Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voor en achtertuin renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voor en achtertuin renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voor en achtertuin renoveren

Het opnieuw inrichten van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van ongeveer 25 m2 wat momenteel bezaaid is met gras. Ik zie graag een klein terras (9m2), een verhoogd border/plantenbak, een pergola en een hekwerk rondom te tuin. De tuin is bereikbaar per achterom. De tuin moet gedeeltelijk afgegraven worden.

Het renoveren van een tuin en terras

Ik zoek een hovenier die mijn terras van 11 bij 5 meter kan vervangen. Het terras bevindt zich in mijn achtertuin. Er moet even een vakman bekijken wat er exact moet gebeuren. Daarnaast moet er ook nog wat werkzaamheden gebeuren in de achtertuin.

Tuin betegelen met siertegels en een nieuw hekwerk plaatsen

Ik zoek een hovenier voor het renoveren van mijn achtertuin. Het gaat om een tuin van 7 bij 4 meter. Het gaat om het vervangen van het hekwerk. Het nieuwe hekwerk moet ongeveer 120 cm hoog worden en 7 meter lang zijn. Daarnaast moet er nieuwe sierbestrating komen. De tuin is goed bereikbaar via de achterzijde.

Gehele voor- en achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier voor het renoveren van de voor- en achtertuin. Het gaat om het afgraven van de aarde/zand, het ophogen met zand en het egaliseren hiervan. Vervolgens dienen beide tuin bestraat te worden. Ook willen we dat er een nieuw tuinhuisje in de achtertuin komt. Ook moet de schutting vervangen worden door een houten/betonnen schutting. Door het verwijderen van de huidige schutting is de tuin bereikbaar voor het grotere geschut. De oppervlakte wordt geschat op 70 m2. De bestrating et cetera halen we zelf weg.

Gazon aanleggen en bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Ik wil graag een terras van 530 bij 230 cm, daarnaast moeten er twee paden komen (naar de poort en schuur). Ik wil dat er naast de bestrating een gazon in de rest van de tuin word aangelegd. Hiervoor moet waarschijnlijk een deel van het zand worden afgegraven en worden opgehoogd met aarde. De tuin is 60 m2 en bereikbaar via een poort.

Tuin renoveren

Het betreft een achtertuin van ongeveer 9 bij 6 meter. Er zal een stuk opnieuw betegeld moeten worden, 9 bij 3 meter, en het achterste deel loopt af naar een sloot. Hier zou ik graag bodembedekkers of iets onderhoudsvrij willen laten plaatsen. De schuttingen dienen te worden vastgezet. De tuin is alleen te bereiken via de woning.

Tuin egaliseren en op nieuw aanleggen

Ik zoek een hovenier die een gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om het afgraven, ophogen en egaliseren van 150 m2. Alle huidige bestrating, beplanting en overige zaken dient te worden weggehaald. Vervolgens dient de tuin deels bestraat te worden. Daarnaast moet er ook gras komen. De tuin is lastig bereikbaar.

Achtertuin renoveren

Wij hebben een casco huis gekocht waarvan de achtertuin vanaf begin juli moet worden opgehoogd, bij voorkeur opspuiten. Grond moet worden gestort. Er moet bestrating komen, gras en schutting/begroeiing van een achtermuur. Oppervlakte 40 m² (3,5 diep en 6,5 meter breed). Al het materiaal voor deze klus in overleg.

Achtertuin renoveren

Wij wonen in een rijtjeshuis met een ruime achtertuin. De tuin is 15 meter lang en 5 meter breed. Er is nu beplanting en bestrating aanwezig. De beplanting dient deels te blijven staan. De bestrating en overige bestrating dient te worden verwijderd. Wij zouden graag nieuwe bestrating willen laten plaatsen en verder advies ontvangen hoe de tuin in te richten. De tuin heeft een achterom.

Laagje tuin afgraven en nieuwe grond erin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. De achtertuin is 55 m2 groot. Ik wil dat grotendeels van de tuin wordt afgegraven en worden opgehoogd. De huidige bestrating verwijderen we zelf. Het gaat om het ophogen met zand en aarde en het aanleggen van 15 m2 aan terras. De tuin is zeer goed bereikbaar.