Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten

Potdeksel of beton-hardhout schuttingen voor 8 tuinen plaatsen

Met de buren van onze nieuwbouw straat willen we gezamenlijk dezelfde schuttingen. We denken aan potdeksel schuttingen of beton hardhout schuttingen. Totaal van ongeveer 25 schuttingdelen van 1,80 meter. Per tuin zijn er ongeveer 3 nodig. Sommigen hebben een uitbouw, dit kan van 1,20 meter zijn tot 2,40 meter. Aan de achterzijde hebben we allen water. We willen hoge en lage schuttingen. Graag offerte inclusief plaatsen. Rond augustus/ september wordt het opgeleverd, we zouden dan ook willen beginnen.

Afgraven tuin nieuwbouw

We willen de tuin ongeveer 25 cm laten afgraven. Het afgraven gaat om 150 m2 tuin. En dan op de plekken waar tegels komen zand terug. Het aantal m2 tegels in de tuin zal ongeveer 50 m2 zijn. Het is een hoekwoning dus makkelijk bereikbaar. Graag de grond afvoeren.

Grond afgraven en afvoeren voor aanleggen oprit bij nieuwbouwwoning

Het betreft een offerte voor het afgraven van de voortuin met een diepte van 40 cm in verband met het aanleggen van een oprit met de afmeting 10 m x 6 m en gebied van 3 m x 7 m met een afgraaf diepte van 20 cm. Tevens afvoeren van de grond, ongeveer 30 m3. Het betreft een nieuwbouw woning. Gebied is bereikbaar voor machines. Tevens aparte offerte voor het vullen van het gebied van 10 m x 6 m met 25 cm met korrelpuin en stabilisatiedoek. Ongeveer 16 m3 korrelpuin.

Afgraven en aanvullen 12 tuinen nieuwbouw woningen

In december 2019 en januari 2020 worden onze woningen in het project Droomkoning fase 2 te Beverwijk opgeleverd. Dit betreffen 12 nieuwbouw woningen waarin wij als kopersgroep ons verenigd hebben om het ontgraven van de tuinen en het plaatsen van schuttingen gezamenlijk uit te voeren. Wij zijn opzoek naar een partij die de voor- en achtertuinen voor ons kan afgraven en kan aanvullen met zand, zodat er bestraat kan worden. Voor de opritten naar de garage dient er rekening gehouden te worden met een verharde puinlaag, voordat er aangevuld kan worden. Bijgaande stuur ik de situatietekening mee. Het betreft bouwnummer 14 t/m 25. Het gaat om 180 m2 per woning.

25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten

Graag wil ik weten wat het kost om plusminus 25 tuinen af te graven, grond afvoeren en wit zand en zwarte grond terug te storten. Er is nu nog makkelijk bij te komen, maar wanneer er begonnen moet worden durf ik niet te zeggen hoe de situatie zal zijn. Het gaat namelijk om een nieuwbouwwijk. De tuinen staan allemaal in een blok. Ik schat dat het ongeveer in totaal om 1000 m2 gaat. vakman materiaal

Oprit afgraven, afvoeren en menggranulaat aanbrengen

Wij willen onze oprit van onze nieuwbouw woning bestaande uit zwarte grond voor 25 cm laten afgraven en afvoeren daarna circa 20 cm gebroken puin / menggranulaat laten aanbrengen en aantrillen / vlakken. Kunt u ons daarvoor een passende offerte sturen? Het gaat totaal circa 140 m2.

Aanleg nieuwe tuin

In september word ons nieuwbouw huis opgeleverd. Bijgaand een overzicht van de grond. Ik wil graag aan de voorkant grind (oprijlaan). Achter wil ik graag plekken hebben voor loungebanken en een plek hebben om te eten. En ik wil een hoekje voor een jacuzzi. Voor de rest moet er aan een kant moet er 25 meter schutting komen (maakt niet uit welk materiaal) 2 terrassen betegelen, combi hardhout en tegels.

Tuin afgraven en vullen met ophoogzand

Het gaat om circa 25 m2. Mijn buren willen misschien ook meedoen. Gaat om een nieuwbouw woning.

Afgraven en afvoeren

Ik heb een nieuwbouw woning met een tuin van ongeveer 45 m2. Is het mogelijk dat u op korte termijn de tuin afgraaft, de klei afvoert en de tuin ophoogt met 25 cm? Graag ontvang ik een offerte van u.

Tuin aanleg nieuwbouw

Zoals het er nu naar uitziet ontvangen wij in september de sleutel van onze nieuwbouw woning. De voortuin is 60 m2 waarbij wij een oprit van ongeveer 15 m2 en een looppad van 10 m2 willen laten aanleggen. De overige 33 m2 willen wij voorzien van groen. De achtertuin is ongeveer 190 m2 groot waarbij er al een houten terras is van 25 m2, dit wordt zo opgeleverd. Voor de overige 165 m2 zal ongeveer 80 m2 gras, 40 m2 beplanting en 45 m2 bestrating of grind gelegd moeten worden. Aan 1 zijde en de achterzijde wil ik graag een heg laten plaatsen.