Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

23 nieuwbouw tuinen afgraven egaliseren en schuttingen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 23 nieuwbouw tuinen afgraven egaliseren en schuttingen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 23 nieuwbouw tuinen afgraven egaliseren en schuttingen plaatsen

23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen

Namens de VVE ontvang ik graag een offerte voor het afgraven, afvoeren en egaliseren van de grond voor het volledige nieuwbouw project Groot Goed te Ridderkerk. (zie bijlage voor situatieschets) Optioneel ontvang ik graag een offerte voor het opvullen met zand per m2. Voor de 23 woningen zullen er ook hard houten schuttingen in beton geplaatst moeten worden.

Schuttingen plaatsen voor meerdere woningen bij nieuwbouw project

Deze offerte aanvraag is niet alleen voor mijzelf maar voor meerdere woningen in ons project. Het gaat op dit moment om 13 van de 23 woningen welke interesse hebben getoond, 9 hebben een sterke interesse getoond en aangegeven waarschijnlijk gezamenlijk te willen handelen. Uiteraard zal per woning de exacte afmetingen verschillen. Bijgaand vinden jullie de situatie tekening met de circa maten erbij. Graag ontvangen wij een offerte/prijsopgaaf van de verwachten kosten. Er is de wens uitgesproken tot houten, 21 planks, schuttingen met betonnen palen en onderrand voor de duurzaamheid, verder willen we graag prijsopgaaf voor zowel hardhout, Bankirai, en Douglas. De hoogte is nog geen uitspraak over gedaan, dit zal waarschijnlijk 1.80 of 2 meter worden.

Tuinen afgraven, afvoeren en ophogen

Heer/mevrouw, Voor een nieuwbouw project te Rottterdam zijn we op zoek naar professionals die de tuinen kunnen afgraven en verhogen. Het gaat om de voor- en achtertuin van huisnummer 6 t/m 16 (zie foto). Dit moet als het mogelijk is op korte termijn plaats vinden. De schuttingen worden namelijk op 22 en 23 mei geplaatst. Zou u per huis een offerte kunnen maken? We hopen snel van u te horen. Met vriendelijke groet,

Erfafscheiding plaatsen bij een nieuwbouwproject

In april/mei wordt een deelproject van nieuwbouw opgeleverd in Pijnacker, Zuid Holland. Met een aantal buren zijn we geïnteresseerd om gezamenlijke inkoop en plaatsing van schuttingen te kopen. We zijn nu met een een club van omstreeks 9 woningen, maar wanneer de prijs en kwaliteit in orde zijn, zouden meer woningen mee kunnen doen. Tot nu toe hebben we omstreeks 90-100 meter nodig. We horen graag met witte betonpalen wat de kosten per meter zijn. We willen graag houten schuttingdelen tussen de palen (21 - 23 planks). Totaal zijn we met 40 woningen, wellicht dat er meer meters volgen.

Schutting met betonpalen plaatsen

Ik wil een schutting van ongeveer 20 meter met betonpalen laten leveren en plaatsen. Het gaat dan om een schutting met 23 planken, een antraciet betonnen rand aan de onderkant en betonpalen. Wat zou dan de meterprijs zijn? Betreft een nieuwbouw hoekhuis, grenzend aan een sloot waar het een beetje naar beneden loopt. Graag in eerste instantie contact via mail.