Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Voor en achtertuin aanpakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: voor en achtertuin aanpakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: voor en achtertuin aanpakken

Voor- en achtertuin aanpakken

Graag wil ik mijn voortuin en achtertuin aanpakken. Er moeten verschillende dingen gedaan worden, onder andere: Voortuin (11 m2) - Struiken weghalen - Oude bestrating verwijderen - In zijn geheel opknappen Achtertuin (5.5 m2) - Schuur naar de voortuin verplaatsen - Nieuwe tegels / bestrating plaatsen - Witte plantenbakken plaatsen Is het mogelijk om een keer een afspraak te maken, zodat u kan langskomen?

Voortuin en achtertuin aanpakken

Wij zoeken iemand die de bestrating vlak/ egaal kan maken. Wij zoeken iemand die met ons mee kan denken over het ontwerp van onze voortuin. Na overleg willen wij graag een totaalprijs, u kunt ook een indicatie aangeven naar aanleiding van de foto's. De voortuin is 15-20 en de achtertuin is 30 m2. Doel 1: drie kliko's naast elkaar Doel 2: ruimte om te zitten creëren Doel 3: licht creëren Doel 4: de bordes in de achtertuin weghalen Doel 5: schutting plaatsen in de achtertuin.

Tuin bij nieuwbouw aanleggen

Graag willen wij de tuinen aanpakken bij onze opgeleverde nieuwbouwwoning. De achtertuin is 9.80 x 6.50 meter groot. Hier dient er een hout/ beton schutting geplaatst te worden. Er zal 1 deel van 9.80 meter geplaatst moeten worden en 1 deel van 6.80 meter. Verder wil ik hier 2 terrassen laten aanleggen tegen de woning aan van 6.50 x 3 meter en een terras achterin de tuin van 4 bij 3 meter. Er zal tuinverlichting en vaste planten geplaatst moeten worden. De voortuin van 6.50 bij 2.50 meter wil ik graag laten bestraten.

Tuin renoveren

Wij zouden graag onze achtertuin willen aanpakken. De tegels van het terras dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Daarna zal de tuin geëgaliseerd moeten worden en daar waar nodig opgehoogd. Het terras moet opnieuw worden aangelegd en graszoden geplaatst. De precieze aantal m2 weten wij hier nog niet voor. De tuin is 14 bij 10 meter groot en naast de tuin is er een oprit van 10 bij 4 meter. Separaat zou ik graag de mogelijkheden willen weten voor een hout/ beton schutting. Hiervoor is nog niet duidelijk hoe lang de schutting gaat zijn.

Bestrating en kunstgras leggen

Wij willen onze achtertuin die op dit moment volledig bestraat is gaan aanpakken. De tuin is 5.20 bij 8.45 meter groot inclusief schuur. De bestrating dient te worden verwijderd en 1/3 van deze beton klinkers moeten worden terug geplaatst. De overige klinkers moeten worden verwijderd. Ook het teveel aan zand moet door de vakman afgevoerd worden. Verder willen wij dat de vakman een houten vlonder legt en eventueel het kunstgras legt. De tuin heeft een achterom.

Tuin egaliseren en straatwerk aanbrengen

De achtertuin van 47 m2 wil ik graag aanpakken. Het gras moet worden verwijderd en daarna alles geëgaliseerd. Er zal een deel van 30 m2 bestraat moeten worden en 17 m2 wordt gras. De tuin is goed te bereiken via een achterom.

Tuin opnieuw aanleggen

Wij willen onze voortuin opnieuw laten aanleggen. We hebben op dit moment een tuin van ongeveer 35 m2. Er staan wat struiken en er is een pad naar de voordeur. We willen de tuin helemaal opnieuw laten doen. Voordelig en onderhoudsvriendelijk is voor ons belangrijk. We willen ongeveer 50% laten bestraten, we hebben zelf de tegels al. Het gaat dan om een nieuw pad en een stuk tegen het raam aan waar we dan een bankje kunnen neerzetten. De rest willen we opvullen met een boompje in het midden en wat dekkende lage planten in het voorste gedeelte. De aarde willen we dan opvullen met schors. Optioneel is een laag hekje aan 1 kant van het huis, scheiding met buren. Het is al met al een redelijk overzichtelijke klus en ik wil daarom graag een duidelijke offerte. We willen later ook de achtertuin aanpakken, dus is het belangrijk dat deze klus binnen het budget blijft.

Tuin uitgraven, egaliseren en voorbereiden

Ik woon sinds 17 jaar in een leuke Vinex-woning en wil er nu de achtertuin gaan aanpakken. Ik laat de tuin van ongeveer 70 m² graag uitgraven en met zand egaliseren. Ik wil daar later zelf een bankirai vlonder gaan plaatsen. Ik laat daarom op het zand graag worteldoek plaatsen met daarop enkele rijen (2e hands) grindtegels, zodat ik daar later de vlonderpalen op kan plaatsen. Er is een goede toegang tot de tuin via een achterom en poort. Een kleine graafmachine kan daar zeker doorheen. Ik ontvang graag uw offerte.

Wilg kappen en stobbe wegfrezen

Bij een van mijn huurwoningen staat een grote wilg in de voortuin die ik wil laten kappen. Ook de stobbe moet worden weggefreesd. De boom is goed bereikbaar, er is een breed trottoir aan de linkerzijde naast de boom. Er is ook een oprit. De boom is nu kaal. Ik ga nog even navraag doen of er een kapvergunning nodig is. Verder wil ik de achtertuin en zijtuin van totaal 100 m² laten aanpakken. Dat is nu enorm rommelig en ik wil het mogelijk grotendeels laten betegelen. Dat mag met gebruikte tegels gebeuren. Ik bespreek dit graag even en ontvang daarna uw offerte.

Nieuwbouwwoning afgraven en met zand egaliseren

Wij zijn onlangs in onze nieuwbouwwoning getrokken en willen nu de achtertuin gaan aanpakken die nog 1 vlakte ongezelligheid is. We willen de tuin van 35 m² laten afgraven en er daarna ophoogzand laten aanbrengen, zodat de tuin later betegeld kan worden. De laagdikte die eraf moet kan ik niet schatten, wellicht wilt u dit even zelf vaststellen vooraf. De tuin is momenteel nog goed toegankelijk. Er zijn ook enkele buren die hun tuin willen laten afgraven, die tuinen zijn wat groter. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.