Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Aanleg houten terras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: aanleg houten terras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: aanleg houten terras

Dijktuin inclusief veranda renoveren

Sinds augustus 2017 wonen wij aan een dijkwoning met een achtertuin van ongeveer 250 m2. (Ongeveer vrij uitzicht op weiland met vergezicht). De tuin willen wij graag aanpassen aan onze wensen onder meer door aanleg van licht doorlaatbare afsluitbare (in verband met wind) houten veranda, (ongeveer 7 x 4), een tuinkas, aanpassing grondkring en meer (tuin)grond in plaats van steen. Schuur oppervlakte is ongeveer 16 m2 reeds aanwezig, dichtgooien vijver ongeveer 5 m3. Ontwerp moet landelijk, niet strak met natuurlijke elementen zijn. Graag willen wij weten wat uw mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn van ontwerp/aanleg.

Aanleg houten terras

Wij willen ons huidige stenen terras vervangen voor een houten terras. Het terras heeft een oppervlakte van circa 20 vierkante meter. De voorkeur gaat uit naar Bankirai hout, maar we staan ook open voor andere, duurzame soorten.

Aanleg tuin bij nieuwbouw huis

Het betreft de aanleg /ontwerp voor een onderhoudsarme tuin rondom een vrijstaande woning. De totale oppervlakte is ongeveer 125 m2. Parkeren op eigen terrein. Voorkeur voor steen en houten terras afgewisseld. Vaste planten bakken/steen of hout. Grind met losse plantenbakken. Mogelijk aanleg schutting in overleg met de buren. Realisatie/start zomer 2018.

Tuinafscheiding, terras en gras plaatsen bij een nieuwbouwwoning

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouw hoekwoning en die zal naar verwachting in het 2e kwartaal van 2018 worden opgeleverd. Wij zijn de kosten voor de aanleg van de basis van de tuin in kaart aan het brengen. Het gaat om een tuin van ongeveer 15 meter diep en 7 meter breed. We willen daarin een terras van ongeveer 20 m². De materialen hiervoor bepalen we graag in overleg. Verder willen we in totaal 30 meter erfafscheiding laten maken. Het gaat om een houten schutting met 2 poorten. Ook willen we een tuinpad laten leggen en een stuk gras. We ontvangen graag uw prijsindicatie. De verdere aanleg van de tuin in een later stadium is optioneel.

Tuinaanleg: voor- en achtertuin aanleggen

Ik wil graag op zeer korte termijn een offerte voor de aanleg van een voor-en achtertuin. In verband met de korte tijd tot oplevering (periode aanleg tussen 15 juni en 19 juli), moet er snel gehandeld worden. Mede omdat ik in gesprek ben met een hovenier die veel te veel boven budget zat. Budget is 8. 000 Euro. Specificaties tuinaanleg: VOORTUIN 57 m2 grind, 57 m2 stabilisatiemat + gronddoek,57 m2 waterdicht afdak t.b.v. bakfiets, 3 x 1,5 meter 8,7 meter haag ACHTERTUIN 96 m2, waarvan: 25 m2 terras,keramische tegels 20 m2 hardhouten vlonder 2 zijden houten schutting/ groene haag, beide zijden 9 meter lengte overig aanleg tuin ongeveer 50 m2 geen achterzijde hekwerk/haag benodigd: achterzijde van de tuin blijft open en kijkt vrij weg PERIODE van aanleg tussen 15 juni - 19 juli Ik verneem graag spoedig.

