogd worden en later weer bestraat. Graag een offerte op basis van arbeids loon en excl materiaal. Materialen kunnen in later stadium besproken worden. Graag reactie per email, alvast bedankt voor uw reactie ik wacht af naar de offerte met vriendelijke groeten,

Tuin opnieuw aanleggen

De achtertuin bij mij rijtjeswoning is ongeveer 5 meter breed en 6 meter lang. In het midden van de tuin staat een schuurtje. Op dit moment is de tuin volledig bestraat maar verzakt. De tegels moeten eruit, dan opgehoogd en terug geplaatst. Graag zou ik ook een border willen laten aanleggen en advies ontvangen voor de beplanting.

Houten schutting plaatsen in achtertuin

Graag zouden wij dan een offerte ontvangen voor het plaatsen van een schutting in onze achtertuin. De afmetingen zijn: achterzijde circa 5 meter en 2 zijkanten van circa 3 meter per kant, in totaal dus circa 11 meter met hoogte 180 cm. Daarnaast een deur/poort van 1 meter breed aan de achterzijde. In hardhout met betonpaaltjes en beton onderzijde. En graag ook een prijsopgave van volledig hout. Opgave graag inclusief plaatsen nieuwe schutting en verwijderen huidige schutting.

Tuin aan laten leggen

De achtertuin wil ik graag aan gaan pakken. De tuin is ongeveer 110 m2 groot en dient volledig leeggehaald te worden. Hierna zal er geëgaliseerd moeten worden. De wensen voor de nieuwe tuin zijn grote tegels, plantenbakken en een tuinhuisje voor 4 fietsen. Verder wil ik een terras van 4 bij 4 meter met houten vlonders met een overkapping erboven. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?