Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

23 Tuinen afgraven egaliseren en schuttingen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 23 Tuinen afgraven egaliseren en schuttingen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 23 Tuinen afgraven egaliseren en schuttingen plaatsen

23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen

Namens de VVE ontvang ik graag een offerte voor het afgraven, afvoeren en egaliseren van de grond voor het volledige nieuwbouw project Groot Goed te Ridderkerk. (zie bijlage voor situatieschets) Optioneel ontvang ik graag een offerte voor het opvullen met zand per m2. Voor de 23 woningen zullen er ook hard houten schuttingen in beton geplaatst moeten worden.

Tuinen afgraven, afvoeren en ophogen

Heer/mevrouw, Voor een nieuwbouw project te Rottterdam zijn we op zoek naar professionals die de tuinen kunnen afgraven en verhogen. Het gaat om de voor- en achtertuin van huisnummer 6 t/m 16 (zie foto). Dit moet als het mogelijk is op korte termijn plaats vinden. De schuttingen worden namelijk op 22 en 23 mei geplaatst. Zou u per huis een offerte kunnen maken? We hopen snel van u te horen. Met vriendelijke groet,

Hardhouten schutting laten monteren

Hardhouten schutting : 23 schermen, inclusief palen, en 2 tuindeuren à 1 meter breed inclusief plaatsen. Totaal voor 2 tuinen

Bron slaan en waterput plaatsen

Wij zijn een moestuinvereniging (23 leden) in Benningbroek/Sijbekarspel. Op dit moment halen we het water voor de tuinen uit de nabij liggende sloten, Graag willen we de kosten weten voor het slaan van een waterput met mechanische pomparm, er is geen elektriciteit op het terrein. Het mooiste zou zijn als er op het complex 2 aftappingen komen.

Tuin renovatie Zeewolde

De werkzaamheden zijn: - De tuin leeg halen. (struiken en een stuk oud gazon, klein deel terras); - Drie buxussen die herplaatst moeten worden; - Eén laurier die herplaatst moet worden; - Twee terrassen die aangelegd moeten worden met nieuwe tegels; - Tussen de terrassen (voor en achter in de tuin) paadjes die aangelegd moeten worden met de koppelstones, deze zijn al aanwezig; - Pergola bij het achterste terrasje; - Afscheiding tussen twee tuinen, betonmatten met hardhouten palen ertussen. Er is een tekening toegevoegd. Tuin is alleen door de garage te bereiken via gewone deur. Het grote terras is 20 m2 en de kleine achterin is 12 m2. Het hele kleine plaatsje is ca. 2 m2. De rest zijn de paden, 23 m2

Opdracht betreft aanleg houten ...

Opdracht betreft aanleg houten schuttingen voor 3 tuinen. In totaal ongeveer 23 meter. De achterzijde is 14 meter breed, het middenstuk is 9 meter diep. De linker en rechterkant zijn reeds vernieuwd. De schermen moeten recht zijn van 1.80 bij 1.80, geimpregneerd en geschroefd. Aanleg hard-houten vlonders bij openslaande tuindeuren. Buxus afscheiding van terrassen en tuinpad. Terras en pad van klinkers van ongeveer 15m2 Gedetailleerd tuinontwerp is aanwezig.