Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voor en achtertuin op laten hogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voor en achtertuin op laten hogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voor en achtertuin op laten hogen

Tuin afgraven en zand storten

Ik wil graag mijn achtertuin laten afgraven en weer op laten hogen met wit zand. Het gaat om circa 25 m2 met hoog gras en enkele struiken. Het ophoogzand kan worden geleverd door de verhuurder. Ik heb een achterom.

Verzakte tuin op laten hogen

Onze achtertuin is verzakt. Wij zouden graag het terras op laten hogen en egaliseren en daarna de bestaande bestrating terug. Er bevinden zich 2 aardetuintjes in deze tuin. Zonder deze delen bedraagt het oppervlak 46 m2, wanneer we deze meetellen 55 m2. Er is een achterom aanwezig.

Tuin egaliseren en bestraten

Onze tegels in de achtertuin zijn verzakt. De tegels verwijder ik zelf waarna de vakman de tuin dient op te hogen. De totale tuin is 8 bij 6 meter groot en er zal eerst een stuk tegels komen met een opsluitband dan ongeveer 3 bij 2 meter gras en dan weer een deel bestrating met een opsluitband. De oude tegels kunnen voor de bestrating gebruikt worden. De tuin heeft een achterom.

Voor- en achtertuin op laten hogen

Na een waterleiding lekkage is zowel de voor- als achtertuin verzakt. Er liggen momenteel tegels deze moeten eerst weggehaald en daarna weer terug geplaatst. Graag zou ik deze willen ophogen. De afmetingen zijn: De voortuin is 13 x 5 en de achtertuin is 10 x 5. Graag ontvang ik een offerte.

Ophogen van de tuin

We overwegen onze achtertuin die in de loop der jaren gezakt is op te hogen. Misschien is nu een goed moment nu onze schutting met de buren is omgewaaid. Hiertoe zouden we graag een offerte ontvangen. Ophoging met zand/aarde wat liefst niet te snel inzakt en toch wat water doorlaat. De tegels kunnen wij voor de ophoging zelf verwijderen. Verhoging ongeveer 10 tot maximaal 15 cm. Iets aflopend naar achteren zodat water van het huis wegstroomt.

Ophogen voortuin en deel van de achtertuin

Ik wil de voortuin en een deel van de achtertuin (het lagere deel) op laten hogen. De totale oppervlakte is ongeveer 25 m². Ik laat graag even beoordelen hoeveel materiaal er op moet en ontvang daarna uw aanbieding.

Nieuwbouwtuin op laten hogen

Wij willen de achtertuin van onze nieuwbouwwoning laten ophogen met zand. Het gaat om ongeveer 70 m². In de achtertuin ligt een kleilaag. Graag alleen contact via de mail.

Bankirai terras aanleggen

Ik zou graag in de achtertuin een Bankirai terras laten aanleggen van ongeveer 8 bij 3 meter. Ik zorg ervoor dat de ruimte leeg gehaald is, echter dient de vakman het gedeelte wel op te hogen. De tuin heeft een achterom en is goed bereikbaar.

Aarde afgraven, afvoeren en zand storten

In onze tuin de aarde afgraven, afvoeren om vervolgens de tuin met zand op te hogen. Er staat nu veel onkruid. Het gaat om de voorbereiding van een achtertuin van circa 60 m2. Mogelijk op een later moment de tuin ook aanleggen.

Tuin op laten hogen en verdichten

Wat zou het kosten om 25cm diep afgraven van de gehele tuin, deze aanvullen met 25cm schoon zand, het afvoeren van de uitkomende grond, het aanvoeren van schoon zand en het mechanisch verdichten van de zandplaat met een zware trilplaat De tuin is totaal 155m2 groot (voortuin , zijtuin en achtertuin) Het is nieuwbouw en er ligt nu gewoon Bouwgrond/klei/oude grond/etc Graag reactie per mail.