Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een achtertuin afgraven en ophogen met zand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een achtertuin afgraven en ophogen met zand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een achtertuin afgraven en ophogen met zand

Gedeeltelijk renoveren van achtertuin

Ik zoek een hovenier voor het gedeeltelijk laten renoveren van mijn achtertuin (hoek). De afmeting van het stuk tuin waar het om gaat is 5,50 x 9 meter. De tuin is bereikbaar via de steeg welke 1.10 meter breed is. Het betreft: - verwijderen en afvoeren van schutting, - verwijderen en afvoeren van bielzen, - afgraven en afvoeren van aarde en gedeeltelijk aarde met grint, aanvoeren schoon zand, - het ophogen van zand voor de bestrating, - aanleggen van bestrating en schutting.

Tuin afgraven en bestraten

Graag ontvang ik van u een offerte voor het afgraven van mijn tuin (nieuwbouwwoning) inclusief het leggen van bestrating voor de voor- en achtertuin. De tuin is 65 m2. Bijgaand een schets van de te creëren situatie. De tegels zijn reeds aanwezig. Hoor graag van u, bedankt alvast!

Afgraven en gedeeltelijk afvoeren grond

Voor het bouwen van een toekomstig zwembad in een constructie, wil ik alvast een fundering maken. Hiervoor zou ik graag een vierkante afgraving van 4.10 m x 4.10 m, 1.40 m diep willen laten uitgraven. Een groot gedeelte van de grond zal gebruikt worden voor verhoogde boarders, maar een deel (zeg de helft) zal moeten worden afgevoerd. De tuin is vrij toegankelijk met een een graafmachine vanuit een parkeerplaats aansluitend aan de achtertuin. De afgraving zal komen tegen de achterkant vd tuin, waardoor de afstand van container en afgraving erg dicht bij elkaar staat. Graag mailen ipv bellen.

Een achtertuin afgraven en egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan afgraven, ophogen en egaliseren. De tuin is 55 m2 groot en momenteel goed bereikbaar. De tuin moet worden opgehoogd met zand en aarde. Ik uiteindelijk een vijver in de tuin, een deel bestraten en een deel voorzien van gras.

Tuin afgraven en egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan afgraven en egaliseren. Wellicht moet de tuin ook opgehoogd worden. Het gaat om een tuin van 15 bij 20 meter. De tuin is bereikbaar via een poort van 120 cm breed.

12 nieuwbouwtuinen afgraven, afvoeren en storten

Voor onze nieuwbouwhuizen (12 stuks) willen wij onze tuinen laten afgraven 20/25 cm, afvoeren en straatkant storten. Gemiddelde achtertuin is 65 m2 en dan de voortuin 20 m2. Er zijn ook 4 hoekhuizen van de 12, die een iets grotere tuin hebben ( schatting 100 m2). Wat kost het totaal per m2 als wij het tegelijkertijd laten uitvoeren? De opdracht zal plaatsvinden in oktober dit jaar.

Afgraven en ophogen van achtertuin

Ik wil de tuin graag uitgegraven hebben, er liggen wat tegels in die we zelf eruit kunnen halen. Bestraten kan mijn man zelf maar het afgraven ophogen en afvoeren zouden we graag laten doen. We zijn benieuwd wat dit ongeveer zou gaan kosten. De tuin is 5,5 breed aan de ene kant 7 meter lang en aan de andere kant 9 meter, er staat een berging op van 2,5 bij 4 schat ik zo.

Tuin afgraven

De voortuin ligt vol bergen zand vanuit de achtertuin. Ik wil het graag geëgaliseerd hebben. De tuin is ongeveer 40 m2, de hekken moeten eruit dus het is goed bereikbaar.

Een tuin afgraven en ophogen met zand en aarde

Ik zoek een hovenier die een deel van onze achtertuin kan afgraven en ophogen met zand en aarde. Het betreft 20 m2 wat ongeveer 15 cm moet worden afgegraven. De tuin is bereikbaar via de woning. Het gaat ongeveer om 5 m2 aarde en 15 m2 zand. Eventueel gaat het ook om het egaliseren hiervan.

Tuin afgraven en tuinaarde storten

Wij hebben een nieuwbouwhuis met een achtertuin van 11 x 14 meter. Daarnaast nog een zijtuin en oprit. Oprit is bestraat en terras in achtertuin is aangelegd. Er is ook al 15 tot 20 m3 grond afgevoerd. Er moet nog meer worden afgegraven, ongeveer 15 cm. Daarna moet er worden opgehoogd met tuinaarde. De 15 cm gaat niet over gehele achtertuin, maar over iets meer dan de helft. De grond zou teelt baar zijn maar is het niet door kleine stenen. Graag prijsindicatie van afgraven en afvoer grond.

Partners

Partners van Casius