Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleg kunstgras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleg kunstgras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleg kunstgras

Aanleg van kunstgras

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het aan laten leggen van kunstgras in onze tuin. Het type gras wat ik erin wil hebben moet geschikt zijn voor intensief door kinderen. Het betreft een stuk van 9.70 x 3.80 meter. En een stukje van 2.10 x 2.20 meter. In de bijgevoegde foto kunt u zien waar het om gaat. In de offerte zou ik graag een totaal prijs willen zien inclusief het verwijderen en afvoeren van het huidige gras. Tuin is via de zijkant van het huis goed bereikbaar. Bij vragen of onduidelijkheden mag u mij altijd bellen.

Aanleggen nieuwbouwtuin

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten om de tuingrond af te graven en te vervangen met brekerzand/tuingrond en het aanbrengen van het ontwerp (bestrating, kunstgras) in de bijlage. De schutting en poort hoeven niet meeberekend te worden en de planten zullen we zelf verzorgen en plaatsen. Aanleg van kwalitatief kunstgras graag wel meenemen.

Kunstgras aanleggen

Graag ontvang ik een prijs voor het volgende: Kunstgras 35m2 Aanleg ervan Tuin moet iets opgehoogd worden

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouw. Aanleg tuin en oprit. Oprit 30 m2, aanleg tuin 50 m2 en 30 m2 kunstgras. Er is een tekening aanwezig.

Tuinaanleg aan de voor- en achterkant

Ik wil mijn voor-, achter- en zijtuin laten aanleggen. De tuin is nog vanuit de bouw dus; klei+ onkruid. Dit betekend grond afgraven aanvullen en de verdere aanleg van de tuin. De achtertuin is zo ongeveer 50 m2, 8 x 7 meter met schuur. De zijtuin is ongeveer 10 meter lang en 3-4 meter breed. De voortuin in ongeveer 7 x 4 meter. Omdat het om een huurwoning gaat willen we het zo goedkoop en simpel mogelijk houden. Denk aan zij- en voortuin grind plus pad van stenen. De achtertuin mag wat sierlijker. Hier mag er grotendeels betegeld worden met eventueel een deel gras of kunstgras.

Drainage en kunstgras aanleggen

Onze tuin blijft erg nat. We zouden graag drainage laten aanleggen welke uitkomt op een in te graven put met dompelpomp (in verband met hoogteverschil tuin en hemelwaterafvoer). Oppervlakte van de tuin is ongeveer 45 m2, waarvan een deel terras is (10 m2). Tuin is ongeveer 7 meter breed en op het diepste punt ongeveer 7 meter diep (schuine erfafscheiding aan de achterkant). Na aanleggen van drainage zouden we graag kunstgras aan laten leggen. Kunstgras aanleg mag meegenomen worden in de offerte. Er is geen achterom. De materialen moeten door het huis naar de tuin worden gebracht.

Tuin aanleggen bij een nieuwbouwhuis

Graag laten wij de achtertuin van onze nieuwbouwwoning aanleggen. De tuin is 40 m2 en er staat een schuur in van 8 m2. Wij willen hedera schuttingen van 8 en 4 meter, een terras van 15 m2, 10 m2 kunstgras en borders met planten laten aanleggen. Indien mogelijk willen wij de aanleg min november laten uitvoeren

Basis tuin aanleggen

Wij willen graag onze tuin in basis opnieuw aan laten leggen. De huidige tuin bestaat uit 1 terras, een groot grasveld met achterin een trampoline. Dit dient door de vakman verwijderd te worden en afgevoerd. Bij de nieuwe tuin, moet het volgende gebeuren: - Aanleg nieuw terras met grote grijze betontegels van 5 bij 5.50 meter - Een stuk kunstgras aan de linkerkant. Dit moet niet het goedkoopste kunstgras zijn maar ook niet het duurste. - In het midden een pad van grove grindkiezels, grijs. - Rechts moet een stuk zand worden waar wij zelf de beplanting kunnen verzorgen. Misschien dat de grond vast voorbereid moet worden maar dat is eventueel in overleg. - Algemeen, de tuin moet verder netjes afgewerkt met een nette sierrand. Zowel langs het pad als om de volledige omtrek van de tuin. - Er is een gat voor de trampoline waar hij momenteel in staat. Echter moet er een nette trampoline rand omheen en netjes de ondergrond egaliseren. Eigenlijk netjes afwerken. - 2 Schuttingpalen moeten vervangen worden gezien deze rot zijn. Wij zijn bereid om een handje te helpen waar mogelijk, om zo ook de kosten te drukken.

Bovenste grondlaag afgraven

Ik zou graag de bovenlaag van de tuin willen laten afvoeren, zodat ik hier een zandbed kan neerleggen in verband met aanleg van kunstgras. Het gaat om ongeveer 3 m3 zand, met een omtrek van 46 m2. De tuin is bereikbaar met een minikraantje.

Huidige tuin leeghalen en aanleg nieuwe tuin

Wij willen graag de achtertuin aan pakken. De 45 m2 sierstenen en aarde dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er ongeveer 75 m2 tegels gelegd te worden en 25 m2 kunstgras. De kabels dienen te worden verlegd voor de verlichting en wij willen graag 2 plantenbakken met stenen rand. Aan de achterzijde zal er een schutting inclusief poortdeur van 10 a 11 meter lang en 1.80 meter hoog geplaatst te worden. De palen en de onderplaten dienen van beton te worden en de schuttingsdelen van hout. De achtertuin van de hoekwoning is goed bereikbaar.