Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een achtertuin afgraven en ophogen met zand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een achtertuin afgraven en ophogen met zand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een achtertuin afgraven en ophogen met zand

Tuin afgraven, grond afvoeren en nieuwe tuin aanleggen

Ik wil graag mijn achtertuin laten afgraven de ruimte is ongeveer 6 bij 7 meter en een stuk van 3 bij 1, hier zitten nog een aantal wortels en stronken in, dit moet ongeveer 50 cm afgegraven worden. Waarna een deel van de tuin aangelegd moet worden De achtertuin is bereikbaar via een pad van iets meer van een meter breed waar een poort in zit, de huidige schutting mag er uit waardoor de tuin goed en makkelijk bereikbaar is vanaf het pad er achter.

Tuin leeghalen en afgraven

Ik wil mijn achtertuin (nieuwbouwhuis) graag laten uitgegraven. Grond is vrij hard en bevat ook wat bouwafval dus wellicht ook wat nieuw zand erin. Tuin is ongeveer 51 vierkante meter (5,4 breed en 9,45 diep) en grenst aan een binnenpleintje (parkeerplaatsen). Bereikbaarheid is daardoor goed. De 51 vierkante meter is inclusief een schuurtje van ongeveer 9 vierkante meter.

Tuin uitgraven en grond afvoeren

Ik wil mijn achtertuin laten afgraven en weg laten voeren. Totaal 75 M2 inclusief voortuin. Het betreft een nieuwbouwwijk en misschien mogelijk om het gehele rijtje te doen?

Tuin afgraven en afvoeren

Ik wil graag mijn achtertuin laten afgraven de ruimte is ongeveer 6 bij 7 meter en een stuk van 3 bij 1, hier zitten nog een aantal wortels en stronken in, dit moet ongeveer 50 cm afgegraven worden. De achtertuin is bereikbaar via een pad van iets meer van een meter breed waar een poort in zit, de huidige schutting mag er uit waardoor de tuin goed en makkelijk bereikbaar is vanaf het pad er achter.

Tuin afgraven en afvoeren

Ik ontvang graag een indicatie voor het afgraven van een (deel van) een achtertuin. Diepte circa 20 cm. Oppervlakte circa 35 m2. Achtertuin bereikbaar (doorgang 100 cm breed).

Een tuin afgraven, ophogen en egaliseren

Wij hebben in Dronten een achtertuin van 35 m2. De tegels willen we bewaren. Na het verwijderen van de tegels dient de tuin te worden afgegraven, opgehoogd en geëgaliseerd te worden.

Grond afgraven achtertuin (nieuwbouw) en vullen met ophoogzand

Voor onze nieuwbouwwoning zouden wij graag onze achtertuin uit willen laten graven (ongeveer 20 cm diepte), afvoeren en vervolgens ophoogzand laten plaatsen. Wij kunnen u helaas niet uitnodigen om de tuin te bezichtigen, wij krijgen 1 mei de sleutel. Wel hebben wij een plattegrond van de achtertuin en het gaat om circa 36 vierkante meter tuin. De tuin is tot 12 mei via een gezamenlijk binnenterrein te bereiken, hierna zal er een schutting omheen staan. Onze voorkeur gaat daarom uit om voor 12 mei het project uit te voeren, omdat het dan nog makkelijker bereikbaar is. Wij zijn erg benieuwd naar een prijsopgave voor het gevraagde. Zie bijlage voor afmetingen. Indien mogelijk via de mail te reageren, telefonisch slecht bereikbaar.

Talud afgraven en grond afvoeren

Ik mijn achtertuin wil ik links en rechts van een bestaand vlonder het talud af laten graven en de grond af laten voeren. De bedoeling is om het vlonder te verbreeden. Talud is ca. 3m lang, 0.9m diep (maximaal) en ca. 1.5m breed, en dat dus twee keer. Tuin is momenteel nog achterom bereikbaar (via tuin buren). Over ca. 3 weken zal dit niet meer mogelijk zijn. Foto's van de situatie en het achterom bijgevoegd.

Gazon verwijderen en afvoeren, daarna aanvullen en bestraten (105m2)

Achtertuin 45m2 gazon verwijderen en 0,15 m afgraven incl. Afvoer gazon/grond. Opvullen met zand voor aanleg terras. Mogelijkheid voor kleine graafmachine ( max 0,85m breed) Bestaande terras (60 m2) tegels verwijderen (0,5x0,5) en zand aanvullen (ongeveer 1a 2 m2 zand aanvullen). Bestraten achtertuin (45+60=105m2), stenen/ tegels nog uit te zoeken. Bestaande oprit plus voortuin ophogen en herbestraten (52m2).

Tuin afgraven en vullen met zand voor bestrating

Ik wil mijn achtertuin en voortuin laten uitgraven ongeveer 15 cm diep en afvoeren van de grond en opvullen met grond voor bestrating Afmeting 15 meter x 5.50 en 2.10 x230 de poort en brandgang is ongeveer een metertje breed. Voortuin 5.50 x2,50. Gaat alleen om het uitgraven en opvullen.

Partners

Partners van Casius