Tuin volgens tuinplan aanleggen

Wij zoeken een vakman voor het realiseren van ons tuinplan, waarvan het ontwerp is bijgevoegd. - In het eerste stuk van de tuin, naast de keuken en de wc, liggen tegels en staat een tafel. Dit blijft ongewijzigd. - In het eerste stuk achter de wc, komen over de gehele breedte 2 rijen tegels. Op dit moment liggen de tegels er voor de helft en op de andere helft staat een houten overkapping/schuurtje (zie foto's). Dit schuurtje verdwijnt. Op die plek komen tegels. De extra tegels komen vanuit de huidige tuin (er gaat 1 rij bestaande tegels uit aan het begin van de tuin en 1 rij aan de achterkant. - Vervolgens komt er een stuk gras van 520 x 320 cm. Hier ligt nu ook deels gras maar zal waarschijnlijk nieuw aangelegd moeten worden (in overleg) - Na het gras komen op een oppervlak van 320 x 320 cm houten vlonders (of steigerplanken). Op ongeveer de helft hiervan (180 x 320 cm) moet een eerste overkapping komen. De overkapping is van tuinhout en golfplaten (met onder de golfplaten waarschijnlijk wilgentakken). De overkapping loopt iets schuin naar achter af. - Onder de overkapping komen pallets, deze worden als meubels gebruikt. - Achter de eerste overkapping komt een strook bamboeplanten (in plastic bakken, en soort met relatief weinig wildgroei) - Na de strook bamboe planten komt een 2e overkapping over de gehele breedte van de tuin. Dit wordt een soort doorloop/opbergruimte waarmee de achterpoort verbonden wordt met de tuin. Ook deze overkapping is van tuinhout en golfplaten (wellicht zonder wilgentakken). De tegels onder deze overkapping liggen er al (er gaat 1 strook van de huidige tegels af). - Naast de linkermuur van de tuin komt een strook grind en aan de muur wordt over de gehele breedte klimop geplant. We zoeken een vakman voor de aanleg. In overleg kunnen we bepaalde zaken zelf doen (bomen verwijderen, tegels verleggen). Het is onze wens om de klus op korte termijn te laten starten.

Nieuwe tuin laten aanleggen

Gaat om de aanleg van een houten terras op 3 heipalen van beton (reeds in de grond). Terras dient L-vorming te worden. Breedte 4.50 meter en diepte 3 meter. Vanuit het huis gezien aan de rechterkant nog een stuk van 1.50 bij 1.50 meter om de L-vorm te creëren. Daarnaast schutting aanleg 4.50 meter aan de ene kant en 7 meter aan de andere kant.

Tuin leeghalen en oprit bestraten

Wij willen graag de oprit laten bestraten. Momenteel liggen er kiezeltjes. Uit te voeren werkzaamheden: - Verwijderen Hedera afscheidingen circa 22 meter - Verwijderen van een pergola, alsmede een kluit/stronk van een blauwe regen (steekt nog 30 cm boven de grond uit) - Verwijderen houten plantenbak circa 2 m2 - Afgraven, afvoeren, ophogen en straten van de oprit circa 70 m2 (20 cm) (met klinkers, waalformaat 20x5x7 cm, verzorgen wij zelf) - Kabels voor verlichting aanleggen - 3 stronken van dak platanen verwijderen in de voortuin (waren circa 10, 15 en 20 cm in diameter) Optioneel, graag aparte prijsopgave, de voortuin: - Verwijderen bamboe uit een houten bak circa 6 m2 - Verwijderen houten bakken (incl. Beplanting) waar de dakplatanen in zaten, circa 6 m2 - Verwijderen houten bak met bamboe circa 2 m2 - Afgraven en ophogen voortuin, 25 m2 tbv aanleg graszoden en 10 m2 tbv bestrating - Graszoden leggen 25 m2 - Bestraten 10 m2

Houten tuinafscheiding plaatsen

Ik zou graag een offerte aangeleverd willen zien met betrekking tot een houten tuinschutting van 10.50 meter inclusief aanleg. Mijn voorkeur gaat uit naar antraciet betonnen palen met geïmpregneerde planken daartussen. De eerste 30/40 cm vanaf de grond betonnen beplating. Hoogte van de schutting mag maximaal 2.20 meter zijn.

Renoveren van de achtertuin

Ik heb achter mijn tussenwoning een tuin van ongeveer 53 m² die ik graag helemaal wil laten opknappen. De tuin moet leeggehaald worden en flink worden opgehoogd. Er is sprake van behoorlijke verzakking, misschien moet er wel gekozen worden voor een aanleg met verschillende niveau's. Na aanvoer van vooral zand wil ik de tuin grotendeels laten bestraten met daarbij wel een aantal vakken voor beplanting. Aan de achterzijde moet een houten schutting worden gemaakt, conform de andere schutting in de tuin. De tuin is aan de achterzijde bereikbaar met klein vervoer, niet met een grote vrachtauto. Ik maak graag een afspraak om de tuin te laten beoordelen en mijn wensen en de materiaalkeuze te bespreken.