Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleg nieuwe tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleg nieuwe tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleg nieuwe tuin

Groene beuk planten

Naast een muur in de tuin moet een groene beukenhaag (Fagus salvatica) worden aangebracht. lengte 11 meter, hoogte planten tussen 200-250 cm. Graag offerte inclusief aankoop planten en aanleg. Daarnaast kunnen er in de grond nog wat stompjes zitten, die graag ook verwijderen op een andere offerte.

Draineren achtertuin

Na overvloedige regenval staat dikwijls ons gazon blank (zie foto). Voor aanleg van de tuin hebben wij de zware klei 30 à 40 cm af laten graven. Onder het straatwerk ligt een dik pak zand. Borders en gazon zijn opgevuld met een goede kwaliteit zwarte tuingrond. Onderlaag is nog steeds dikke, (zware?), dichte klei. Wat kunnen wij hier het beste aan doen? Het gazon is 15 bij 15 meter en ik heb een achterom.

Terras en tuin renovatie

Het betreft een aanleg terras, oprit met schutting, carport en aanleg gazon tuin met voetpad. Beide circa 100 m3. De omheining rond om het terras is stuk. De schutting zal ongeveer 30 meter zijn. materiaal in overleg. Enige voorkeur gaat uit naar steen, opgetrokken in houten panelen met fundering.

Ontwerp en aanleg nieuwe tuin

Achtertuin 10 x 20 meter: Nieuw tegelpad, nieuw gazon, schaduw planten. Voortuin 6 x 3 meter: Nieuwe planten.

Tuin aanleg

Ons nieuwbouw woning is klaar en de tuin is nu aan de beurt. We hebben al een paar hoveniers over de vloer gehad, maar de kosten zijn erg hoog. Het gaat om een tuin van 9 x 15 m Wensen: Over de hele breedte (9 m) een schuur+overkapping 4,20 x 9 m bestrating tbv overkapping 9 x 6 m gras zoden Bordes tbv planten Terras 4,20 x 9,00 m.

Afgraven en afvoeren van 10 m3 grond

Ik ben opzoek naar iemand voor het afgraven en afvoeren van ongeveer 10 m3 zwart zand. Het gebruik van een graafmachine is waarschijnlijk niet mogelijk. Er is wel een achterom aanwezig, maar deze zit in een brand gang. Het gaat om een nieuwbouw tuin die ze vrij hoog hebben opgeleverd. Wellicht dat er ook wit zand opgehoogd kan worden, maar omdat wij nog niet zeker zijn wanneer wij beginnen met de tuin aanleg, durf ik niet te zeggen of dit dan handig is om meteen te doen. Graag ontvang ik een offerte.

Ontwerpen en aanleggen nieuwe tuin

Aanleg onderhoudsarme tuin met veel vaste groene planten met hoogte verschil, paar boompjes. Geen snoeiwerk zoals platanen ivm werk en allergie. Ongeveer 60-70% groen. Geen vijvers ed. Betreft nieuwe dijkwoning met hoogte verschil in de tuin en aandacht voor afwatering. Wordt opgeleverd met haagje als afscheiding. Achtertuin is 125 m2 Zijtuinen 72 m2 Oprijpad 20 m2 Voorkanthuis laag sierhek hoog ongeveer 1m breedte 6m. Terras is 24 m2 en al betegeld. Mogelijk vervangen en oude tegels voor oprijpad indien nodig.

Kunstgras aanleggen

Wij willen in een deel van onze tuin, waar oorspronkelijk gras lag, maar nu alleen nog mos/onkruid, kunstgras aanleggen. Het gaat om een stuk van +/- 12 m2. Graag een offerte voor de aanleg inclusief en exclusief afgraven/afvoer grond+onkruid.

Aanleg nieuwe tuin

In september word ons nieuwbouw huis opgeleverd. Bijgaand een overzicht van de grond. Ik wil graag aan de voorkant grind (oprijlaan). Achter wil ik graag plekken hebben voor loungebanken en een plek hebben om te eten. En ik wil een hoekje voor een jacuzzi. Voor de rest moet er aan een kant moet er 25 meter schutting komen (maakt niet uit welk materiaal) 2 terrassen betegelen, combi hardhout en tegels.

Ontwerp en aanleg van kale tuin van 500 m2

Wij zijn op zoek naar een hovenier voor het ontwerp en aanleg van onze tuin. De afmeting is ongeveer 500 - 600 m2. Het gaat om een nieuwbouwwoning dus alles is nog leeg. Er kan makkelijk binnen gekomen worden. Een deel is een haag, de rest zou een schutting moeten komen. We willen een deel betegelt hebben en ook een tuinhuisje hebben. We hebben een aantal ideeën, maar willen dit graag bespreken met de vakman of dit mogelijk is. Ook ontvangen we graag advies over hoe we de tuin het beste kunnen indelen.

Partners

Partners van Casius