Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Achtertuin herinrichten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: achtertuin herinrichten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: achtertuin herinrichten

Achtertuin herinrichten

Ik heb een achtertuin van een meter of 9 diep en 5,5 breed. Er staat een tuinhuis in van 2,5 x 3 meter. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden en een richtprijs zijn voor deels nieuwe afscheidingen, herinrichten, bestrating, nu 90% 30 x 30 cm tegels, en bescheiden borders voor wat beplanting. Voor de afscheiding zit ik te denken aan houten schuttingsdelen en palen. De achtertuin heeft een achterom. Graag maak ik een afspraak om advies te ontvangen en de mogelijkheden te bespreken.

Achtertuin herinrichten

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het herinrichten van mijn achtertuin. Bijgevoegd een impressie: 1) bestrating van ongeveer 24 m2 (ik denk aan beton tegels van 60 x 60 cm) (niet het patroon zoals afgebeeld) 2) composiet vlonders van 5,50 x 3 meter 3) Beton banden van 15 breed 2 vakken 4) Het schuurtje blijft zoals het is.

Voortuin herinrichten en eik snoeien

De voortuin is ongeveer 5 meter lang en 2 meter breed. De bielzen wil ik laten verwijderen en hiervoor dient er een nader te bepalen aantal/soort stenen plantenbakken geplaatst te worden. Verder is er al bestrating in de tuin aanwezig en dit wil ik doortrekken in de voortuin. Hoeveel m2 dit precies is durf ik niet te zeggen. In de achtertuin staat een grote gezonde eikenboom. Deze dient gesnoeid te worden en het groen dient te worden afgevoerd.

Tuin herinrichten

Achtertuin (zuidzijde) Ophogen ondergrond Bestrating vernieuwen Erfafscheiding vernieuwen (laag hekwerk) beplanting kan directe inkijk verminderen) Voorstel doen voor beplanting Creëren beschut terras Uitzicht vanuit huis bewaren (richting sloot) Gevelttuin voorzijde (noorden): Voorstel voor beplanting Zijtuin (oosten): Vorstelijk beplanting Erfafscheiding laag

Achtertuin herinrichten conform tuinontwerp

Wij hebben een tuinontwerp laten maken voor de herinrichting van onze achtertuin van ongeveer 56 m2. De oude tuin dient te worden leeg gehaald en afgevoerd. Hierna dient er gras, bestrating, pergola's, betongaas met hedera, gewassen en een moestuintje aangelegd te worden. De achtertuin is goed bereikbaar. Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het uitvoeren van de werkzaamheden conform het tuinontwerp, er zit ook een materiaallijst bij. In dat verband ontvang ik graag een e-mailadres waar ik alle stukken naartoe kan sturen.

Tuin laten herinrichten

De achtertuin van 40 m2 dient te worden leeggehaald. Hier ligt nu kunstgras en de eerste 3 meter zijn tegels. In de nieuwe tuin dient er bestrating gelegd te worden, eventueel kunstgras en een verhoogde border.

Tuin afgraven en herinrichten

Wij hebben enige tijd geleden 2 grote bomen laten kappen in onze achtertuin van 10 x 10 meter. We willen de tuin nu gaan renoveren. De stronken moeten verwijderd worden en een deel van de tuin moet worden afgegraven. We willen een stukje laten voorzien van gras en op een ander deel beplanting. De bestrating moet eventueel ook vervangen worden. We willen op het achterste stuk een schuur/blokhut. Achter de tuin loopt een steeg van 150 cm breed en 10 meter lang. Die moet misschien ook worden afgegraven. We maken graag een afspraak om onze wensen hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Achtertuin renoveren

In verband met onze gezondheid en leeftijd willen wij wat onderhoud aan onze achtertuin uitbesteden. De tuin is ongeveer 9 x 5 meter en we willen die laten herinrichten. Er moeten enkele oude bielzen worden afgevoerd en we willen ook 1 of 2 grote struiken laten verwijderen. We willen ook graag een terrasje laten aanleggen. Er zijn enkele lavendelplanten die vanuit de achtertuin naar de voortuin moeten worden overgezet. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Voortuin herinrichten en aanleggen

Ik wil mijn voortuin herinrichten met bloembakken van betonnen bielsen. De bloembakken worden twee bielsen hoog (plusminus 25 cm) en moeten met zand uit de achtertuin worden aangevuld. De beplanting verzorg ik later zelf. Tevens dient een grote conifeer inclusief wortel te worden verwijderd. Graag uw offerte inclusief afvoer van de materialen van de oude situatie (o.a. halve betontegels, en oude vergane spoorbiels) en de nieuwe materialen. Bij voorkeur eind maart gereed. Op de bijgaande foto de oude situatie waarin ik de nieuwe bloembakken geel heb ingetekend met tevens een bovenaanzicht inclusief maten van de nieuwe situatie. En de conifeer heb ik gemerkt met een geel kruis.

Zij/achtertuin inclusief schuttingen en carport herinrichten

Volledige zij- en achtertuin herontwerpen en herinrichten. Voorkeur voor veel (kunst)gras en nog ergens een extra terras met klinkertjes. Plaatsen van een nieuwe tuinafscherming, combinatie van schutting en groen. Eventueel ook deels gemetseld. Realiseren van een carport of praktisch dubbel gebruik van een plek waar eventueel auto kan staan, maar ook een zitje kan worden gecreëerd. Afmeting tuin circa 225 m2. Eventueel ook direct herinrichten voortuin van circa 60 m2. Het betreft een hoekwoning.