Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleg tuin achterzijde? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleg tuin achterzijde. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleg tuin achterzijde

Waterput in de tuin laten slaan

Ik zoek een specialist voor de aanleg van een werkende waterput in mijn tuin. De levering en aansluiting van een pomp et cetera graag in onderling overleg. De tuin is 400 m2 groot en zeer goed bereikbaar

Aanleg tuin achterzijde

Wij willen graag de achtertuin opnieuw aanleggen over een oppervlakte van ~60 m2, met een terras van ong. 30 m2 (tegels van 0.6*0.6)

Waterput voor tuinberegening slaan

Ik zoek een specialist voor de aanleg van een werkende beregeningsprut in mijn tuin. De levering en aansluiting van een pomp et cetera graag in onderling overleg. De tuin is 300 m2 groot en zeer goed bereikbaar.

Bestrating en aanleg van borders

Onze tuin is 15.9 bij 12.5 m excl. terras van 3.5 bij 3.4 m, daarin moeten 2 borders aan de zijkanten komen: 1 x 1.60 bij 6.00 m ( 1 zijkant van 6.00 m ) en 1 x 1.85 bij 6.00 m ( 2 zijkanten van 6.00 m ). In het midden van de tuin komen 2 borders van 4.20 bij 1.80/2.40 m. De borders willen wij van stapelblokken strak antraciet. De tegels van smartton 60 x 60 x 4 cm. Weghalen doen wij zelf, dus het gaat om: het zandbed goed aantrillen, het leggen vand e tegels en het maken van de borders. Wij zijn opzoek naar een vakman die echt gespecialiseerd is in het leggen van tegels.

Aanleg van bijgeleverde ontwerp tuin

Ik wil graag mijn tuin helemaal laten renoveren. Ik heb een tekening hiervan bijgevoegd. Het gaat om een tuin van 90 m2. Huidige bestrating moet er worden gehaald. De groene schutting op de tekening kan blijven staan. De schutting waar drie boompjes staan, daar moet een nieuwe houten schutting van 8 meter komen. Daarna graag 43 m2 betegelen. Hier eerst graag een klein beton laag storten van 5 cm en daar dan de tegels inleggen. Daarnaast 10 m2 houten planken leggen. Een overkapping van hout en deze graag zwart gespoten. We willen een flexibel doel dat waterafstotend is (afmetingen 2,5 bij 4m). De tuin is via de garage te bereiken.

Waterbron slaan

Ik wil in mijn achtertuin een water bron voor de beregening van mijn tuin. Ik heb een tuin van 15 bij 20 m ongeveer. In de buurt hebben meer mensen een bron laten maken via een spuittechniek, dit zou ik ook graag laten doen. Slangen kan ik zelf aansluiten. Van mijn buurman heb ik gehoord dat het grondwater op 15 m zit, maar hij heeft het al een tijd geleden laten doen dus ik weet niet of dit nog steeds zo is. Ik heb niets over een vergunning gehoord. Graag heb ik iemand langs waarmee ik de situatie kan bekijken en bepalen wat een handige plek is om de pomp te plaatsen. Wat zijn de kosten om een bron te maken inclusief aanleg pomp?

Dam/keerwand en steiger aanleggen

Ik wil graag mijn tuin renoveren. De tuin grenst aan het water. Gaat om de aanleg van een houten damwand en houten steiger. De huidige damwand bestaat uit halve betontegels 30x30. Deze haal ik er zelf uit- de steiger is nu grind. De bedoeling is om over de gehele breedte een houten damwand aan te leggen; hoogte van ong. 100 cm (1 m); breedte van de tuin is 700 cm (7 m). Daarnaast trapje van ong. 3-4 treden.De steiger moet zijn 700 cm (7 m) x 350 cm (3,5 m). Tuin alleen bereikbaar via het huis.

Tuinontwerp en aanleg

Voor een kleine binnentuin van 5 x 6 m zoek ik een ontwerp inclusief het aanleggen van een muurtje/plantenbak met geintegreerd bankje als afscheiding met de buren. Voor de patio moet betegeld worden en beplanting komen. Er is momenteel helemaal niets. Ook afvoergoten voor de openslaande deuren zijn nodig en indien mogelijk een vertikale tuin van ong. 30 m2 en aanleg sedum dak van 30 m2.

Hoveniersklussen in een achtertuin uitvoeren

Wij willen graag onze tuin laten renoveren. Wij zoeken iemand die ons kan helpen met de aanleg van deze tuin. Wij hebben een tuin achter onze woning van ongeveer 55 m2. Wij hebben ons huis grondig laten verbouwen en de tuin heeft hier flink onder geleden. We willen graag de tuin opnieuw betegelen, plantenbakken, een boom laten omzagen en een nieuwe boom planten. Het betegelen van de tuin gaat om zo'n 45 m2. De oude tegels moeten er eerst uit worden gehaald en de grond moet worden geëgaliseerd. Eventueel willen we ook een nieuw tuinhuis bouwen. We willen hier graag ons in laten adviseren. Als er een nieuw tuinhuis komt, dan moet het oude tuinhuis ook worden afgevoerd. Daarnaast wat betreft het omzagen van de boom: hier hebben we inmiddels een vergunning voor.

Aanleg terras en bestrating

Goede middag, We willen onze bestaande tuin van ca 55m2 renoveren. Hierbij gaat het om het aanleggen van een terras vlonder of keramiek (hout-look) tegel, het aanleggen van een gazonnetje en keramieke betegeling in de rest van de tuin. In de bijlage een bestand van hoe we het ongeveer willen hebben (maar eigen suggesties zijn welkom). Ik hoor graag wat de mogelijkheden en kosten zijn. Met vriendelijke groet, Jurjen